Nėra už ką
Beje gera žinia, aš sužinojau kas atlieka tuos itališkus hit'us, jei tu turi parsisiuntimo programą tai įrašyk "Al Bano" - šis atlikėjas jas dainuoja
Michael Jackson - Smooth Criminal; Thriller; Billie Jean.
Def Leppard - Pour Some Sugar On Me; Hysteria.
Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul; Geronimo's Cadillac; Cheri Cheri Lady; Atlantis Is Calling; Heaven Will Know; Doctor For My Heart; Princess Of The Night; Angie's Heart; Bells Of Paris; Brother Louie; Don't Lose My Number; Diamonds Never Made A Lady; Don't Worry; Hey You; You Can Win If You Want; Jet Airliner; Lucky Guy; Only Love Can Break My Heart; Operator Gimme609; There's Too Much Blue In Missing You; The angels Sing In New York City; Just Like And Angel; Love Don't live Here Anymore...
C.C.Catch - Stop Dragging My Heart Around; Heartbreak Hotel; Soul Survivor; Couse You Are Young; Jump In My Car; I Can Lose My Heart Tonight...
Blue System - Me Bed Is Too Big; Magic Simphony; Love Me On The Rocks; Gangster Love; Lucifer; Madonna Blue; Sexy Thing; Sorry Little Sarah; Under My Skin...
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero; Crying In Berlin; Total eclipse Of The Heart (Turn Around); Bitterblue.
Bad Boys Blue - You're A Woman; Pretty Young Girl; Hungry For Love.
Thomas Anders - One Thing; Love Of My Own; Was Maghst Das Shon; Heibkaler Engel; Es Geht, Mir gut Huit Nacht...
Sandra - Maria-Magdalena; Everlasting Love...
Blondie - Heart To Glass.
Pet Shop Boys - Domino Dancing.
Alphaville - Forever Young; Sounds Like A Melody; Flame; Falen Angel; Big In Japan; Dance With Me.
Joy - Touch By Touch.
Samanta Fox - Touch Me.
Falco - Coming Home; Out Of The Dark; Jeanny; Vienna Calling.
MT rašė: Man tai visos Modern Talking dainos 80-uju labai patinka.
Sandra - hi hi hi ! ; C.C.Catch - Heaven And Hell. ; Whitney Houston - Wanna Dance With Somebody. ; Fancy - Slice Me Nice. ; Fancy - Laidy Of Ice... Dar labai daug galeciau vardinti.
O tie italiski dance hit'ai man paciai labai patinka, tik nezinau ju pavadinimu, nes tik per radija te isgirstu...
Man tai visos Modern Talking dainos 80-uju labai patinka.
Sandra - hi hi hi ! ; C.C.Catch - Heaven And Hell. ; Whitney Houston - Wanna Dance With Somebody. ; Fancy - Slice Me Nice. ; Fancy - Laidy Of Ice... Dar labai daug galeciau vardinti.
O tie italiski dance hit'ai man paciai labai patinka, tik nezinau ju pavadinimu, nes tik per radija te isgirstu...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2009 m. rugsėjo 9 d. 17:31:06
Labai ačiū MT
Nėra už ką
Beje gera žinia, aš sužinojau kas atlieka tuos itališkus hit'us, jei tu turi parsisiuntimo programą tai įrašyk "Al Bano" - šis atlikėjas jas dainuoja
2009 m. rugsėjo 9 d. 11:48:08
2009 m. rugsėjo 8 d. 20:37:32
Michael Jackson - Smooth Criminal; Thriller; Billie Jean.
Def Leppard - Pour Some Sugar On Me; Hysteria.
Modern Talking - You're My Heart, You're My Soul; Geronimo's Cadillac; Cheri Cheri Lady; Atlantis Is Calling; Heaven Will Know; Doctor For My Heart; Princess Of The Night; Angie's Heart; Bells Of Paris; Brother Louie; Don't Lose My Number; Diamonds Never Made A Lady; Don't Worry; Hey You; You Can Win If You Want; Jet Airliner; Lucky Guy; Only Love Can Break My Heart; Operator Gimme609; There's Too Much Blue In Missing You; The angels Sing In New York City; Just Like And Angel; Love Don't live Here Anymore...
C.C.Catch - Stop Dragging My Heart Around; Heartbreak Hotel; Soul Survivor; Couse You Are Young; Jump In My Car; I Can Lose My Heart Tonight...
Blue System - Me Bed Is Too Big; Magic Simphony; Love Me On The Rocks; Gangster Love; Lucifer; Madonna Blue; Sexy Thing; Sorry Little Sarah; Under My Skin...
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero; Crying In Berlin; Total eclipse Of The Heart (Turn Around); Bitterblue.
Bad Boys Blue - You're A Woman; Pretty Young Girl; Hungry For Love.
Thomas Anders - One Thing; Love Of My Own; Was Maghst Das Shon; Heibkaler Engel; Es Geht, Mir gut Huit Nacht...
Sandra - Maria-Magdalena; Everlasting Love...
Blondie - Heart To Glass.
Pet Shop Boys - Domino Dancing.
Alphaville - Forever Young; Sounds Like A Melody; Flame; Falen Angel; Big In Japan; Dance With Me.
Joy - Touch By Touch.
Samanta Fox - Touch Me.
Falco - Coming Home; Out Of The Dark; Jeanny; Vienna Calling.
P.S. pavargau jau vardint...
2009 m. rugsėjo 8 d. 14:32:53
Man tai visos Modern Talking dainos 80-uju labai patinka.
tai pavardink dar
2009 m. rugsėjo 8 d. 14:26:46
jeigu cia topikas apie dainas tai kodel sukurtas forume "Grupės, atlikėjai " ?
2009 m. rugsėjo 7 d. 20:26:16
2009 m. rugsėjo 7 d. 20:23:55
2009 m. rugsėjo 7 d. 18:57:56