Hey, viename Anglų forume pamačiau šitą žaidimuką ir sugalvojau, kad būtų faina ir čia tokį pažaidus.
Tai va, labai paprasta, visų pirma, vienas žmogus bando vaizduoti kitą music.lt narį (nesvarbu kas, adminas, moderatorius ar paprastas narys). O kaip vaizduoti? Reikia parašyti kelis sakinius apie tą narį, ar jo pasakytas kokias tai įsimintinas frazes, ar charakterio bruožus, ar iš profilio ką nors, tik svarbu nepasakyti niko. Kiti stengiasi atspėti, kas atspėjas tas vaizduoja kitą narį ir t.t.
Taisyklės.
1, Galima spėti, tik vieną kartą per asmenį. Kai atspėja, prasideda naujo asmens spėjimas, tada vėl galima spėti.
2. Sudarant uždavinį apie asmenį, žiūrėkit, kad nebūtų jokio įžeidimo ir t.t.
3. Jei tas, kuris atspėjo ir per 6 valandas neįdeda naujo spėjimo, tada užduoda tas, kuris pirmas tai pamato.
Kol kas dar tik pradžia ir taisyklės gali keistis.
p.s. jei jau niekas neatspėja, uždavęs mįslę, gali pasufleruoti daugiau.
JAV, Meksikoje ir Kanadoje vykstantį pasaulio futbolo čempionat lydi tragedija – liepos 11 d. mirė vos 25 metų sulaukęs Pietų Afrikos Respublikos (PAR) rinktinės saugas Jaydenas Adamsas.
As nesu toksiskas trolis is prigimties, o DI turetu svetaines aprupinti jautriais budeliais, katrie tokiems butaforiniais kardais nukapotu butaforines galvas. Bent parai. Kad isvadas apie grazu bendravima pasidarytu
Jeigu diskusija baigta, tai turiu eiti. Ir pranešiu ir čionai, kad šios dienos bus man truputi užimtos, tai turbūt nelabai lankysiuos, bet greitai grįšiu. Jei kas netyčia pasigestų.
Na, galbūt ne be reikalo ji buvo netvirtinama. Požiūriai aiškiai labai išsiskiria. Mano manymu, yra tikrai svarbesnių dalykų, į ką reikia reaguoti pirmiau. Ir tai nėra reagavimas į svetainės trolį kiekvieną jo žingsnį. Na, ką padarysi...
2009 m. rugsėjo 6 d. 22:04:44
2009 m. rugsėjo 6 d. 22:04:15
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:54:06
Ėgi lietusryte/LowLife/Violator ir ect.
Frize pirma, dabar tu užduok ;]
Dar vienas dalykas, jei žmogus buvęs su keliais nikais, tai nesvarbu, kurį parašyti.
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:53:46
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:51:37
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:51:25
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:51:18
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:49:23
Tai jau, matyt, tu.
ne ne aš
ir beje, pasistenkit per daug nespaminti to, kas nebūtina...
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:47:19
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:46:39
Kaip pradžiai labai lengva.
Music.lt narys, kuris mėgsta bulvių alų?
2009 m. rugsėjo 6 d. 21:42:39
Tai va, labai paprasta, visų pirma, vienas žmogus bando vaizduoti kitą music.lt narį (nesvarbu kas, adminas, moderatorius ar paprastas narys). O kaip vaizduoti? Reikia parašyti kelis sakinius apie tą narį, ar jo pasakytas kokias tai įsimintinas frazes, ar charakterio bruožus, ar iš profilio ką nors, tik svarbu nepasakyti niko. Kiti stengiasi atspėti, kas atspėjas tas vaizduoja kitą narį ir t.t.
Taisyklės.
1, Galima spėti, tik vieną kartą per asmenį. Kai atspėja, prasideda naujo asmens spėjimas, tada vėl galima spėti.
2. Sudarant uždavinį apie asmenį, žiūrėkit, kad nebūtų jokio įžeidimo ir t.t.
3. Jei tas, kuris atspėjo ir per 6 valandas neįdeda naujo spėjimo, tada užduoda tas, kuris pirmas tai pamato.
Kol kas dar tik pradžia ir taisyklės gali keistis.
p.s. jei jau niekas neatspėja, uždavęs mįslę, gali pasufleruoti daugiau.