kugelis,cepekai,skysta duona(alus) karbonadas,vistiena,cipsai ne tikrai dievinu juos! ipatingai Lay's grybu skuone! kiekviena diena po paki suvalgau,na ir dar visas greitas maistas, bet tik ne mcdonalds.
Kažkaip nuojauta kad nelabai smagu. Kiti ir valgyti neturi ko, tai čia būtų tyčiojimasis iš jų, kai kiekvienas čia girsis ką mėgsta ir ko nemėgsta valgyti.
Sriubos: saltibarsciai su virtomis svieziomis bulvemis. Bulves butinai turi buti su krapais.
Karsti patiekalai: manyciau kad lietiniai su bananais, pagardinimui butina uogiene.
Gerimai: karsta vasaros diena rinkciaus salta Kalnapilio original arba Tamsu Cekiska alu.
Uzkanda: skrudinti zemes riesutai, kepta duona su cesnakais ir suriu, rukytos stinteles.
Salotos: agurkus, svogunu laiskus ir salotas sumaisome su grietine. Salotos patiekiamos su virtomis bulvemis.
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2009 m. lapkričio 23 d. 17:10:26
2009 m. lapkričio 23 d. 16:49:44
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 23 d. 16:45:26
Margaritos pica. Arba saldumynai... Vieni priklausomi nuo alkoholio, kiti nuo narkotiku, o aš nuo saldumynu. Liūdna kai pagalvoji
Sukėlei juoko priepuolį
2009 m. lapkričio 23 d. 16:33:50
2009 m. rugsėjo 22 d. 18:24:54
2009 m. rugsėjo 22 d. 18:10:45
Vištiena. Nuostabus maistas.
Apskritai be mėsos negaliu gyventi
Aš irgi negaliu... Krč - Valgyti mėsą yra žmogaus prigimtis.Tik pabando vegetarai pasiginčyti...neišdegs...
2009 m. rugsėjo 22 d. 16:44:34
Apskritai be mėsos negaliu gyventi
2009 m. rugsėjo 22 d. 16:22:21
diskusija apie valgi, gal bus visai smagu pasiskaityti jusu komentarus.
O pats ponaiti ką mėgsti
2009 m. rugsėjo 22 d. 16:21:50
2009 m. rugsėjo 22 d. 15:49:36
2009 m. rugsėjo 22 d. 00:18:34
2009 m. rugsėjo 21 d. 23:45:04
2009 m. rugsėjo 21 d. 21:55:29
Karsti patiekalai: manyciau kad lietiniai su bananais, pagardinimui butina uogiene.
Gerimai: karsta vasaros diena rinkciaus salta Kalnapilio original arba Tamsu Cekiska alu.
Uzkanda: skrudinti zemes riesutai, kepta duona su cesnakais ir suriu, rukytos stinteles.
Salotos: agurkus, svogunu laiskus ir salotas sumaisome su grietine. Salotos patiekiamos su virtomis bulvemis.
2009 m. rugsėjo 21 d. 20:48:37