Juodojo kraujo mergaite, vis tiek po manęs čia pradėjo daugėti tokių... O aš nesu tuo labai patenkintas. (Aišku, tai mano problema, kad nesu patenkintas).
wtf? as cia lankausi i kelis menesius karta arba du ir tikrai niekas nuo nieko nekopijuoja...gal kiti ir kopijuoja, bet as taj nia...nors galwokit kajp norit, man px...wistiek cia kartais tokiu padlaiziu buna kad geriau nereikia
negative-creep rašė: Kas čia dabar atsitiko??? Ar man tik atrodo, ar jau po to, kai pridėjau čia visokių negyvų Dead, Mayhemų ir savo paties autentiškos kruvinosios kūrybos, atsirado čia pilna tokių? Irgi visur kraujas, peiliukai...
[bA]š esu tr00, o jūs visi - poseriai!!!
Neeee.... Šitame saite tu esi TRUE, o jie visi poseriai ir kopijuotojai.
Kas čia dabar atsitiko??? Ar man tik atrodo, ar jau po to, kai pridėjau čia visokių negyvų Dead, Mayhemų ir savo paties autentiškos kruvinosios kūrybos, atsirado čia pilna tokių? Irgi visur kraujas, peiliukai...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 6 d. 16:03:47
Juodojo kraujo mergaite, vis tiek po manęs čia pradėjo daugėti tokių... O aš nesu tuo labai patenkintas. (Aišku, tai mano problema, kad nesu patenkintas).
2005 m. vasario 5 d. 19:56:31
2005 m. vasario 5 d. 17:51:37
Kas čia dabar atsitiko??? Ar man tik atrodo, ar jau po to, kai pridėjau čia visokių negyvų Dead, Mayhemų ir savo paties autentiškos kruvinosios kūrybos, atsirado čia pilna tokių? Irgi visur kraujas, peiliukai...
Neeee.... Šitame saite tu esi TRUE, o jie visi poseriai ir kopijuotojai.
2005 m. vasario 5 d. 17:38:13