batai balso ir talento dainuoti neprides... oj bet tos ruzavos mergaites puikuotis gali tik slyksciai saldziu groziu... ziauriai nemegstu tokiu barbiu...
vat...tikrai susimane tokios vistos prancuzisku batu, taj nefik reikejo juos ir nusipirkti, bet kadangi uz koncertus per mazai uzdirba, taj nusprende, kad "pažįstami batsiuviai" gali tokius padaryti... ir tipo dar toki garsu pavadinima tiems batams dave..suzinotu prancuzai, kad ju batu mada koijuoja tokios ne kokios reutacijos"merginos" taj manau jiems butu geda.. o siaip idomu is kokios salies jos ta roziniu pukuciu mada parsiveze?
Oho, čia tai bent naujiena, seksualiosios yvos iškeitė turginius kablus į vardinius prancūziškos mados batukus tik įdomu, ar nuo to labai pakils jų "muzikos" kokybė.
You talk about your woman
I wish you could see mine
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 9 d. 16:50:52
ir dar kvailos!!!!!grynos blondines!!!!help
2005 m. vasario 9 d. 16:16:11
2005 m. vasario 9 d. 15:54:35
na va, tuoj jos isvis dainuos tik su batais
teisingai apsakyta
2005 m. vasario 9 d. 15:51:32
2005 m. vasario 9 d. 15:43:15
2005 m. vasario 9 d. 14:25:38
2005 m. vasario 9 d. 14:21:29
2005 m. vasario 8 d. 23:25:13
2005 m. vasario 8 d. 23:00:11