Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar galima jausti meilę žmogui, kurio net nesi matęs?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 11
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
eglermknt
2006 m. balandžio 30 d. 11:16:00
Kaip galima jausit meilę žmogui, kurio nesi matęs ? Ne. Jei nepažįsti jo, dar taip, bet jei net akyse nematei, tai kas čia per nesąmonė ...

2006 m. balandžio 28 d. 19:37:36
is kur tas uztikrintas teigimas, kad negalima..? Juk ne Dievais ant skirtingu debesu sedinciais esat. Taip, kad kiekvienas skirtingai. Vieni susizavi, kuri ISIMYLI. Viskas imanoma. Jei zmones beprotiskai atvirai issako mintis, tai kodel gi negalima?
O meile egzistuoja. Ne amzinai, bet yra. Kaip yra sakoma: "Nera amzinos meiles, yra tik amzinas meiles troskimas".

2006 m. balandžio 21 d. 23:04:40
tokia dauniska meile tikrai netikiu

2006 m. balandžio 8 d. 11:15:33
Nesamone, tikrai negalima... Neimanoma... Nezinau kas per velnias ta meile yra, bet tikrai manau, kad meilei reikia daugiau negu nuotraukos ir ciatu...

2006 m. balandžio 8 d. 11:05:24
Ne meile, o susizavejima...

2006 m. balandžio 7 d. 13:40:20
siaip gal ir galima. nors as db jau esu susitikusi su tuom zmogum... bet ka as zn kas ta melie? kiekvienam ji skirtinga

2006 m. balandžio 6 d. 21:49:53
hmmm, meile tai gali buti betkur, betkada ir betkokiom salygom, arba tai apgaulingas stiprus susizavejimas

2006 m. balandžio 6 d. 21:43:43
susižavėjimą - TAIP, meilė - nebent kaip iliuzija

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Crawling
2006 m. balandžio 6 d. 21:02:10
<<>> zmogau, in real ir per visokius technikos stebuklus tarkim meile yra du nesusiejami dalykai...pamilsti tik zodzius, ne zmogu...

2006 m. balandžio 6 d. 20:58:47
Žinoma, kad taaip!
Pavyzdžiui, mane visi myyli, nors ir nematę toks gyvenimas. Jei jau tau skirta būt myylimam, tai myylės tave bet kokiom sąlygom. Jei ne - būsi pasmerktas vienatvei ne-meilėje.

2006 m. balandžio 6 d. 20:56:40
Negalima...buka! Sita ale meile yra tik liga...praeis kiek laiko - isgysi...

2006 m. balandžio 6 d. 13:00:55
manau kad tokia meile egzistuja. gal man kai kas ir priestarauja, bet taip as manau ir mano nuomones nepakeisit. taskas .

2006 m. balandžio 3 d. 21:25:29
gal ir galima.. bet jei cia, kai rasinejiesi sms, mirke ar pan. manau, kad tuomet myli ne ta zmogu, o kazka kita..kaip jis ras..bendrauja..na nemoku issireikst.. bet kai ji pamatai nejauti tos meiles.
na o ar galima myleti zmogu, kuri esi mates, zinai tik varda, bet neteko bendrauti?

2006 m. kovo 31 d. 05:23:41
Žinoma, kad galima. Išvaizda nėra esminis dalykas meilei. Aiškiausias to pavyzdys - įsimylėję neregiai.
O jei klausimas apie žmogų, su kuriuo nesi buvęs kartu, o tik susirašinėjęs, tai labai abejotina. Netikiu tokia meile ir jos tęstinumu.

2005 m. gruodžio 10 d. 22:33:40
White_Weapon rašė:
tikra meile trunka lygiau 12 menesiu,paskui lieka tik prisirisimas...

visiskai tau pritariu, tik man dazniau keliais menesiais trumpiau...

2005 m. gruodžio 10 d. 13:16:53
meilė tikrai yra - gyvenimui, kitam žmogui, sau pačiam ir t.t. Ir jos galimybė bei ilgaamžiškumas priklauso nuo paties žmogaus, o ne mokslinių įrodymų. Patikėkit, yra žmonių, kurie nenusibosta visą gyvenimą Ir tokių, kuriems niekada nenusibosta pats gyvenimas. Štai jums ir elementariausia (bet labai sunkiai pasiekiama) meilė.
Atsakant į temos klausimą, be, abejo, įmanoma jausti nematytam žmogui meilę, aišku, brolišką. Arba kai kažkas jame patraukia, tarkim, netradicinis požiūris arba netradiciniai sugebėjimai - jis tavęs visai nepažįsta, bet žino kažką tokio, ko niekam nesi pasakojęs ir kas, atrodytų, priklauso tau vienam. Ir tokie nereikšmingi, bet labai individualūs patyrimai žmones keistai suartina.
O žmonių iš nuotraukų nemyliu. Tiesa, jie kartais tampa puikiu įkvėpimo šaltiniu, ir tada gali juos mylėti nebent už tai, kad, patys to nežinodami, jie kažką tau davė...
Šiaip viskas labai paprasta. Kuo mažiau reikalauji, tuo lengviau įsimyli. Ir nebūtinai tik vieną, ir nebūtinai trumpam. Ot.

p.s. šiandien sėkmingai nusišneku.

2005 m. gruodžio 10 d. 12:18:05
tikra meile trunka lygiau 12 menesiu,paskui lieka tik prisirisimas...

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
ewana_
2005 m. gruodžio 10 d. 11:33:43
o tas cheminis elementas nėra hormonai, kurie valdo mus?
o tipo kokia čia meilė jeigu trunka max 1,5metų.
būna tik susižavėjimas, prisirišimas, globa ir tt.

2005 m. gruodžio 10 d. 11:22:10
ewana_> moksliskai irodyta, kad meile egzistuoja (kai zmogus myli, issiskiria kazkokios chemines medziagos smegenyse) tik deja, meiles "garantija" baigiasi praejus 12-18 menesiu nuo meiles pradzios (smegenys nebegamina tos medziagos ir ta meile tampa tik prisirisimas)...

2005 m. gruodžio 10 d. 11:12:44
aš manau, kad meilė neegzistuoja. visos tos sapalionės apie amžiną meilę, man tik naivių mergaičių šnekos atrodo. na bet kaip kam jei jau prašnekom šia tema

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1510
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274618