Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dabar labai dažnai kalbama apie intelektualiąją muziką. Kas tai yra?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:11:16
metalistaz rašė:
Blackened rašė:
metalistaz rašė:
Blackened rašė:
Užtat Carcass'ų muzika išreikšta tokia gražia ir subtilia forma, kad net gražu klausyti.

Pacius pirmus 2 ju albumus vien del to ir klausau, bet lyrika man tu paciu albumu nepatinka, apskritai goregrind lyrika sucks...

Nebūk toks kategoriškas. Aš irgi taip maniau, kol nepaskaičiau Napalmų lyricsų. Vertėtų pasidomėti plačiau.
Napalm death goregrindo negroja.. Nepainiok grindo su goregrindu...

Oh my... Atsiprašau už šitą baisią klaidą. Tik norėčiau paklausti, kuom goregrindas skiriasi nuo grindcore? Kiek mano nepilnai funkcionuojanti smegeninė suvokia - goregrind tai tas pats grindcore, tik su dviguba žarnų ir lavonų doze. Taip kad nelabai matau skirtumo.

2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:00:30
Blackened rašė:
metalistaz rašė:
Blackened rašė:
Užtat Carcass'ų muzika išreikšta tokia gražia ir subtilia forma, kad net gražu klausyti.

Pacius pirmus 2 ju albumus vien del to ir klausau, bet lyrika man tu paciu albumu nepatinka, apskritai goregrind lyrika sucks...

Nebūk toks kategoriškas. Aš irgi taip maniau, kol nepaskaičiau Napalmų lyricsų. Vertėtų pasidomėti plačiau.
Napalm death goregrindo negroja.. Nepainiok grindo su goregrindu...

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:51:06
Carcass - "Reek Of Putrefaction" (198 - Goregrind/Grindcore
"Symphonies Of Sickness" (1989) - Goregrind/Death metal

Grindas ne visai slykstumu gristas, vat goregrindas tai taip.

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:48:31
metalistaz rašė:
Blackened rašė:

2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:45:56
Blackened rašė:

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:43:33
metalistaz rašė:
Blackened rašė:
metalistaz rašė:
Blackened rašė:
Iš metalo pagal lyric'sus yra daug gan neblogų grupių, pvz. Napalm Death, Carcass, Death. O visokie satanovi lyrics'ai tiesiog apgailėtinai juokingi.
Viskas priklauso nuo žmogaus ir jo supratimo.
Carcass??? Nu man paciam ju muzika patinka, bet jokio intelektualumo ju dainu tekstuose nera.. Kad jie ten growlina apie puvancius lavonus, puvancius organus, kraujus ar zarnas nelabai panasu i intelektualuma...

Iš dalies sutinku, bet turi jie dainų ne vien apie lavonus.
Cia kalbejau apie pirmus 2 albumus, kitu albumu dainu tekstu dar neskaiciau, tai nezinau.

Pirmi du albumai tyra grindas - tai ko tu tikiesi? Toks jau tas metalo stilius: kuo šlykščiau - tuo geriau. Nors Napalmai, ir grodami grindą kūrė pakankamai gerus tekstus.
Ir patarimas ateičiai - prieš ką nors kritikuodamas, visuomet gerai pasidomėk tuo, apie ką kalbėsi. Kad paskui nereiktų taip teisintis: aš neskaičiau, tai ir nežinau Tai kam tada išvis komentuoji?

2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:41:06

2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:39:37
Blackened rašė:
metalistaz rašė:
Blackened rašė:
Iš metalo pagal lyric'sus yra daug gan neblogų grupių, pvz. Napalm Death, Carcass, Death. O visokie satanovi lyrics'ai tiesiog apgailėtinai juokingi.
Carcass??? Nu man paciam ju muzika patinka, bet jokio intelektualumo ju dainu tekstuose nera.. Kad jie ten growlina apie puvancius lavonus, puvancius organus, kraujus ar zarnas nelabai panasu i intelektualuma...

Cia kalbejau apie pirmus 2 albumus, kitu albumu dainu tekstu dar neskaiciau, tai nezinau.

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:37:30
metalistaz rašė:
Blackened rašė:

2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:15:29
Blackened rašė:

Atsakyti
Blackened
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:08:28
O čia tai pagal kiekvieno protą ir intelekto lygį (po galais, kaip snobiškai tai skamba) priklauso.
Pavyzdžiui man pati intelektualiausia - Pink Floyd kūryba. Tiek užslėptų minčių, šitiek metaforų, o melodija... Ech, ne muzika ten, o konkretus kosmosas.
Taipogi, prie intelektualios muzikos priskirčiau džiazą, roką ir metalą. Nors toli gražu ne visas grupes. Kokie nors AC/DC, kad ir kaip man patiktu, bet tokiu intelektualumu kokio man reikia nė iš tolo netrykšta. Ten šiaip, muzikytė pasiklausymui ir gerai nuotaikai, o ne pamąstymui. O vat Black Sabbath, Depp Purple, Led Zeppelin, The Doors - va čia tai muzikiniai intelektualai. Iš metalo pagal lyric'sus yra daug gan neblogų grupių, pvz. Napalm Death, Carcass, Death. O visokie satanovi lyrics'ai tiesiog apgailėtinai juokingi.

2008 m. rugpjūčio 16 d. 22:49:28
Pavyzdziui dziazas, rimtas rokas (AC/DC, Deep Purple, RS ir t.t.) ar rimtas metalas (Death, Metallica, Tool ir t.t.).

Atsakyti
something_spesha
2005 m. birželio 12 d. 16:00:44
dekui uz informacija Silentist!

Sleeper, don't worry, just be happy ;] daugybe zmoniu raso belekokias zinutes, kad tik padidintu skaiciuka prie : "Vartotojas parašė žinučių" man tas kazkaip nebesvarbu, nors anksciau nevindawo tokios zinutes : "nzn" , "ok", "ne" , jokiu argumentu tik kazkoks marmalas arba kokio faco padejimas......

2005 m. birželio 2 d. 15:26:06
viva-ice rašė:
pirmiausia reikia aiskiai suformuluoti pavadinima, o jei to nesugebi, tai nevadink kitu durniais

Kokį dar pavadinimą? Ko aš nesugebu?
1)temą kūriau ne aš, taigi ir pavadinimą formulavau ne aš. Bent jau nebūtais dalykais manęs nekaltinkit. Štai ir išaiškėjo, kaip jūs skaitote ankstesnius pasisakymus ir po to reiškiate savo "nuomonę".
2)Ką norėsiu, tą ir vadinsiu durniais, prašau man nenurodinėti. Atleiskit, bet nesugalvoju, kaip kitaip galėčiau pavadinti žmones, kurie nesugeba perskaityti ankstesnių pasisakymų, ignoruoja net tris kartus pasakytą faktą ir išmąsto niekam neįdomias pseudoteorijas apie tai, kokia muzika atseit yra protinga.

2005 m. birželio 2 d. 14:47:48
pirmiausia reikia aiskiai suformuluoti pavadinima, o jei to nesugebi, tai nevadink kitu durniais

2005 m. birželio 2 d. 14:28:05
Shadow_Dweller rašė:
Prajuokinai, Sleeper'i...

Beje, vis dar nepastebėkai šio forumo stiliaus? Garantuoju, kad ir po šio tavo pasisakymo atsiras vienas kitas "šaunuolis", kuris pradės spėliot kas gi per velnias toji "protinga" muzika... Toks jau tas music'as

Žinau, kad neverta daug tikėtis iš šio forumo ir žinau, kad galbūt mano pasisakymas nieko nepakeis. Bet mane paprasčiausiai užknisa, kai piktybiškai ignoruojami tiesiog "ant lėkštutės" pateikti faktai ir rašoma vien dėl to, kad rašyti.

2005 m. birželio 1 d. 20:30:35
Prajuokinai, Sleeper'i...

Beje, vis dar nepastebėkai šio forumo stiliaus? Garantuoju, kad ir po šio tavo pasisakymo atsiras vienas kitas "šaunuolis", kuris pradės spėliot kas gi per velnias toji "protinga" muzika... Toks jau tas music'as

2005 m. birželio 1 d. 20:26:25
something_spesha rašė:
as nelabai zinau..

as labai nezinau..

2005 m. gegužės 31 d. 20:16:30
"intelektuali muzika" yra ta kuri zmones ne bukai prikausto prie jos ritmo bet suteikia ir peno pamastyti as tikrai nemanau kad kokius nors pop atstovus kada nors vadins itelektualiosios muzikos atstovais, seip tiesa pasakius is vis nesu girdejes "intelektualios muzikos" gal jos dar nera sukurta..niekas manes mastyti nepriwercia o jei rimtai tai radiohead intelektualusis rokas , pritariu i'm a creep..i'm a weirdo.. wercia susimastyti:

Atsakyti
Rameriz
2005 m. gegužės 27 d. 20:59:57
Manyciau tai turetu buti nebutina klasika nes yra visokiu klasikiniu pvz: kaip we will rock you ji yra priskiriamia jau klasikai.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1817
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 16875