Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dabar labai dažnai kalbama apie intelektualiąją muziką. Kas tai yra?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2008 m. rugsėjo 16 d. 21:11:18
nebanali, idomi, isskirtine muzika...

Atsakyti
toughluck
2008 m. rugsėjo 16 d. 21:10:08
nemoku paaiskint

2008 m. rugsėjo 5 d. 22:38:22
GORAS YR INTELEKTUALU.

2008 m. rugpjūčio 26 d. 18:24:28
Darkshines rašė:
Blackened rašė:
Darkshines rašė:
Aš klausau neprotingos muzikos ir man gerai.
Svarbiau grožis, ir muzika perteikiami jausmai, o ne politinės idėjos. Svarbu muzika išreiškiama siela, nes tai yra menas.
Kai menas paverčiamas intelektualiu, tai jis nebėra menas.
Ir tas intelektualus irgi ne visada turi išliekamąją vertę.

Grožis - baisiai subjektyvus dalykas ir visi jį supranta kitaip. Politines įdėjas galima išreikšti labai meniškai, satyriškai, sarkastiškai, ironiškai ir t.t., čia jau nuo atlikėjo priklauso kaip tai išreikš. Ir man asmeniškai grubi, gal kiek šalta,bet intelektuali ir turinti ką pasakyti muzika yra žymiai mielesnė, nei tas "grožis", melancholija, harmonija ra kažkas tokio. Ir taip, intelektuali muzika ne visiems. Žmonės visada mieliau klausysis pasisvaigimų apie meilę ir "grožį', negu pažvelgs į tamsesnę pusę. taip jau yra.

Grožio esmė būtent ta, kad jis subjektyvus, vadinasi, interpretuotinas labai įvairiai. Intelektas interpretuojamas vienaip. Politikavimas viską gadina.

(Man asmeniškai gražu yra depoetizuota, tamsu, neįprasta, paslaptinga, asimetriška, nestandartiška, kitoniška, nesuvokiama, mistiška ir t.t. ir pan.)
Ir per daug intelektas sureikšminamas.

Laisvę kvailybei! Jei ne ji, tada niekas neklausytų tikrai geros muzikos, kaip pvz. jazz, klasika, rokas, ir šiaip ko nors ne destruktyvaus.

Kurgi ne Intelektas visiems suprantamas skirtingai ir irgi gali būti interpretuojamas labai įvairiai. Juolab, kad kiekvieno žmogaus intelektas ir supratimas apie muziką skirtingas.

2008 m. rugpjūčio 26 d. 15:52:56
Blackened rašė:
Darkshines rašė:
Svarbiau grožis, ir muzika perteikiami jausmai, o ne politinės idėjos. Svarbu muzika išreiškiama siela, nes tai yra menas.

Grožis - baisiai subjektyvus dalykas ir visi jį supranta kitaip. Politines įdėjas galima išreikšti labai meniškai, satyriškai, sarkastiškai, ironiškai ir t.t., čia jau nuo atlikėjo priklauso kaip tai išreikš. Ir man asmeniškai grubi, gal kiek šalta,bet intelektuali ir turinti ką pasakyti muzika yra žymiai mielesnė, nei tas "grožis", melancholija, harmonija ra kažkas tokio. Ir taip, intelektuali muzika ne visiems. Žmonės visada mieliau klausysis pasisvaigimų apie meilę ir "grožį', negu pažvelgs į tamsesnę pusę. taip jau yra.

Grožio esmė būtent ta, kad jis subjektyvus, vadinasi, interpretuotinas labai įvairiai. Intelektas interpretuojamas vienaip. Politikavimas viską gadina.

(Man asmeniškai gražu yra depoetizuota, tamsu, neįprasta, paslaptinga, asimetriška, nestandartiška, kitoniška, nesuvokiama, mistiška ir t.t. ir pan.)
Ir per daug intelektas sureikšminamas.

Laisvę kvailybei! Jei ne ji, tada niekas neklausytų tikrai geros muzikos, kaip pvz. jazz, klasika, rokas, ir šiaip ko nors ne destruktyvaus.

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 26 d. 12:41:26
Darkshines rašė:

2008 m. rugpjūčio 26 d. 12:24:39

Atsakyti
Madam
2008 m. rugpjūčio 26 d. 11:50:10
as zinau, kad tik kartais sako : intelektualus pop. vadinasi, kokybiska, nevienkartine pop muzika, pvz, depechai ar pan. pamascius, galima dar pasakyt, kad intelektualus-vadinasi, turintis prasme, taigi prasmingi tekstai yra svarbus. o siaip, nzn, cia tik pamastymai

2008 m. rugpjūčio 26 d. 00:32:16
zeppelinas rašė:
Viskas kas sudėtinga, sunkiai suvokiama, taip išeina, yra intelektualu
Nebutinai.

Atsakyti
zeppelinas
2008 m. rugpjūčio 26 d. 00:28:04
Viskas kas sudėtinga, sunkiai suvokiama, taip išeina, yra intelektualu, bet man dažnai per daug nuobodu. Man genialumas yra paprastume

Atsakyti
Bee-Myself
2008 m. rugpjūčio 25 d. 17:11:14
kiekvieno intelektas skirtingas
Berods klasikinė muzika yra laikoma intelektualia, bet šiaip nežinau...

Atsakyti
xdm
2008 m. rugpjūčio 25 d. 16:16:58
na cia turima omeny opozicija popsui. intelektuali muzika gali buti ir ziaurus hardcore'as. svarbiausia kad priverstu mastyti ir paziureti kitaip

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 25 d. 15:08:39
King Crimson,Frank Zappa,Robert Plant,Siouxsie & the Banshees,Tom Waits,Nick Cave,Radiohead,Kraftwerk,Supertramp,Jeth ro Tull,The Doors,Pj Harvey.Iš Lt atlikėjų,galėčiau paminėti:Foje [Žinoma],Saulės Laikrodis,MJS,Airija,Siela,Exem [iki albumo Chameleonai].

Atsakyti
zeppelinas
2008 m. rugpjūčio 25 d. 14:37:29
Kas tai yra, negalėčiau pasakyt, bet man asmeniškai ji asocijuojas su Frank Zappa kūryba

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 17 d. 01:34:48
_nevermind_ rašė:
na manau Pink Floyd savo klesėjimo laikais (dsotm, animals, wall) yra labai intelektuali muzika.

Visiškai su tavimi sutinku, žmogau! Nors Pinkai ne vien savo klestėjimo laikais buvo intelektuali muzika. Pvz., net ir dabartinė, jau išsiskirsčiusių narių kūrybą vis dar pilna žinučių ir užslėptų minčių. Vat už tai aš juos ir taip myliu (kitokio žodžio mano stipriam susižavėjimui jų muzika paprasčiausiai nerandu)

2008 m. rugpjūčio 17 d. 01:30:40
na manau Pink Floyd savo klesėjimo laikais (dsotm, animals, wall) yra labai intelektuali muzika.

2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:40:20
Volasas26 rašė:
goregrindas ir grindcore yra išsi**sinėjimas kai jau jau nebeturi ką klausyt, bet jau kaip sakant mano nuomone.

O čia tai pasakyta! Net išsigandau tokios galingos (teisingos?) nuomonės. Ale žinau, kad tuoj vėl klausysiu Vomited Anal Tract, nors klausyti lyg ir daugiau ko turiu... Ech, tas grindcore - išsi**sinėjimas, bet užtat koks mylimas išsi**sinėjimas

2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:36:00
metalistaz rašė:
Goregrindas turi savotiska slykstu vokala, dainu tekstai taip pat.. Nu skirtumas yra ir patyrusi ausis gali atskirt kas yra kas.

O tai tau. Galvojau, kad jau pakankamai ilgai klausau metalo ir še tau - norėtum sesule! Nepatyrusi mano ausis, kad ją kur velniai, nes man goregrindas tas pats biesas kaip ir grindcore. Velnias, einu lavinti klausą. Stoma, Pigsty ir Necrony - laikykitės, aš ateinu!

2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:34:32
goregrindas ir grindcore yra išsi**sinėjimas kai jau jau nebeturi ką klausyt, bet jau kaip sakant mano nuomone.

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:27:02
Goregrindas turi savotiska slykstu vokala, dainu tekstai taip pat.. Nu skirtumas yra ir patyrusi ausis gali atskirt kas yra kas.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
malia Cheap Trick The Flame
 Cheap Trick

Konditerijus Mor ve Ötesi Eski Şarkısı
 Mor ve Ötesi

Alvydas1 Opeth Deliverance
 Opeth
 Gal ir pabodo, bet paklausykit 1002-ąjį kartą.
Sahja E-Rotic Dangerous Kiss
 E-Rotic

Silentist Boards of Canada Beware the Friendly Stranger
 Boards of Canada

Šiuo metu vertiname

Cannibal Corpse Cannibal Corpse
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
10:13 - Silentist
Trump happy b-day. Dont fuck up the world
01:16 - einaras13
O prieš porą dienų netekom Sly Stone... legendos dabar 9-ajame dešimtmetyje, pradės kristi kaip lapai, deja
20:43 - Silentist
Mire beach boys vokalistas Brian Wilson (82) RIP
21:08 - Silentist
Silentistovoviene. Silentistinaite. Silentistova Silentistik ir Silentistyte.
20:46 - Silentist
Kristina Messenger, Karolina Mesechina ir Viktorija Seagull kur jus mergaites? Bluemenzonaites
20:31 - Silentist
Priminei sena daina. Liudnieji slibinai - karWeeTis
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 632
  Iš viso užsiregistravę: 73638
  Naujausias narys: Sterlingde