| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. spalio 26 d. 20:28:50
apie diskusijas profilyje jau kalbejau : (
r2 net balandzio 1 proga pazadejo kad greeeeeitai tai bus padaryta....
"diskusijų temų statistika"
vienu zodziu reike mygtuko surusioti pagal komentaru skaiciu.
del gimtadieniu, yra prasme tik su filtru kad atkristu visi "naujokai" klonai. 41 tukstanciu niku padalinam per 365 dienu ... vidutiniskai 'nemazai' gaunasi, tegu ir nevisi raso tas datas.
čia matai reiktų pratrint tuos fiktyvius narius, kurie susikūrė anketą ir niekda nebeprisijungė... tada gal ir gimtadieniai būtų įmanomi
2009 m. spalio 26 d. 18:58:35
2009 m. spalio 26 d. 18:48:07
2009 m. spalio 26 d. 18:47:18
Dainą užtenka vienai sekundei paleist ir užskaito, kad klausyta. Taip jau suprograminta. Dėl to pas mane ir yra ladygaga
tai bet kazkiek vistiek buvai gaga paleides, opas mane ne vienos nesamones nerasi
Aš tas iš 'music.lt klausomiausi' šeip keliom sekundėm kartais pasileisdavau.
Šeip apskritai, nelabai daug aš music.lt'e muzikos klausau.
2009 m. spalio 26 d. 18:45:34
Dainą užtenka vienai sekundei paleist ir užskaito, kad klausyta. Taip jau suprograminta. Dėl to pas mane ir yra ladygaga
tai bet kazkiek vistiek buvai gaga paleides, opas mane ne vienos nesamones nerasi
Aš tas iš 'music.lt klausomiausi' šeip keliom sekundėm kartais pasileisdavau.
2009 m. spalio 26 d. 18:41:13
2009 m. spalio 26 d. 18:33:00
2009 m. spalio 26 d. 18:29:47
2009 m. spalio 26 d. 16:39:16
2009 m. spalio 26 d. 15:25:16
O tas kiek kas perklause kokiu dainu tai skaiciuojasi nuo bet kokio spudtelejimo kadanors ant tos dainos (net jei klausei musico top40 playliste,bent man t)
Visiems taip.; )
2009 m. spalio 26 d. 14:16:40
O tas kiek kas perklause kokiu dainu tai skaiciuojasi nuo bet kokio spudtelejimo kadanors ant tos dainos (net jei klausei musico top40 playliste,bent man t)
2009 m. spalio 26 d. 14:03:59
Prie statistikos — siūlau atkreipti dėmesį, kad tiek prie grupės aprašymo, tiek nario profilyje galima pamatyti klausomiausius kūrinius.
Labai puiku
2009 m. spalio 26 d. 13:19:14
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 26 d. 13:18:15
Įdomus dalykas, tik man truputį neaktualus, nes neklausau čia dainų.
2009 m. spalio 25 d. 21:28:32
Prie statistikos — siūlau atkreipti dėmesį, kad tiek prie grupės aprašymo, tiek nario profilyje galima pamatyti klausomiausius kūrinius.
žiūrėk rimtai, dabar tepastebėjau, turbūt ne seniai padarė šį dalykėlį, bet va mane jau nervina music.lt, kuris niekada neinformuoja apie svetainės kokius tai pasikeitimus.
bet pliusas, kad kažkas naujo ;]
2009 m. spalio 25 d. 21:24:00
Bent pas mane tai nelabai samones rodo, pirmoje vietoje kazkokia daina kurios apskritai nesu girdejes, o rase kad ji klausyta 39 kartus.
2009 m. spalio 25 d. 18:50:49
2009 m. spalio 20 d. 23:48:42
2009 m. spalio 20 d. 23:32:16
2009 m. rugsėjo 15 d. 16:21:13
Ej Crazy - kam tau visų gimtadieniai? Sveikint planuoji?
Taigi neuzilgo jo gimtadienis, jis nori buti visu pasveikintas
haha
ne, jo kilo mintis nuo mano artėjančio gimtadienio, bet šiaip keliuose dar forumuose sveikina narius, nes mato, kad jų šiandien gimtadienis;]