Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 19 d. 08:20:28
nu jo ash irgi zinau Voyage, Voyage ir dar visai idomiai skamba metallicos coveris nothing else matters

Atsakyti
keturkampas_nulis
2006 m. gegužės 16 d. 22:48:26
Gregorian atsimenu iš senų laikų dainos "Voyage Voyage". Iki šiol man ji tokia miela... O dabartiniai jų "Dark Side" išsidirbinėjimai jau nebe tas. Skystalas, kičas... Kaip tik šiandien klausiau jų vieną coverį "Wicked Game". Nu nebe tas....

2006 m. gegužės 16 d. 22:42:50
seniau siek tiek klausiau ir buvau ant ju uzsivezus.. bet dabar tiesiog pamirsau juos..

2005 m. gruodžio 17 d. 13:06:14 2013-06-22 22:10:28

Girdėjau perdarytą 'Join me' tai nusprendžiau, kad originalas 100 kartų geresnis. 

Atsakyti
silvija17
2005 m. gruodžio 17 d. 11:47:26
labai graziai dainuojamanau,kad tai yra tikra muzika...

2005 m. gegužės 12 d. 23:23:28
Shadow_Dweller rašė:
Ai, tiesa, juk čia tema apie Gregorian. Manau, kad šūdas. Kažkoks pasityčiojimas iš grigališkojo choralo

O jūs klausėtės jų DARK SIDE naujojo albumo dainų?
kai pradeda Evanescence "My Immortal" arba kai apverčia aukštyn kojom Razmų "In the Shadows" struktūrą? O kaip patinka perdainuoti Ozzy, doorsų ir Sisters of mercy gabalai? "Where the wild roses grow"? Dar kas nors.

2005 m. gegužės 5 d. 11:15:11
As megstu baznytine muzika ir Gregorian man labai patinka. Daznokai paklausau ju muzikos.

2005 m. kovo 20 d. 15:08:07
As juos pradejau klausyt ziauriai atsitiktinai, kazkaip man ikiso ne ta CD, bet nenorejau nieko sakyt, tai paemiau[tiksliau tai pastebejau tik namie, bet tai nesvarbu] paklausiau ir ziauriai patiko... veliau suzinojau, kad jie atvaro i vln, bet supainiojau dienas 9 su 19[man rodos jie 9 pasirode pataisykit jei klystu] ir kas tada mano galvoje buvo? vienu zodziu per savo ziopla galva nenuejau konca... gaila... mama tai sake per telika, per kazkokias ryto zinias girdejo kaip jie dainavo... ... gaila...

2005 m. kovo 20 d. 14:03:45
Gila nebuvau ju konce, o shiaip tai labai patinka, turiu visa discografija.

2005 m. kovo 19 d. 18:04:02
man ziauriai patinka... tik lb gaila kad negalejau i konca nuvaryt...

2005 m. kovo 11 d. 17:09:42
man jie zhiauriai patinka o dar kai nuwariau i koncerta tai ishwis apakau

2005 m. vasario 9 d. 19:08:57
Iš tikrųjų tai nebuvo man labai didelės būtinybės visko viešinti, bet kita vertus, nelabai kas tai darė, tai pamaniau, o kodėl gi man neleidus sau pasireikšti? Tuo labiau, kad niekas nemirs. Nesvarbu, kad palaikys mažvaikiu, man už tai bus linksma.

""Tik ne visi tuo patikėjo." O tai svarbu?..." - ne, nesvarbu, tiesiog šiek tiek juokinga, nes prisimenu situaciją iš Žmogus mėnulyje, kur Keris sako, kad jam iš tikrųjų reikia pinigų operacijai, o visi tai priėmė kaip juokelį : D

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. vasario 8 d. 00:35:58
Chm, na as, tiesa sakant, turbut niekada nesuprasiu tokio atvirumo, cia aisku jau mano vidines problemos. Bet anyway, tu darei kazka del saves ir dar nuosirdziai, vadinasi tai buvo tau reikalingas dalykas. Ir niekas taves nesmerke/ia, taciau tu parodei zmonem nauja buda deklaruoti savo gyvenimo ypatumus. Ir nieko keisto jei jie pradejo tave plagijuoti (nors nemanau, kad taip yra). Ir siaip atrodo susiktas nepazistamo zmogaus komentaras, bet kaip is tiesu jaucias, kai zmogus raso, tai ka jaucia, nori islieti ar raso kazka, kad rasytu, prastumtu laika ar dar galas zino kam.
"Tik ne visi tuo patikėjo." O tai svarbu?...

Atsakyti
negative-creep
2005 m. vasario 8 d. 00:23:13
Atrodo, kad mano atviravimas apie potraukį "kraujui" (tai yra, tam visam kruvinam šlamštui ir darymui to iš savęs) prasidėjo dar senajame music.lt. Aš kalbėjau rimtai, galima sakyti, nuoširdžiai. Tik ne visi tuo patikėjo.

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. vasario 7 d. 21:49:45
"todel aš ju nežudau ir netremiu i Sibira, tik išreiškiu savo nepasitenkinima." Velniop ta laisve, noreciau tai pamatyti ;]]] Chm, siaip nemanau, kad tu atvedei dalykus ar 'mada',em juolab ne tai manau kriterijai. Tiesiog naujame, suniokotame music.lt
atsiverus naujom galybem pasinaudojai pirmas ir gali tuo dziaugtis (jei cia aisku yra kuo:}). Ir is vis ar reik gilintis i veiksmus zmoniu,kurie galbut istroske kitu demesio, ar nori sokiruoti ir naudojasi visais imanomais budai. :}

Em Gregorian... Na nezinau kokiam atokiam Prancuzijos vienuolyje ir ne koks pop hitas manau turetu skambet tikrai zaviai ir kerinciai...
Bet siaip... Na em...

Atsakyti
voodoo_lele
2005 m. vasario 7 d. 21:28:29
man patinka...

2005 m. vasario 6 d. 21:17:27
1. SugarFreeKiss, susidaro toks jausmas, kad šitą madą (ne aš išradau, bet) į music.lt atnešiau aš.

2. "kaip kas nori taip tas daro, gyvenam liberate tautoje" - todėl aš jų nežudau ir netremiu į Sibirą, tik išreiškiu savo nepasitenkinimą.

Atsakyti
Shadow_Dweller
2005 m. vasario 6 d. 19:28:46
negative-creep rašė:
Shadow Dweller, thanks : )

Nėra už ką. Tiesa yra tiesa. Ir man tai patiko tik tada kai tai darei tu. Dabar nuo tų visų idiotų vemti verčia.

Ai, tiesa, juk čia tema apie Gregorian. Manau, kad šūdas. Kažkoks pasityčiojimas iš grigališkojo choralo

2005 m. vasario 6 d. 16:45:12
negative-creep,,,
Na kaip tu nesupranti?...taigi MADA tokia, o gi reikia buti madingiems.

2005 m. vasario 6 d. 16:17:47
cia tema apie Gregorian o ne apie kazkoki kopijavima manyciau kaip kas nori taip tas daro, gyvenam liberate tautoje o siaip Gregorian muzika veza!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3068
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 39000