nieko pries ji neturiu, zinoma man jo muzika nepatinka, bet nemanau kad vertetu reklamuotis su tokiais straipsniais, aisku man jie netrukdo, nu bet zemas lygis
ak!...erty, EStrella, matyt kaikurie zmones pawydi, kad žygis dainuoja, lipa ant scenos, turi daugybe gerbeju, yra atpazystamas gatwese ir t.t.....tai wa tel sio pawydo jie ima "waryti", apkalbineti, izeidineti ne tik ji pati, bet skaudina sawo zodziais ir mus, gerbejas.....toks siu zmoniu, jeigu juos galima pawadinti zmonemis , elgesys tik parodo, ko jie yra werti....matau, kad daugelis, besilankanciu siame forume, tiesiog yra drasus, nes "waro" ne i akis ir jauciasi saugus....netgi galiu pasakyti, kad kaikurie net nera girdeje, ka ir kaip dainuoja zygis, bet "waro".......bet ka as galiu jiems pasakyti.... na, aisq as nepriwersiu ju pamegti zygi, jei patys nenori, bet galiu duoti patarima: pasistenkit sawo nuomone, kad ir kokia ji bebutu, skelbti korektiskau ir pagarbiau....tai tiek
sekmes wisiems, geros walentino dienos!!!
jau ka jau ka, bet del ZYgio nematau ko cia verk.ir neverksiu,nes galime atlaikyt visus tuos izeidinejimus.....sulioj man ir ta pati sako(ta prasme varo),bet man px..nesiruosiu del kazkokiu klasioku,kuriu po 2 metu nematysiu, nebesiklausyti jo muzikos.nesulauksit!!!!nors tokiu durnu pletku isgirstu ne vien is klasioku ,o ir is giminaiciu(zinoma pusbroliu,juk popsas uzkniso juodai)bet nekreipiu as demesio,juk mane palaiko ir sese tevai ir tikri draugai...o tike kurie besugeba palaikyti, vadinasi nera musu tikrieji draugai....kodel mes su drauge lb puikiai sutariam ,nors ji klauso visai kitokio stiliaus muzikos, bet mes sugebam savo santykius islaikyti norml ir nesikolioti del ZYgio ar jos metalistu.....nes mes sugebam isklausyti...kalbam ir apie Zygi ir jos metalistus ar rokerius......
nu gal ne i tema suvariua,bet uzpludo toks isilejimas,kad galime gyventi draugiskai,nors ir kt nepatinka Zygis!!!
bet musu daugiau!!!!!!!!!!!!!!!ir mes nepasiduosim....
butent erty... snd sulioj vyko diskusijos apie ji bei visokie tyciojimaisi is klases... nelabai maloni buvo visa tai girdet... kai ka davede net iki asaru.
vat deja deja, su Zygiu bendravau tikrai ne viena ir ne 2 ir ne 3 kartus, taigi tikrai zinau ar jis pasikeles, ar ne. Zygis - vienas is nedaugelio Lietuvos atlikeju, kuris sugeba bendrauti su gerbejais ne tik ant scenos, bet ir ne koncertu metu. Zygis visai nepasikeles ir aplamai, man atrodo, kad Zygis net nezino ka reiskia buti pasikelusiu...
Nuomones gali reikshti visi, tachiau nesuprantu ko chia plesotes, jeigu jus manote kad jis neturi sportines figuros, tai reiketu pagirt o ne kliedet, juk dabar sportuos ir bus tik dar labiau mylimas.. o jeigu pavydite, tai siekite to ko norite o ne klidekite isijausdami kad esate kazhkuo geresni.. ir kaip kazhkas rase ko chia rasoma jeigu neidomu.. o kodel skaitai jeigu tau neidomu? matomai idomu.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 11 d. 23:45:15
2005 m. vasario 11 d. 21:01:48
2005 m. vasario 11 d. 20:42:18
2005 m. vasario 11 d. 16:29:22
sekmes wisiems, geros walentino dienos!!!
2005 m. vasario 10 d. 23:05:28
2005 m. vasario 10 d. 21:52:09
Nu sportuok,gerai tureti gera kuno forma.Taciau nereikia
skelbti visai Lietuvai,o tai visi raumenys suniui ant uodegos
nueis
2005 m. vasario 10 d. 20:44:36
2005 m. vasario 9 d. 21:37:40
2005 m. vasario 9 d. 14:26:19
jau ka jau ka, bet del ZYgio nematau ko cia verk.ir neverksiu,nes galime atlaikyt visus tuos izeidinejimus.....sulioj man ir ta pati sako(ta prasme varo),bet man px..nesiruosiu del kazkokiu klasioku,kuriu po 2 metu nematysiu, nebesiklausyti jo muzikos.nesulauksit!!!!nors tokiu durnu pletku isgirstu ne vien is klasioku ,o ir is giminaiciu(zinoma pusbroliu,juk popsas uzkniso juodai)bet nekreipiu as demesio,juk mane palaiko ir sese tevai ir tikri draugai...o tike kurie besugeba palaikyti, vadinasi nera musu tikrieji draugai....kodel mes su drauge lb puikiai sutariam ,nors ji klauso visai kitokio stiliaus muzikos, bet mes sugebam savo santykius islaikyti norml ir nesikolioti del ZYgio ar jos metalistu.....nes mes sugebam isklausyti...kalbam ir apie Zygi ir jos metalistus ar rokerius......
nu gal ne i tema suvariua,bet uzpludo toks isilejimas,kad galime gyventi draugiskai,nors ir kt nepatinka Zygis!!!
bet musu daugiau!!!!!!!!!!!!!!!ir mes nepasiduosim....
2005 m. vasario 8 d. 21:56:05
2005 m. vasario 8 d. 21:36:18
2005 m. vasario 7 d. 22:28:55
2005 m. vasario 7 d. 15:32:57
2005 m. vasario 7 d. 12:31:18
2005 m. vasario 6 d. 22:46:54
2005 m. vasario 6 d. 21:28:52
jis grazus nuostabiausias pasaulyje
2005 m. vasario 6 d. 18:21:33
2005 m. vasario 6 d. 17:37:37
2005 m. vasario 6 d. 13:47:21
2005 m. vasario 5 d. 19:50:25