"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
Tremor_Christ
_ _ _
Hm. Neteko verkti del dainos, bet buvo dainu, per kurias norejosi. Turbūt nesu jautrus zmogus, nes visus kartus susivaldziau
Dabar niekaip negaleciau isvardint tu konkreciu gabalu, bet siaip pacios liudniausios/niuriausios/skausmingiausio s dainos man kazkodel yra Queen - Show Must Go On ir Sel - Leisk. [ypac keista del pastarosios. bet ji mane tikrai veikia.]
Ir būtų galima verkti per Deep Purple - Child In Time. Ne is liudesio, is grozio.
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
dzodesen - es si tu nexzistepa tai tikriausiai vienintelis dalykas sugebantis mane pravirkdyti..nors ir nzn ar tikrai taip rasosi bet atsimenu kaj vienu skaudziu momentu grojo ta daina tai dabar vos ishgirdus prasizhliumbiu
Ar tiki i Dieva?
Ne, as tikiu i John'a Lennon'a
pravirkdzius kogero nera ne viena, bet yra daug dainu kurios turi ypatinga verte man, nes yra su kazkuo susijusios, kas man brangu, arba kazka primena viena is tokiu artful dodgers-think about me, nereali dainuke!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 7 d. 14:04:19
2005 m. balandžio 4 d. 14:23:00
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2005 m. balandžio 4 d. 14:13:05
_ _ _
Hm. Neteko verkti del dainos, bet buvo dainu, per kurias norejosi. Turbūt nesu jautrus zmogus, nes visus kartus susivaldziau
Dabar niekaip negaleciau isvardint tu konkreciu gabalu, bet siaip pacios liudniausios/niuriausios/skausmingiausio s dainos man kazkodel yra Queen - Show Must Go On ir Sel - Leisk. [ypac keista del pastarosios. bet ji mane tikrai veikia.]
Ir būtų galima verkti per Deep Purple - Child In Time. Ne is liudesio, is grozio.
2005 m. balandžio 2 d. 16:42:00
2005 m. kovo 27 d. 19:35:23
Ulira ---> o kokia paciaj mieliausia sirdeliai dajna?
Dabar One (U2 koveris)Robo versija
2005 m. kovo 27 d. 18:49:16
John lenon'o 'imagine all of people'..ar kaip ten..
sutinku ziauriai gera daina
2005 m. kovo 27 d. 18:47:17
2005 m. kovo 26 d. 10:43:22
2005 m. kovo 25 d. 23:02:56
John lenon'o 'imagine all of people'..ar kaip ten..
sutinku ziauriai gera daina
2005 m. kovo 25 d. 22:58:36
Annie Lenox-Into The West
Why do you weep?
What are these tears upon your face?
Soon you will see
All of your fears will pass away
Safe in my arms
You're only sleeping...
2005 m. kovo 25 d. 22:46:41
2005 m. kovo 25 d. 22:33:27
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 22 d. 18:52:32
2005 m. kovo 18 d. 21:08:59
2005 m. kovo 17 d. 21:19:28
rasmus-funeral song(tik ressurection versija)
deep forest-boheme
enigma-rivers ofbelieve
2005 m. kovo 12 d. 03:17:00
2005 m. kovo 11 d. 23:13:11
2005 m. kovo 11 d. 16:28:20
2005 m. kovo 11 d. 14:22:50
2005 m. kovo 9 d. 00:10:12