| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:11:16
Užtat Carcass'ų muzika išreikšta tokia gražia ir subtilia forma, kad net gražu klausyti.
Pacius pirmus 2 ju albumus vien del to ir klausau, bet lyrika man tu paciu albumu nepatinka, apskritai goregrind lyrika sucks...
Nebūk toks kategoriškas. Aš irgi taip maniau, kol nepaskaičiau Napalmų lyricsų. Vertėtų pasidomėti plačiau.
Oh my... Atsiprašau už šitą baisią klaidą. Tik norėčiau paklausti, kuom goregrindas skiriasi nuo grindcore? Kiek mano nepilnai funkcionuojanti smegeninė suvokia - goregrind tai tas pats grindcore, tik su dviguba žarnų ir lavonų doze. Taip kad nelabai matau skirtumo.
2008 m. rugpjūčio 17 d. 00:00:30
Užtat Carcass'ų muzika išreikšta tokia gražia ir subtilia forma, kad net gražu klausyti.
Pacius pirmus 2 ju albumus vien del to ir klausau, bet lyrika man tu paciu albumu nepatinka, apskritai goregrind lyrika sucks...
Nebūk toks kategoriškas. Aš irgi taip maniau, kol nepaskaičiau Napalmų lyricsų. Vertėtų pasidomėti plačiau.
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:51:06
"Symphonies Of Sickness" (1989) - Goregrind/Death metal
Grindas ne visai slykstumu gristas, vat goregrindas tai taip.
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:48:31
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:45:56
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:43:33
Iš metalo pagal lyric'sus yra daug gan neblogų grupių, pvz. Napalm Death, Carcass, Death. O visokie satanovi lyrics'ai tiesiog apgailėtinai juokingi.
Viskas priklauso nuo žmogaus ir jo supratimo.
Iš dalies sutinku, bet turi jie dainų ne vien apie lavonus.
Pirmi du albumai tyra grindas - tai ko tu tikiesi? Toks jau tas metalo stilius: kuo šlykščiau - tuo geriau. Nors Napalmai, ir grodami grindą kūrė pakankamai gerus tekstus.
Ir patarimas ateičiai - prieš ką nors kritikuodamas, visuomet gerai pasidomėk tuo, apie ką kalbėsi. Kad paskui nereiktų taip teisintis: aš neskaičiau, tai ir nežinau
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:41:06
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:39:37
Iš metalo pagal lyric'sus yra daug gan neblogų grupių, pvz. Napalm Death, Carcass, Death. O visokie satanovi lyrics'ai tiesiog apgailėtinai juokingi.
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:37:30
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:15:29
2008 m. rugpjūčio 16 d. 23:08:28
Pavyzdžiui man pati intelektualiausia - Pink Floyd kūryba. Tiek užslėptų minčių, šitiek metaforų, o melodija... Ech, ne muzika ten, o konkretus kosmosas.
Taipogi, prie intelektualios muzikos priskirčiau džiazą, roką ir metalą. Nors toli gražu ne visas grupes. Kokie nors AC/DC, kad ir kaip man patiktu, bet tokiu intelektualumu kokio man reikia nė iš tolo netrykšta. Ten šiaip, muzikytė pasiklausymui ir gerai nuotaikai, o ne pamąstymui. O vat Black Sabbath, Depp Purple, Led Zeppelin, The Doors - va čia tai muzikiniai intelektualai. Iš metalo pagal lyric'sus yra daug gan neblogų grupių, pvz. Napalm Death, Carcass, Death. O visokie satanovi lyrics'ai tiesiog apgailėtinai juokingi.
2008 m. rugpjūčio 16 d. 22:49:28
2005 m. birželio 12 d. 16:00:44
Sleeper, don't worry, just be happy ;] daugybe zmoniu raso belekokias zinutes, kad tik padidintu skaiciuka prie : "Vartotojas parašė žinučių" man tas kazkaip nebesvarbu, nors anksciau nevindawo tokios zinutes : "nzn" , "ok", "ne" , jokiu argumentu tik kazkoks marmalas arba kokio faco padejimas......
2005 m. birželio 2 d. 15:26:06
pirmiausia reikia aiskiai suformuluoti pavadinima, o jei to nesugebi, tai nevadink kitu durniais
Kokį dar pavadinimą? Ko aš nesugebu?
1)temą kūriau ne aš, taigi ir pavadinimą formulavau ne aš. Bent jau nebūtais dalykais manęs nekaltinkit. Štai ir išaiškėjo, kaip jūs skaitote ankstesnius pasisakymus ir po to reiškiate savo "nuomonę".
2)Ką norėsiu, tą ir vadinsiu durniais, prašau man nenurodinėti. Atleiskit, bet nesugalvoju, kaip kitaip galėčiau pavadinti žmones, kurie nesugeba perskaityti ankstesnių pasisakymų, ignoruoja net tris kartus pasakytą faktą ir išmąsto niekam neįdomias pseudoteorijas apie tai, kokia muzika atseit yra protinga.
2005 m. birželio 2 d. 14:47:48
2005 m. birželio 2 d. 14:28:05
Prajuokinai, Sleeper'i...
Beje, vis dar nepastebėkai šio forumo stiliaus? Garantuoju, kad ir po šio tavo pasisakymo atsiras vienas kitas "šaunuolis", kuris pradės spėliot kas gi per velnias toji "protinga" muzika... Toks jau tas music'as
Žinau, kad neverta daug tikėtis iš šio forumo ir žinau, kad galbūt mano pasisakymas nieko nepakeis. Bet mane paprasčiausiai užknisa, kai piktybiškai ignoruojami tiesiog "ant lėkštutės" pateikti faktai ir rašoma vien dėl to, kad rašyti.
2005 m. birželio 1 d. 20:30:35
Beje, vis dar nepastebėkai šio forumo stiliaus? Garantuoju, kad ir po šio tavo pasisakymo atsiras vienas kitas "šaunuolis", kuris pradės spėliot kas gi per velnias toji "protinga" muzika... Toks jau tas music'as
2005 m. birželio 1 d. 20:26:25
as nelabai zinau..
as labai nezinau..
2005 m. gegužės 31 d. 20:16:30
2005 m. gegužės 27 d. 20:59:57