Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Europos vyrų krepšinio čempionatas Lenkijoje 2009

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ariel_Cancer_Dies
2009 m. rugsėjo 13 d. 18:53:56
Man tiesiog kašis nėra labai mėgstama sporto šaka. Man visai nerūpi kašininkų pasiekimai. Man lietuvis nesiasocijuojasi su krepšiu, kaip kai kam norėtųsi. Man žymiai svarbiau fulė. Per daug dėmesio tam kašiui.

2009 m. rugsėjo 13 d. 18:28:30
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Žiūriu. Paskutinėse dvejose varžybose sirgau už bulgarus ir slovėnus.

wow koks ''patriotas''

Gerai, jei jau nieko nelaimėsim šiame chempe, tai bent į Pasaulio chempą būtų smagu patekti, ir tada manau, būtų geresnė rinktinė, plius manau, 11metais parodysim, kas yra Lietuvoje krepšinis ;]
Nepasisekė, tai nepasisekė, bet vistiek bet kokiu atveju nereikia nusisukti nuo rinktinės, o reikia ją kiek galima palaikyti, žmonės stengiasi kuo geriau atstovauti už Lietuvą, bet ne visada susiklosto taip kaip norisi geriausiai, o plius dar tikrai nesmagu, kai Lietuvoje yra taip: jei laimi ant rankų nešioja, o jei pralaimi šūdais išdergia. Teisingai Lukauskis pasakė, man gieda ne dėl Lietuvos vyrų rinktinės žaidimo, bet dėl tokių ''patriotų'' kaip Arielis ir visų kitų, kurie kiekviename žingsnyje iškolioja žaidėjus dėl nepasisekusio žaidimo.

Atsakyti
Ariel_Cancer_Dies
2009 m. rugsėjo 13 d. 17:37:57
Žiūriu. Paskutinėse dvejose varžybose sirgau už bulgarus ir slovėnus.

2009 m. rugsėjo 13 d. 17:31:55
Ariel_Cancer_Dies rašė:
Aš nesuprantu, iš kur tas nenužudomas optimizmas? Aš ta rinktine netikėjau nuo pat čempo pasiruošimo. Pastatė Europa mus į vietą. Trumpai tariant, tai ne mūsų rinktinė, o tik mūsų atstovai.

o vistiek čempionatą žiūri?

2009 m. rugsėjo 13 d. 17:26:35
Aš nesuprantu, iš kur tas nenužudomas optimizmas? Aš ta rinktine netikėjau nuo pat čempo pasiruošimo. Pastatė Europa mus į vietą. Trumpai tariant, tai ne mūsų rinktinė, o tik mūsų atstovai.

2009 m. rugsėjo 13 d. 16:37:28
Nieko vakar nesitikejau, nieko ir nepamaciau... Slovenai buvo totaliai geresni

2009 m. rugsėjo 13 d. 16:27:34
Vakar po rungtynių save raminau: gerai, lietuviai pralošė, bet po tokių klaikių rungtynių bus LABAI linksma žiūrėti kaip jie triuškina ispanus. Aš tuo tikiu? Nelabai, bet viltis miršta paskutinė. Kaip nepasibaigtų rungtynes, vistiek didžiuosiuosi mūsų komanda ir lenksiu galva prieš juos.

2009 m. rugsėjo 13 d. 15:21:04
na, bet gerai schemos yra schemos, bet taiklumas irgi yra taiklumas, pažiūrėkit kiap vakar Slovėnai sulaidė tritaškius, o Lietuviai ką sulaidė?

Atsakyti
green_moon
2009 m. rugsėjo 13 d. 15:10:45
Dar net neprasidėjus čempionatui, tikrai galvojau, kad bus į ką pažiūrėti. Yra. Žiūriu kaip beviltiškai mūsų rinktinės žaidėjai bėgioja po aikštelę, ir nesitiki, kad lietuviai. Treneris, atrodo, protingas žmogus, žino ką daro. Tie taip dažnai kartojami žodžiai "schemos", "klusnumas", "noras laimėti", suteikdavo vilties net ir po pačių prasčiausių rungtynių. Bet pergalių kaip nėra, taip nėra...
Visko būna, aišku.
Asmeniškai labai norėčiau būti Lietuvoje, ir pasitikti krepšininkus grįžtančius. Tai ne jų kaltė, kad tų paslaptingų schemų nesupranta ne tik jie, bet ir pats treneris, ko gero.

2009 m. rugsėjo 13 d. 14:04:28
Reikėtų ir nepatekti į ketvirtfinalį, reikia atokvėpio, užaugs nauja karta viskas bus gerai. reikia naujų lyderių, naujų trenerių.

2009 m. rugsėjo 13 d. 12:22:45
gaila, nu bet vis dar turiu vilties, kad kažkokiu ta stebuklingu būdu pateksim į ketvirtfinalį ;/

i

Atsakyti
vinipuchas
2009 m. rugsėjo 13 d. 10:58:42
Ech, ir vėl nieko gero. Rungtynių pradžia nuteikė optimistiškai, bet į aikštę įėjus Mažučiui iškart -7. Greitai jį Butautas išėmė, bet tos atkarpos užteko, jog slovėnai pradėtų diktuoti rungtynių tempą. Gynyba kiaura kaip rėtis, bandymai sudvigubinti gynybą prieš varžovus baigdavosi lengvais taškais į mūsų krepšį. Eksperimentai sudėtimi antroje rungtynių dalyje galutinai parodė trenerių bejėgiškumą. Kad ir kaip pasibaigtų čempionatas, tai tikriausiai skaudžiausias turnyras nuo 2001-ųjų metų, kuomet braliukai mus pamokė Europos čempionato aštuntfinalyje. Tuomet Kazlauskas prisiėmė visą kaltę ir nedvejodamas paliko trenerio postą. To paties dabar tikiuosi ir iš Butauto, o taip pat ir iš visos LKF grietinėlės, kuri ryškiai per ilgai užsisėdėjusi. Tokios permainos prieš čempionatą, kurį turėsim host'inti, bus tikrai į naudą.

Atsakyti
present_perfect
2009 m. rugsėjo 12 d. 20:08:05
Kalbos pamokėlė kam reikia: tautos, kaip pavyzdžiui: lietuviai, latviai ir t.t. rašomi mažąja raide.
O dabar prie reikalo. Tikiuosi, kad šiandien lietuviams arba Butautui su Mažučiu kaip nors pagaliau pavyks kažką rimčiau nuveikti. Kiek gi gali jie mus "mėgauti" tokiu žaidimu. Jau nervai ima. Totaliai.

2009 m. rugsėjo 12 d. 20:01:27
Ispanai gavo nuo Turkų, nu žinot...

Atsakyti
Gabux
2009 m. rugsėjo 11 d. 22:33:52
Kur Kleizos naglumas.

2009 m. rugsėjo 11 d. 13:12:55
jei butautui daeis i galva kad vietoj mazucio ir jomanto geriau leist delna, tada dar galima turet vilties.

Atsakyti
MrEko
2009 m. rugsėjo 11 d. 12:02:33
Kankynė tesiasi... Kazin ar per sitas dvi laisvas dienas vaizdelis pasikeis ... noreciau bet nemanau

2009 m. rugsėjo 10 d. 19:30:36
Na bent jau pateko į kitą etapą, bet šiaip jaučiu nieko gero nebus, labai trūksta Jasikevičiaus, Macijausko... Jie tai parodytų tikrą žaidimą.

2009 m. rugsėjo 10 d. 14:33:04
Vakar po antro kėlinio netyčia užmigau, pikta dabar, kad pergalę praleidau

2009 m. rugsėjo 10 d. 14:25:36
Kada gi Butautas supras, jog tualete mėnesius braižytos jo schemos yra bevertės? Sutraiškėm ispanus, nes Butautas netrukdė žaidėjams žaisti savo žaidimo. Su bulgarais tris kėlinius vargom, kol galiausiai Butautas tarp kitko išleido Delną. Tik tarp kitko, nes Mažutis ir Jomantas yra pagrindiniai beviltiško Butauto plano vykdytojai. Taip sakant, išleido Delną, kad tie pailsėtų. O Delnas su savo "chaotišku" žaidimu, kuris neįsipaišo į jokias kiauliaakio schemas, bulgarus sutvarkė per keletą minučių... Bingo! Užstrigo ir Kurčio kažkada tai ištarti žodžiai, kad Kalnietis netinkamas dėl savo chaotiškumo, mat rinktinė nori žaisti disciplinuotai, o ne padrikai, kaip žaidžia Žalgiris, Kurčio nuomone. Nors visą gyvenimą esu ir liksiu juodai baltai raudonas, bet šie žodžiai nuskambėjo išties juokingai. Rinktinė yra sukaustyta ir tai trenerių kaltė, be abejonės. Na ką, naujas etapas - naujos viltys...

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Rammstein Rammstein
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1021
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 65879