Per PC kolonėles, kartais (labai retai) per telefoną.
Schönes Mädchen aus dem All
Du und ich im freien Fall
Auf Venus aufgewacht
Ah ah ah ah
Mädchen aus dem All
Ah ah ah ah
Mädchen aus dem All
Per PC daugiausia,per PC kolonėles2.0 kartais 5.1 ...Per DVD grotuvą...
LoseControl rašė: Klausau daugiausia per kompiuterį. Naudoju iTunes programą. Gan griozdiška, bet man patinka - viską galima labai tvarkingai susidėlioti. Bet pedantas esu tik savo muzikinėje bibliotekoje.
Per telefoną irgi klausau, bet daug mažiau, nes ausinės kažkaip blogai kontaktuoja.
MP3 turiu, bet labai mažos talpos, taigi nenaudoju.
Nebeklausau per iTunes, nes kažkas atsitiko, kad nelabai atpažįsta mano library Windowsai7. Nesvarbu - pripratau prie Windows Media Player. Išties patogus, gražaus dizaino.
Klausau daugiau per telefoną, nes didesnė kortelė, ausinės jau veikia.
per pc programa winamp, o jei kur iseinu tai mp4 grotuvas tam skirtas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. lapkričio 9 d. 16:49:13
2010 m. lapkričio 9 d. 16:18:21
2010 m. lapkričio 8 d. 21:41:36
kažkada klausiau ir per ausines bet dabar net neatmenu kada tai dariau
2010 m. lapkričio 8 d. 21:38:44
Schönes Mädchen aus dem All Du und ich mit Überschall Im UFO durch die Nacht Schönes Mädchen aus dem All Du und ich im freien Fall Auf Venus aufgewacht Ah ah ah ah Mädchen aus dem All Ah ah ah ah Mädchen aus dem All
2010 m. liepos 31 d. 20:50:15
2010 m. liepos 12 d. 11:17:06
2010 m. liepos 8 d. 15:41:03
2010 m. birželio 25 d. 20:04:55
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 25 d. 18:05:01
2010 m. birželio 25 d. 17:58:42
2010 m. gegužės 12 d. 12:40:37
2010 m. gegužės 11 d. 23:27:54
2010 m. gegužės 11 d. 20:11:16
Klausau daugiausia per kompiuterį. Naudoju iTunes programą. Gan griozdiška, bet man patinka - viską galima labai tvarkingai susidėlioti. Bet pedantas esu tik savo muzikinėje bibliotekoje.
Per telefoną irgi klausau, bet daug mažiau, nes ausinės kažkaip blogai kontaktuoja.
MP3 turiu, bet labai mažos talpos, taigi nenaudoju.
Nebeklausau per iTunes, nes kažkas atsitiko, kad nelabai atpažįsta mano library Windowsai7. Nesvarbu - pripratau prie Windows Media Player. Išties patogus, gražaus dizaino.
Klausau daugiau per telefoną, nes didesnė kortelė, ausinės jau veikia.
2010 m. gegužės 11 d. 19:49:13
2010 m. gegužės 11 d. 18:13:18
2010 m. gegužės 11 d. 18:04:38
2010 m. gegužės 11 d. 15:53:34
2010 m. gegužės 11 d. 15:16:42
2010 m. gegužės 11 d. 13:49:43
2010 m. gegužės 11 d. 13:38:36
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground