hole
as taip pat nekenciu tewu, man slykstu, kad jie apie nieka kita negalvoaj tik pinigai ir pinigai.
man nejauku tai pripazinti, bet kartais atrodo, jog jie myli pinigus labaiu uz sawo waikus....
NEKENCIU MATERIALISTU, KURIE TEIKIA KITIEMS SKAUSMA, LIUDESY STATYDAMI SAWO GYWENIMA ANT PIGIU PINIGU PAMATU...
mes negalime pakeisti realybes - pasaulis ir toliau eis paskui kupiura... bet mes galime , kad ir kiek mazai musu bebutu, pasistenkti ta pristabdyti... NES AS NENORIU KAD TAIP BUTU, KAD PINIGAI NURUNGTU VISKA KAS SIAM PASAULYJE DARLIKE GRAZAUS....
va taip tas pasaulis ir eina paskui kupiura,nes tokiu zmoniu - dauguma.
kas is to kad mes cia keliese pasnekam dbr...
kiti butent sia akimirka del pinigu isduoda viska net ir patys save,to net nesuprasdami(arba-dar blogeu-suprasdami),ir nieko cia nebepakeisi....
is tikruju-tokia apgailetina realybe....
sorry,bet dbr pavarysiu ant ewnos_ tevu..-nekenciu tokiu zmoniu ir man jie bjaurus!kaip taip galima!!!???
kiti butent sia akimirka del pinigu isduoda viska net ir patys save,to net nesuprasdami(arba-dar blogeu-suprasdami),ir nieko cia nebepakeisi....
bet gal ne visi visdelto kreipa demesy i pinigus? turiu tokiu draugu, kurie ir patys nieko neturedami, paskutiny lita atiduoda wargsei mociutei, kuri nebeturi uz ka nusipirkti duonos...
bet pvz mano tewams yra labai swarbi mano draugu tewu socialine padetis, kokias pareigas ir pan uzima ir kaip gerai gywena.
nu nafik! negaleciau taip. negi draugs reikia rinktis pagal pinigines storuma ir skuduro branguma?
aciu. bet tai NE MAN.
Man irgi del to labai liudna. Kartais taip sunku pasidaro, kai pagalvoji kokiam baisiam pasauly gyveni, kad pradedi gailetis gimes. Ar pasauly visdar valdo meile? Ar ishvis kadanors jis buvo valdytas shio tyro jausmo, vienintelio tyro jausmo? Tokie pamastymai zhlugdo, bet tokia realybe. Kartais norechiau gyventi kitaip. Bet nieko negaliu pakeisti, arba nemoku Todel, zhmones ir gyvena savo susikurtame pasaulelyje, kur jauchiasi laimingi ir jauchia pilnatve...Darosi bloga kai pamatai zhmones besirikiuojanchius kokioj maximoj, besipeshanchius del prekiu, tempenchius didzhiulius pirkiniu maishus, kai lauke prie shiukshliadezhiu buriuojasi bomzhai ir elgetauja vaikai. Zhinoma, chia tik paauglishkas noras kovoti, viska pakeisti, analizuoti. Bet tai mane zhudo. Nezhinau, gal geriau butu jei ishvis apie tai negalvochiau. Baisu darosi kai kokios feefos perkasi rubus brangiose parduotuves, investuoja pinigus i save, kad pritrauktu daugiau bernu. Ishvis tas pinigu kishimas visur, kur reikia ir kur ne. Zhmones pavydi vieni kitiem materialaus gerio, nors jis ju ir negelbsti ish tushtybes. Viskas atrodo tushchia...Tushtuma. Nezhinau ar ishvis yra vieta shiame pasaulyje, kuri butu man tinkama... Dabar net meile tapo kitokia, suliberalizejo pazhiuros i viska... Zhmones ir patys netiki tyrais jaumais. Shia kvaila akimirka jauchiuosi taip blogai, kad man bloga nuo shito klausimo ir nuo visko apskritai Kartais net pati savim suabejoju, ar ash ne tokia pati kaip ir visi kiti...Gal visi vienodi esame? Velniop...Viena daina uzhstrigo winampe ir sukasi sukasi sukasi... Branginkit mylimus zhmones kuriais galite pasitiketi, nes net neisivaizduojat ka tai reishkia
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 6 d. 11:04:28
2005 m. vasario 6 d. 10:36:12
Man nesvarbu.Tegu kazkas kazkur galvoja apie pinigus man tai nesvarbu.Siom dienom pastebejau man beveik viskas dzin.
zinok pritariu tau! man dabar panasiai yra
2005 m. vasario 6 d. 01:59:15
2005 m. vasario 6 d. 01:32:00
labanakt
2005 m. vasario 6 d. 01:30:29
2005 m. vasario 6 d. 01:27:21
2005 m. vasario 6 d. 01:25:19
yra tokia be galo ger indenu patarle:
'tik tada kai bus sugauta paskutine zuvis ir uztersta paskutine upe-zmones supras,kad PINIGAI NEVALGOMI'
2005 m. vasario 6 d. 01:15:56
as taip pat nekenciu tewu, man slykstu, kad jie apie nieka kita negalvoaj tik pinigai ir pinigai.
man nejauku tai pripazinti, bet kartais atrodo, jog jie myli pinigus labaiu uz sawo waikus....
NEKENCIU MATERIALISTU, KURIE TEIKIA KITIEMS SKAUSMA, LIUDESY STATYDAMI SAWO GYWENIMA ANT PIGIU PINIGU PAMATU...
mes negalime pakeisti realybes - pasaulis ir toliau eis paskui kupiura... bet mes galime , kad ir kiek mazai musu bebutu, pasistenkti ta pristabdyti... NES AS NENORIU KAD TAIP BUTU, KAD PINIGAI NURUNGTU VISKA KAS SIAM PASAULYJE DARLIKE GRAZAUS....
2005 m. vasario 6 d. 01:06:45
2005 m. vasario 6 d. 01:04:39
is tikruju-tokia apgailetina realybe....
sorry,bet dbr pavarysiu ant ewnos_ tevu..-nekenciu tokiu zmoniu ir man jie bjaurus!kaip taip galima!!!???
2005 m. vasario 6 d. 01:01:19
2005 m. vasario 6 d. 00:56:33
2005 m. vasario 6 d. 00:52:23
bet pvz mano tewams yra labai swarbi mano draugu tewu socialine padetis, kokias pareigas ir pan uzima ir kaip gerai gywena.
nu nafik! negaleciau taip. negi draugs reikia rinktis pagal pinigines storuma ir skuduro branguma?
aciu. bet tai NE MAN.
2005 m. vasario 6 d. 00:44:19
2005 m. vasario 6 d. 00:34:58
2005 m. vasario 6 d. 00:33:22
2005 m. vasario 6 d. 00:28:32
ka jus galvojat apie tai? ar pasaulyje siais laikais viska lemia tik pinigai?