Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasaulis eina paskui kupiūrą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
rocky
2005 m. vasario 12 d. 15:48:25
pasaulis eina, bet - ne visas

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
GeDuLiS
2005 m. vasario 11 d. 16:00:18
Zinokit tokia jau yra tiesa kad pinigai lemia labai daug ka. Jie gali atnesti ir laime, ir nelaime! Nevisi turtingi zmones laimingi. Pinigai yra labai idomus dalykas, jei tu ju labai daug turi tu esi nelaimngas nes kasdien bijai kad kas is pavydo tau ko nors nepadarytu, o jei ju neturi tai tada irgi negali ramiai gyventi nes vis bijai kad mirsi is bado! Geriausia yra tureti tiek pinigu kad uztektu viskam ko nori! ZINOKIT! KAS PER DAUG TAS NESVEIKA!

2005 m. vasario 10 d. 10:30:16
Labai teisingai pasakyta....pasaulis eina paskui pinigus........tokia tiesa.....tiesa kad tikru draugu, meiles, artimuju nenusipirksi....bet vis delto jie svarbus kiekvieno gyvenime...net ir sveikata priklauso nuo pinigu, turi ju pagysi(aisku nevisada ir jie gelbeja), o jei esi varksas, turi susitaikyti.....nes kainos ne tavo kisenej......kai esi turtingas tau lankstosi iki zemes, visi troksta tu pinigu, kodel?Nes be ju neisgyvensi, taip susikloste jau....Beto godumas.....

2005 m. vasario 8 d. 18:29:34
Nei vienas nepasakys, kad pinigu turet nepatinka... Aisq jei turi daug pinigu tada viskas kitas pasidaro nebeidomu... Bet jei zmogus turi sveika prota ir ryzta, jis gali viska sudelioti i savo vietas...

2005 m. vasario 8 d. 17:52:22
na gal ir visko siam pasaulyje nenusipirksi, bet dauguma dauguma dalyku galima nusipirkti. taip yra.... nieko nepakeisi...

2005 m. vasario 6 d. 14:47:53
As irgi.:}

Atsakyti
_Mopey_ (Užblokuotas)
2005 m. vasario 6 d. 14:46:53
EvilAngel rašė:
, na o pasitikejimas, turbut lengviausia. Kitas reikalas, ar nusipirkus siuos dalykus tu pajusi pilnatve, harmonija, galu gale prota ir dar tu nusipirksi meile, kad tave myletu, bet as ismoksi pats... Va to, tai jau nezinau pas ka reiktu kreiptis. :}

Kalbėdama apie pasitikėjimą, turėjau omeny pasitikėjimą kitu žmogumi, o ne savimi.

2005 m. vasario 6 d. 14:45:22
Deja manes neaplanko jokiu masinu rytiniai signalai... Kadaise bent naktinius isgirsdavau, bet sitam uzkampy... O sunu cia yra piktu... Galetum kada netinget ir nepalikt viso darbo jiem.

Atsakyti
DefLeppard
2005 m. vasario 6 d. 14:44:54
Grazhiai chia nukrypot nuo temos...

2005 m. vasario 6 d. 14:30:43
Atsiprasau, negaliu numatyti veiksmu, kuriu nebuvo kainos...
Uz tat dabar, kad grizciau namo turiu moketi 1,5lt. Ne visada gi tiek turi...

Atsakyti
cool_blondine
2005 m. vasario 6 d. 14:26:22
Pinigai ir civilizacija didžiausios žmonijos klaidos. Bet jau per toli nuėjome, kad galėtume ką nors pakeisti, nes nesame tokie galingi. Galingi yra tie kurie turi daug pinigų, o jie nieko nenori keisti dėl kitų.

2005 m. vasario 6 d. 14:18:37
O man kaip tik atrodo, kad ta laime, meile ir pasitikejimas dabar ir yra dazniausios prekes... :} Meile tu gali nusipirkti, netikra, bet juk jei tu ir taip tuzinam dalyku uzsimerki, kodel negali dar vienai smulkmenai?laime, cia per daug individuali savoka, na o pasitikejimas, turbut lengviausia. Kitas reikalas, ar nusipirkus siuos dalykus tu pajusi pilnatve, harmonija, galu gale prota ir dar tu nusipirksi meile, kad tave myletu, bet as ismoksi pats... Va to, tai jau nezinau pas ka reiktu kreiptis. :}

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. vasario 6 d. 14:14:37
"...vaikai ne visi vienodi, nezinau ar gerai, ar blogai, bet mes kitokie " - is ten pat.

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. vasario 6 d. 14:06:52
Heh... Jau pakalbejom, kad pinigai pasaulio valdzia, o gal dar padiskutuokim apie tai, kad egoizmas nauja religija. :}
Su juo susidurus jau niekada nenustembi. Nes kartais, kad ir labai geras zmogus atrodantis, tau atsuka savo egoizmu pertekusi veida ir tu supranti kiek mazai tu isimciu... :}

qui3t, jeigu taip butu, tai suvokes sita teigini, galetum buti teisingiausias zmogus, jeigu tau to reiktu zinoma...
Kazkaip man rodos per daug jau viskas dviprasmiska...

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. vasario 6 d. 13:54:57
Uu.. Beje, asmeniskai as, nejauciu ir manau nejausiu malonumo tyciodamasi is kitu, taip, kad sita sakini kaip ir atmeskim ;]]
Beje neuztenka zmogui laimes: mylimas darbas ir keli litai, kur dar supuvusio vidaus taisymas. ;]

"sitas zaidimas issivyste toks koks yra ir jis tikrai nesustos sioje vietoje. "
'kas tiesa, tas nemelas' galbut tai, labiausiai ir nervina. :}

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. vasario 6 d. 13:48:12
RudenShmekla, sakydama 'eisiu pasroviui' as ta ir turejau galvoje...
Mokausi sau, man sumazindama pazymi mokytoja neatims ziniu. O tie visi atestai ir geru mokiniu remai man nusispjaut. :}
Svajoniu darbas tas, is esmes geras dalykas, bet dar reik atrast koks jis... :} Siandien kazkaip mano nihilizmas ir beviltiskumo jausmas mazesni,gal todel, kad jau trecia diena mokykloj nebuvau ir smegenys pailsejo nuo grudamo slamsto, todel palankiai ziuriu i besiklostancias aplinkybes.

"Kurie Gimti pataikė ne visai Ten, kur turėjo". Em, taip nebuna... :}

Atsakyti
ewana_
2005 m. vasario 6 d. 13:23:07
smagu, kad dar yra zmoniu, kuriems pinigai nera esminis dalykas pagarba jums

2005 m. vasario 6 d. 13:15:33
materializmas...nekenciu jo...kasdien esu bury pizonu ir snobu, kurie giriasi savo skuduru etiketem ir pan., taciau man graudu i juos ziureti.dvasios ubagai. kartais pati jauciuosi kaip is kitos planetos, nes mano poziuris kitoks...bet as tuo didziuojuosi.

2005 m. vasario 6 d. 13:09:24
Che, neriat stacia galva i realybe?;]] As paskutinius savo naivumo trupinelius pameciau mokykloj, kai pamaciau kaip vertinamos vaiku zinios... Kuo storesne pinigine, tuo daugiau 10uku. Paprasta.
Vakar visa diena putojaus, kad nenoriu begiot paskui kitu sukurta sistema, bet eidama pries veja ilgai neatsilaikysiu, todel teks plaukt pasroviui. Ta pati susikta mokykla... "Oh, kaip cia svarbu, geriau mokytis, istot i gera universiteta, tada gaut gera darba, kad uzdirbtumet daug pinigu ir galetumet gyvent gera gyvenima..". Fuck you, zmoniu gyvenimas prasideda nuo to momento, kai pirma kart ikvepia sito uztersto oro, tai kaip galima jam sakyti, kad jis turi daryti kazka tam, akd ta gyvenima susikurtu. Jis gi jau ir dabar gyvena... Pinigai is esmes yra slamstas, bet cia jau viskas taip sudeliota, kad be ju tu zluges zmogus. Net laisve neatsiejama nuo tu popiergaliu...

Atsakyti
ewana_
2005 m. vasario 6 d. 12:56:27
bet manai labai pajausi skirtuma? bent is pat pradziu? tik veliau pamatai, kad tie suvaidinti jausmai yra nenuosirdus...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500