Apie pačią grupę išsakyta jau viskas. O čia rašau, norėdama pasidalinti šiokiu tokiu atradimu. Nežinau, ar kam nors rūpi, bet aš išgirdusi dainoje, o paskui pasitikrinusi žodžiuose buvau maloniai nustebinta : "A rainy Lithuanian who's dancing as an Indian" (daina "Especially in Michigan" is naujojo ju albumo "Stadium Arcadium" )
Na, aisku dazniausiai pazintis su grupe prasideda su naujausiomis ar geriausiomis grupes daimonis. Bet tie zmones, kurie girdeje tik keleta dainu, ir jei kalbant apie RHCP, tik kokio By The Way albumo ar Californication. That sucks.... Ir, kad kalba kalba. Mano nuomone, tie zmones, kurie taip elgiasi, jei paklausytu pirmu ju albumu ir tokiu dainu, kaip 'get up and jump', 'Catholic school girls rule'. 'me and my firen' and etc. (ir vel mano nuomone tikros pepperiu istorijos kuriniai), tikrai mintyse nebegalvotu, kad tai mano favorite grupe. Ne kiekvienas sugeba klausyti funko, ta patyriau savo kailiu... O dabartine ju muzika, kazkas kito, bet ne ka blogiau.
Jezau, ka as sneku... RED HOT CHILI PEPPERS - FOREVER :*
AI, jo jo... Antaneli - sveikinu!
ziauuuriai daug,,,bet koks skirtumas, dejau ko neturejau, jei jos nezyzia palei ausi "kaip man patinka rhcp kaip man patinka rhcp'..tada i dantis norisi duoti. bet ka znai, gal ir daugiau dainu tada suzinos?..ai zodziu, kas jom/jiem neleidzia
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. gegužės 16 d. 14:51:17
2006 m. gegužės 3 d. 20:38:59
2006 m. balandžio 16 d. 20:14:37
2006 m. balandžio 16 d. 19:54:40
2006 m. kovo 29 d. 19:09:53
2006 m. kovo 29 d. 18:59:30
RHCP valdo
2006 m. kovo 5 d. 13:59:23
2006 m. kovo 5 d. 13:53:50
dievinu RHCP. pati geriausia man grupė;]
ir beja, su gimimo diena JOHN;*** murrr
2005 m. gruodžio 13 d. 19:28:05
2005 m. gruodžio 13 d. 18:25:14
2005 m. gruodžio 12 d. 19:37:55
2005 m. gruodžio 12 d. 19:14:54
2005 m. gruodžio 12 d. 19:13:10
2005 m. lapkričio 9 d. 17:10:02
Jie mano megstamiausia grupe! Bet rupe.. Jie jega.. Jie pavaro..
2005 m. lapkričio 9 d. 16:22:01
2005 m. lapkričio 9 d. 13:41:09
2005 m. lapkričio 9 d. 12:57:57
Jezau, ka as sneku... RED HOT CHILI PEPPERS - FOREVER :*
AI, jo jo... Antaneli - sveikinu!
2005 m. lapkričio 1 d. 20:24:29
2005 m. lapkričio 1 d. 20:02:38
gera muzika..bet pasityciojhimas ish jku kaij mano klasiokes lopes sako kad jrdh yra megstamaiusia ju grupe.,..krc..
va va, pastebejau -yra daug rhcp "fanu", zinanciu viena "californication"
2005 m. lapkričio 1 d. 19:54:14