gangsterisnso rašė: Nebent repo nemėgsta tai dėl to ir galėjo.Nors nesu matęs žmonių,kad kam 2pac nepatiktų,nes tuo metų tos grupės dainas klausiausi iš disko.arba gal kokie "trenkti" buvo.
Gali jie ir nemėgti rap'o, bet bent jau tegul gerbia kitų favoritus...
Žinoma.Man tai net nerūpi jeigu jie ir repo nemėgsta ir nekreipiu dėmesio į tokius,nes mano miestas pilnas tokių yra.Man darosi toks jausmas,kad aš vienintelis sveiko proto žmogus belikęs visam mieste.
gangsterisnso rašė: Nebent repo nemėgsta tai dėl to ir galėjo.Nors nesu matęs žmonių,kad kam 2pac nepatiktų,nes tuo metų tos grupės dainas klausiausi iš disko.arba gal kokie "trenkti" buvo.
Žinoma.Man tai net nerūpi jeigu jie ir repo nemėgsta ir nekreipiu dėmesio į tokius,nes mano miestas pilnas tokių yra.Man darosi toks jausmas,kad aš vienintelis sveiko proto žmogus belikęs visam mieste.
arba šiaip nekultūringi
Turbūt ir buvo nekultūringi,nes ne vieną kartą tai pravažiuojant visokius šlykščius ženklus rodo arba ant mašinos mėto.Nieko dėl to nepadarysiu,kad tas miestas kur gyvenu yra forsu ir fyfu miestas. Šiaip visokie narkomanai vaikšto tai net mašina baisu palikti be priežiūros.Niekam nelinkėčiau gyventi tame mieste kur aš gyvenu.
arba šiaip nekultūringi
gangsterisnso rašė: Važiuoju normaliai kaip ir visi žmonės,kad važiuoja.Gal dėl mašinos išvaizdos tuos fakus rodyti pradėjo,nes mano mašina yra aptiuninguota tai gal iš tiuningų kas nepatiko arba dėl muzikos,nes važiavau langus atsidaręs ir garsiai muzikos klausiausi.Čia gali būti daug priežasčių?
Na normaliai visi zmones tikrai nevaziuoja, pilna nenormaliai vazinejanciu (kaikurie gal ir nesupranta, kad nenormaliai vaziuoja).
Tikriausiai del muzikos rode faka
Važiuoju normaliai kaip ir visi žmonės,kad važiuoja.Gal dėl mašinos išvaizdos tuos fakus rodyti pradėjo,nes mano mašina yra aptiuninguota tai gal iš tiuningų kas nepatiko arba dėl muzikos,nes važiavau langus atsidaręs ir garsiai muzikos klausiausi.Čia gali būti daug priežasčių?
gangsterisnso rašė: Aš tai labiausiai nemėgstu tų žmonių katrie kabinėjasi,nes mano mieste ne vienas toks yra.Kaip vieną kartą nutiko važiuoju su mašina per miestą ir kažkokie mulkiai visokius fakus rodyti pradėjo.Tai va mane tokie žmonės žiauriai erzina.
Aš tai labiausiai nemėgstu tų žmonių katrie kabinėjasi,nes mano mieste ne vienas toks yra.Kaip vieną kartą nutiko važiuoju su mašina per miestą ir kažkokie mulkiai visokius fakus rodyti pradėjo.Tai va mane tokie žmonės žiauriai erzina.
vienas vaikinukas man parašė maždaug taip: ''tu manęs vengi... Ką man daryti? Gal susikišti varštą į galvą?''. Nemanau, kad tai buvo tiesiog bandymas pajuokaut... Nemanau, kad man kažkas turi teise rašyti tokias žinutes... Varšto jis nesusikišo, bet paskui dar ne karta rašė sms ir per one.lt lindo...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
2009 m. rugpjūčio 25 d. 18:19:57
Buvo - toks energetinis vampyras. Tik dar ne pačioje aukščiausioje stadijoje, tai pavyko išgyventi.
Ar iš tikrųjų ar šiaip nesąmones rašai?
2009 m. rugpjūčio 25 d. 17:36:55
2009 m. rugpjūčio 25 d. 16:31:16
2009 m. rugpjūčio 25 d. 14:53:25
Plungės mieste ir patikėk baisesnio miesto nebegali bebūti.Diena tai dar nieko,bet jau ant vakaro siaubas mieste darosi.
ten mano giminės gyvena, nevaryk
2009 m. rugpjūčio 24 d. 22:04:48
Plungės mieste ir patikėk baisesnio miesto nebegali bebūti.Diena tai dar nieko,bet jau ant vakaro siaubas mieste darosi.
Aišku, tada reikės pasisaugoti šio krašto
2009 m. rugpjūčio 24 d. 21:24:17
2009 m. rugpjūčio 24 d. 20:51:48
Nebent repo nemėgsta tai dėl to ir galėjo.Nors nesu matęs žmonių,kad kam 2pac nepatiktų,nes tuo metų tos grupės dainas klausiausi iš disko.arba gal kokie "trenkti" buvo.
O tai tada, kokiam tu mieste gyveni?
2009 m. rugpjūčio 24 d. 20:34:08
Nebent repo nemėgsta tai dėl to ir galėjo.Nors nesu matęs žmonių,kad kam 2pac nepatiktų,nes tuo metų tos grupės dainas klausiausi iš disko.arba gal kokie "trenkti" buvo.
2009 m. rugpjūčio 24 d. 20:29:42
arba šiaip nekultūringi
Turbūt ir buvo nekultūringi,nes ne vieną kartą tai pravažiuojant visokius šlykščius ženklus rodo arba ant mašinos mėto.Nieko dėl to nepadarysiu,kad tas miestas kur gyvenu yra forsu ir fyfu miestas. Šiaip visokie narkomanai vaikšto tai net mašina baisu palikti be priežiūros.Niekam nelinkėčiau gyventi tame mieste kur aš gyvenu.
2009 m. rugpjūčio 24 d. 20:14:59
2009 m. rugpjūčio 24 d. 20:12:21
arba šiaip nekultūringi
2009 m. rugpjūčio 24 d. 19:20:15
2009 m. rugpjūčio 24 d. 19:12:36
Važiuoju normaliai kaip ir visi žmonės,kad važiuoja.Gal dėl mašinos išvaizdos tuos fakus rodyti pradėjo,nes mano mašina yra aptiuninguota tai gal iš tiuningų kas nepatiko arba dėl muzikos,nes važiavau langus atsidaręs ir garsiai muzikos klausiausi.Čia gali būti daug priežasčių?
Na normaliai visi zmones tikrai nevaziuoja, pilna nenormaliai vazinejanciu (kaikurie gal ir nesupranta, kad nenormaliai vaziuoja).
Tikriausiai del muzikos rode faka
2009 m. rugpjūčio 24 d. 17:39:56
2009 m. rugpjūčio 24 d. 17:23:47
Aš tai labiausiai nemėgstu tų žmonių katrie kabinėjasi,nes mano mieste ne vienas toks yra.Kaip vieną kartą nutiko važiuoju su mašina per miestą ir kažkokie mulkiai visokius fakus rodyti pradėjo.Tai va mane tokie žmonės žiauriai erzina.
Tai gal vaziuoji taip, kad fakus rodyt reikia
2009 m. rugpjūčio 24 d. 14:52:34
2009 m. rugpjūčio 23 d. 18:26:36
2009 m. rugpjūčio 23 d. 16:52:41
2009 m. rugpjūčio 23 d. 16:37:27
2009 m. rugpjūčio 23 d. 15:41:38
Mano klaseje irgi yra toks pat "smirdalius"
Tai cia jums dar gerai pasiseke. Pas mumis tik paignoruok ji iskart i akis list pradeda. Matyt demesio trukumas jam.