Arunazz rašė: per patefona sveika ir ausim nekenkia.
Kodel sveika muzika klausyti per patefona? Turi ekstrasensiniu galiu? O patefonas taipogi yra su sistemos jungtimis taigi ji galima prijunkti ir prie galingos garso sistemos,reikejo jau geriau ghramofona pamineti, bet net ir ji atlikus tam tikras modifikacijas gali prijunkti prie savo namu hi-fi sistemos.
Klausau daugiausia per kompiuterį. Naudoju iTunes programą. Gan griozdiška, bet man patinka - viską galima labai tvarkingai susidėlioti. Bet pedantas esu tik savo muzikinėje bibliotekoje.
Per telefoną irgi klausau, bet daug mažiau, nes ausinės kažkaip blogai kontaktuoja.
MP3 turiu, bet labai mažos talpos, taigi nenaudoju.
Per muzikini centra, dar per kompa ir telefona biski
Dažniausiai Xpress Music telefonai ir kompas. Bet šiaip tai viskas yra siųsta, Radijos ir Tv niekada nei klausau nei žiūriu. Vis labai apgailestauju, kad dar nepritaikė Last.Fm Nokia 5800 telefonui... Čia ne į tema turbūt
Per kompiuterį su Foobar2000 (kaip antai vinipuchas) ir per savo XpressMusic telefoną. TV mažai žiuriu, nebent ijungtas buna tai tik akį užmetu, bet retai būna kad specialiai ką nors žiurėčiau akis įsmeigęs į ekraną. Klausau tik Lietuvos radijo stoties.
Dažniausiai muzikos klausausi per kompiuterį. Naudoju foobar2000 programą, kadangi ji ėda mažai atminties, yra kompaktiška, greita ir puikiai atkurianti failus programa. Radijo klausau kartas nuo karto - dažniausiai tai būna vakarai su Relax FM arba Klasikos programa. TV praktiškai apskritai nežiūriu, taigi, muzikos tokiu būdu neklausau.
Sveiki, as siame forume naujokas, taciau labai vertinu gera muzika. Ir man butu idomu suzinoti kaip dazniausiai klausotes muzikos? Per radija? Per tv, siunciates ir klausotes per winampa ar medai playeri? Ar klausotes automobilyje? Ar online? Is anksto dekoju uz jusu nuomones.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. gegužės 11 d. 13:34:38
2010 m. gegužės 6 d. 22:06:56
2009 m. spalio 5 d. 15:41:33
per patefona sveika ir ausim nekenkia.
Kodel sveika muzika klausyti per patefona? Turi ekstrasensiniu galiu?
2009 m. spalio 5 d. 14:47:00
2009 m. spalio 5 d. 14:40:24
2009 m. spalio 3 d. 21:18:37
2009 m. spalio 3 d. 19:36:16
O per televiziją, apskritai muzikos neklausau, nebent kokį gerą klipą užtaikau per vh1 ar šiaip i dvd kompaktą su koncertu/klipu įsimetu... o radiją tai kiekvieną dieną klausau.
2009 m. spalio 3 d. 14:53:46
2009 m. rugsėjo 23 d. 12:59:34
2009 m. rugsėjo 22 d. 21:25:59
2009 m. rugsėjo 22 d. 20:58:44
2009 m. rugsėjo 22 d. 18:49:42
2009 m. rugsėjo 21 d. 18:45:39
Per telefoną irgi klausau, bet daug mažiau, nes ausinės kažkaip blogai kontaktuoja.
MP3 turiu, bet labai mažos talpos, taigi nenaudoju.
2009 m. rugsėjo 21 d. 18:00:42
2009 m. rugsėjo 21 d. 17:29:11
2009 m. rugsėjo 21 d. 16:39:23
2009 m. rugsėjo 21 d. 16:13:18
2009 m. rugsėjo 21 d. 14:24:11
2009 m. rugsėjo 21 d. 12:00:19