Jei Neilas Youngas legenda, "kultūrinis simbolis" tai ir GaGa tokia bus. IMHO atitiko kirvis kotą. Nors gal ir ne, gal GaGa geriau- ji nesukuria nieko vertingo, nes ne to siekia...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. birželio 9 d. 14:41:24
2009 m. rugpjūčio 29 d. 15:57:10
2009 m. rugpjūčio 28 d. 23:41:58
2009 m. rugpjūčio 28 d. 18:41:33
(cia apie dienas,savaites, menesius ar metus kalbama?)
2009 m. rugpjūčio 28 d. 15:56:22
2009 m. rugpjūčio 28 d. 12:30:51
2009 m. rugpjūčio 28 d. 11:40:52
2009 m. rugpjūčio 28 d. 10:44:50
2009 m. rugpjūčio 28 d. 09:03:17
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. rugpjūčio 28 d. 07:36:27
2009 m. rugpjūčio 27 d. 21:41:41