Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar galima jausti meilę žmogui, kurio net nesi matęs?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 11
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rugiliuke
2007 m. vasario 17 d. 19:12:59
as manau, kad negalima jausti ko nors daugiau uz draugyste... taciau kiti tvirtina mane myli... taciau tai labiau atsiremia i isvaizda... ka tik paklausiau vieno nuomone apie tai ar tiki, cituoju atsakyma: "yeah. Tottaly"... ma tai kazkaip atrodo jog jis tuomet turi nepilnavertiskumo jausma realemia gyvenime... manau meile gali buti tik tam zmogui kuri gali paliesti, buti su juo, klausyti jo ir kalbeti su juo

2007 m. vasario 12 d. 20:05:17
anksciau maniau,kad ne...bet dabar nuomone pasikeite...galima,juk dazniausiai isimylime ne kuna...bet turi buti abipusis saziningas bendravimas...tik tokiu atveju imanoma...taciau ji trukti ilgai negali...kiekvienam norisi fizinio artumo...

Atsakyti
faida4ever
2007 m. vasario 12 d. 18:20:28
man rodos neimanoma... gali zavetis zmogumi,bet ne isimyleti jo nemates... visu pirma tai jej nematei,realiai nebendravai su tuo zmogum negali but garantuotas kad tai ka jis tau sako ar raso yra tikrai tai ka jis galvoja o ne "prikolina" su draugais... o be to ka jej vidumi tas zmogus butu idealus,o isore - monstras... tik jau nesakykit kad nekreiptumet demesio...

2007 m. vasario 12 d. 11:33:46
visu pirma reiketu atkreipti y toky dalyka kaip sisizavejimas

Atsakyti
gretten
2006 m. gruodžio 24 d. 19:54:58
chord_d rašė:
per daug pavojinga.

pritariu...

2006 m. gruodžio 24 d. 15:57:58
per daug pavojinga.

Atsakyti
elenioooke
2006 m. gruodžio 24 d. 12:13:06
Kažkodėl manau, kad galima... Jei tai yra, pavyzdžiui, nuoširdūs ranka rašyti laiškai, kuriais gali puikiausiai išreikšti save... Žinoma, tai savotiška meilė. Bet vis tiek meilė

2006 m. rugpjūčio 20 d. 19:15:46
Nezinau,nezinau...susizavejima ar simpatija gal ir galima pajausti,bet meile?..manau kad ne...

Atsakyti
tiote
2006 m. liepos 27 d. 00:16:33
nemanau...galima nebent jaus poreiki pabendraut su tuo zmogum nes jis tau ypac idomus...ir pan...bet nemaisyk to su meile

2006 m. liepos 26 d. 23:38:35
negalima.

2006 m. liepos 21 d. 23:06:27
Crawling rašė:
Tai kokia cia meile, jei negali prisiliesti, apkalbinti, pabuciuoti ir daugiau..?
Meilė per atstumą ir be atsako.

Atsakyti
r2
2006 m. liepos 21 d. 22:35:34
Hmm... ar meile nereiskia susizavejimo? Pagarbos? Prisirisimo?... uzuojautos? rupescio?...

ar meile nera visa tai? o gal ne? tada man paaiskinkit, kas yra meile... visi kalbat apie ja, bet toks ispudis, kad tai yra kazkas labai tolimo nuo visu kitu jausmu...

mano manymu, tai meile galima pavadinti daugybes jausmu rinkiniu... o ne atskiru jausmu...

2006 m. liepos 21 d. 22:10:45
Tai ne meile, tai geriausiu atveju beprotiskas susizavejimas, nes nezinomybe intriguoja. Ypac, kai pasitelki fantazija ir prisisvajoji, zmogu padarai tobulu, savo mintyse, o susidurus su realybe, galima ziauriai nusivilti.

2006 m. liepos 21 d. 21:27:06
Apie kokią dar meilę kalbat,aišku kad neee...

2006 m. liepos 21 d. 21:11:38
Xpo rašė:
Galima. Realiai nesu matęs Jessicos Albos.

Tai kokia cia meile, jei negali prisiliesti, apkalbinti, pabuciuoti ir daugiau..?

2006 m. liepos 21 d. 17:18:47
Galima. Realiai nesu matęs Jessicos Albos.

Atsakyti
Crawling
2006 m. liepos 21 d. 03:30:26
EgzistencinisNerimas rašė:
Crawling rašė:
<<>> zmogau, in real ir per visokius technikos stebuklus tarkim meile yra du nesusiejami dalykai...pamilsti tik zodzius, ne zmogu...

Na va, Crawling, taip ir žinojau tavo jausmus man
O šiaip tai aš tau visiškai pritariu. Bet iš kitos pusės galima ginčytis. Kaip geriau pažinsi žmogų, nei skaitydamas jo mintis? Žinoma, tai gali būti farsas, bet manau per internetinius pokalbius irgi galima pajusti ar žmogus tau artimas.
Iškart pranešu, kad pats to nepraktikuoju

Ha..
"Kaip geriau pažinti žmogų, nei skaitydamas jo mintis?" cia visiska tiesa, bet! Visgi kaip ir visur yra tas bet... Bet is kur gali zinoti, kad tai, ka tau raso zmogus nera isgalvota!?
Kalbedamasis gyvai tu tiesiogiai gali pajausti zmogu! O per interneta...gali justi net priklausomybe, bet ne meile [juk kalba eina apie meile, o ne apie zmogaus pajautima]!
Ir kaip tu gali spresti, ka galima pajausti zmogui bendraudamas per interneta, pats to nepraktikuodamas?

2006 m. liepos 20 d. 23:25:28
Ne, negalima. Jei manai, kad jauti zmogui, kurio nesi mates ir su kuriuo nesi bendraves gyvai, meile - tai saviapgaule. Tokia "meile" - tai daugiau fantazijos nei realybe; tai noras kazka myleti, buti mylimam ir t.t., ir pan. Tenkindamas toki nora, o daznai ir nesurasdamas savo idealo supratimo atitikmeni realybeje, pradedi tiketi, kad zmogus, su kuriuo bendrauji internetu, laiskais, sms zinutemis ir t.t., ir pan. visiskai atitinka toki zmogu, kuri galetum pavadinti savo pusele. Taciau kaip ir sakiau - tai saviapgaule; tai daugiau susije su fantazijomis ir norais, nei su tikraja meile.

2006 m. liepos 20 d. 22:40:55
nebent susizavejima.

Atsakyti
slow_blink
2006 m. liepos 20 d. 22:39:29
ogi ne,kvaila tema

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618