Taip taip. Labai puikiai pastebima, kad pinigai yra labai daug. Visiems jie reikalingi. Bet smerktina,kad dauguma zmoniu pinigus laiko svarbiausu dalyku , nes is tiesu taip neturetu buti.
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
vieni daugiau kiti maziau bet eina. aisku cia kaip ir svajone kad kiekvienas zmogus dirbtu darba miela sirdziai darytu ji gerai ir uz tai parduotuvei pasiimtu daiktu kokiu jam reikia ir be pinigu. nu gakl ir nebutu tai svajone jei neisleistume tiek pinigu visokiems karams. kominst.:}
}
ewana. .as visiskai sutinku su tavo pirmaja zinute. .po galais,tie pinigai is tikro valdo ne viska,bet labai labai dauka. .ir as to negaliu pakesti. del to as ir nenoriu tureti daug pinigu . .nes jie sugadina dauguma zmoniu. as jau geriau busiu bomzas bet salia manes bus artimi mylintys zmones. . .ir gyvensiu su jais. .kaip nors. .tai man atrodo daug zmogiskiau negu buti kazkokiu pasikelusiu milijonieriumi.. .nekenciu pasikelusiu zmoniu
Pasiklydus rašė: Siuo metu dziaugsmo man pinigai neatnestu. O tuo labiau laimes. Jie virstu laime nebent tuo atveju, jei juos isdalinciau. Tiems, kuriems ju tikrai reikia.
pinigu visiems reikiair beje tu pastebejai kad zmones kiek vienam zingsni skaiciuoja pinigus.tik turtuoliai ir gali jaustis siame pasaulyje laimingi
I never apologize.
I'm sorry, but that's just the way I am.
siaip uz pinigus siais laikais galima gaut viskas(tik nesakykit kad negalima gaut laimes, nes uz pinigus galima pasisamdyt daug zmoniu, kurie rupinsis ir "myles" tave, teiks tau laime. aisq cia turiu galvoj milziniskus pinigus)
vieni galvoja kad tie pinigai nieko verti meile, seima svarbiausia.pagal mane seimos gerove yra svarbiausia kad nieko netruktu nes kai gyveni apsoliuciame skurde ta meile blesta.o gerove suteikia pinigai.ju niekada nebuna perdaug
2005 m. liepos 10 d. 15:45:12
manau dalis eina, nes dabar dauguma zmoniu yra pragmatkai, o ne zmone turintys vertybes... Norz aisq kazkam pinigai gali but vertybe, bet aas kalbu apie vidaus vertybes.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. vasario 19 d. 13:00:03
va cia parodyta visa tiesa
2006 m. vasario 18 d. 07:06:12
2006 m. vasario 17 d. 23:44:03
2006 m. vasario 17 d. 22:55:53
O gaila..
2006 m. vasario 17 d. 20:07:47
2005 m. liepos 23 d. 17:20:02
2005 m. liepos 23 d. 17:08:25
2005 m. liepos 23 d. 12:42:23
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. liepos 13 d. 05:35:00
}
2005 m. liepos 12 d. 20:13:13
2005 m. liepos 12 d. 20:08:50
ir turtuoliai verkia
bet jie tiek neverkia del pinigu tiek kiek kaikurie zmones
2005 m. liepos 12 d. 19:49:55
2005 m. liepos 12 d. 19:46:10
2005 m. liepos 12 d. 19:26:50
Siuo metu dziaugsmo man pinigai neatnestu. O tuo labiau laimes. Jie virstu laime nebent tuo atveju, jei juos isdalinciau. Tiems, kuriems ju tikrai reikia.
pinigu visiems reikia
2005 m. liepos 12 d. 19:08:31
2005 m. liepos 10 d. 16:51:11
2005 m. liepos 10 d. 16:40:59
2005 m. liepos 10 d. 15:47:23
2005 m. liepos 10 d. 15:45:12
2005 m. vasario 21 d. 18:38:34