Nzn,man ta knyga ispudzio (ilgalaikio) nepaliko... Kai skaiciau tai buvo gan idomu,ir perskaiciau gan greitai,bet per daug viskas man ten sudramatintai atrode...suprantu,kad taip Yra aplink muas,bet visgi man nelabai patiko.
O del paciu mokinukiu as net nzn ka sakyt...nieko origibnalaus manau pasakyt negalima...tai tiek
hole rašė: "Skaudžiausia, kad tokie knygoje aprašomi dalykai - paauglių bėgimas iš namų, gyvenimas gatvėje, narkotikai egzistuoja visai netoli mūsų. Perskaičiusi knygą net pajutau, jog stengiuosi tapti geresne savo tėvams – taip smarkiai mane sukrėtė knygoje piešiami iš namų pabėgusių jaunuolių gyvenimo gatvėje vaizdai”. "-maniau apsivemsiu shita vieta beskaitydama...jau cia per ziauriai...nzn...truxta zodziu.ir ka jos sau galvoja su tokiu 'gerietisku' mastymu....
Nesupratau taves."Gerietiskas" mastymas blogai?
Kad ir kaip gaila bet turiu pripazinti ... Jei leistu ka nors nuzudyti , tai "mokinukes" butu 1 sarase, po ju Bin Ladenas ... Turiu giminaite , kuri 100% "mokinuke" ... Visu tu "mokslu" jau per akis ...
"Skaudžiausia, kad tokie knygoje aprašomi dalykai - paauglių bėgimas iš namų, gyvenimas gatvėje, narkotikai egzistuoja visai netoli mūsų. Perskaičiusi knygą net pajutau, jog stengiuosi tapti geresne savo tėvams – taip smarkiai mane sukrėtė knygoje piešiami iš namų pabėgusių jaunuolių gyvenimo gatvėje vaizdai”. "-maniau apsivemsiu shita vieta beskaitydama...jau cia per ziauriai...nzn...truxta zodziu.ir ka jos sau galvoja su tokiu 'gerietisku' mastymu....
Nedurna ta Simona.Knyga nuostabi.Aisku biski supykau ant tetos kai ji del mano elgesio patare perskaityti sia knyga...toks ispudis kad ji mano kad as vartoju narkotikus...sheesh
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 5 d. 16:02:17
2005 m. vasario 5 d. 14:19:52
O del paciu mokinukiu as net nzn ka sakyt...nieko origibnalaus manau pasakyt negalima...tai tiek
2005 m. vasario 5 d. 13:46:55
2005 m. vasario 5 d. 13:19:12
man patiko sita knyga.
2005 m. vasario 5 d. 13:06:55
2005 m. vasario 5 d. 13:02:06
2005 m. vasario 5 d. 12:10:06
2005 m. vasario 5 d. 00:22:04
2005 m. vasario 5 d. 00:09:59
2005 m. vasario 5 d. 00:03:28
"Skaudžiausia, kad tokie knygoje aprašomi dalykai - paauglių bėgimas iš namų, gyvenimas gatvėje, narkotikai egzistuoja visai netoli mūsų. Perskaičiusi knygą net pajutau, jog stengiuosi tapti geresne savo tėvams – taip smarkiai mane sukrėtė knygoje piešiami iš namų pabėgusių jaunuolių gyvenimo gatvėje vaizdai”. " -maniau apsivemsiu shita vieta beskaitydama...jau cia per ziauriai...nzn...truxta zodziu.ir ka jos sau galvoja su tokiu 'gerietisku' mastymu....
Nesupratau taves."Gerietiskas" mastymas blogai?
2005 m. vasario 5 d. 00:00:16
2005 m. vasario 4 d. 23:54:08
2005 m. vasario 4 d. 23:53:26
2005 m. vasario 4 d. 23:52:53
2005 m. vasario 4 d. 23:38:59