Iš tų metų filmų pasiūlos kone geriausias, kiek aš mačiau. (mano nuomonė)
pats Clint Eastwood po sito filmo tapo vienas is mano megstamiausiu aktoriu, nes pries tai su juo maciau tik S.Leone rezisuotus filmus. bet dabar po tiek metu, ir tokia vaidyba... mmm geras jis patikrinta laiku.
trukmė| 1:56
žanras| Veiksmas | Drama | Trileris
režisierius| Clint Eastwood
vaidina| Clint Eastwood | Christopher Carley | Bee Vang | Ahney Her | Brian Haley | Geraldine Hughes | Dreama Walker | Brian Howe | John Carroll Lynch | William Hill
siužetas
Voltas Kovalskis – atsiskyrėlis, buvęs Korėjos karo veteranas. Jis didžiuojasi gerai išlaikytu kolekciniu 1972 m. automobiliu "Gran Torino", prie kurio niekam neleidžiama nė prisiartinti.
Ilgapirštis kaimynų sūnus Tao, vietinės paauglių gaujos spaudžiamas, išdrįsta pasikėsinti į veterano legendinį automobilį. Irzlus seniokas ryžtasi peraukėti jaunimą ir lyg netyčia išsitraukia seną šautuvą...
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2010 m. sausio 9 d. 20:41:43
2010 m. sausio 9 d. 20:13:33
Filmas tikrai geras, ir gran torino grazus
Pritariu
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:48:17
2009 m. rugsėjo 6 d. 14:25:24
2009 m. rugsėjo 6 d. 12:29:49
Geras siužetas, man patiko
Senai bebuvau matęs Clint Eastwudą vaidinant,
Patinka man filmai atspindantys realybę
2009 m. rugsėjo 6 d. 12:26:18
pats Clint Eastwood po sito filmo tapo vienas is mano megstamiausiu aktoriu, nes pries tai su juo maciau tik S.Leone rezisuotus filmus. bet dabar po tiek metu, ir tokia vaidyba... mmm geras jis patikrinta laiku.
2009 m. rugsėjo 6 d. 12:09:55
žanras| Veiksmas | Drama | Trileris
režisierius| Clint Eastwood
vaidina| Clint Eastwood | Christopher Carley | Bee Vang | Ahney Her | Brian Haley | Geraldine Hughes | Dreama Walker | Brian Howe | John Carroll Lynch | William Hill
siužetas
Voltas Kovalskis – atsiskyrėlis, buvęs Korėjos karo veteranas. Jis didžiuojasi gerai išlaikytu kolekciniu 1972 m. automobiliu "Gran Torino", prie kurio niekam neleidžiama nė prisiartinti.
Ilgapirštis kaimynų sūnus Tao, vietinės paauglių gaujos spaudžiamas, išdrįsta pasikėsinti į veterano legendinį automobilį. Irzlus seniokas ryžtasi peraukėti jaunimą ir lyg netyčia išsitraukia seną šautuvą...
trailer
https://www.youtube.com/watch?v=c...playe r_embedded
imdb
8.4/10 87,865 votes
https://www.imdb.com/title/tt1205489/
Ką manote apie šį filmą?