Sveiki, jei medis netoli Katedros, tai tada ten grojo Sergejus Savickis:)
Cojaus siena yra Maskvoje, Arbate.
Skulpturos Vilniuje dar nera, bet bus. Yra problemu, bet jos sprendziamos.Koncertas jubiliejaus proga vyks birzelio 21 d. Vilniuje, Artistuose.Daugiau info bus veliau tinklapyje www.viktortsoy.lt. Uzeikite ten jau dabar ir pasirasykite peticija del Cojaus skulpturos Vilniuje. Reikalui esant, ten rasite ir mano kontaktus.Sekmes ir iki pasimatymo per renginius,Linas
aš žinau tik apie kažkokį paminklą or smth, kurį planavo lyg ir Vingio parke pastatyti..
Yra kažkokia siena, tai gal ne Lietuvoje, ten visi rašo, groja jų muziką.
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Cojui šių metų Birželio 21 dieną būtų suėję 50 metų... Milžiniška pagarba jam, nes retai kada tokie talentai atsiranda, o kada atsiranda tai visi matom ką jie sukuria, bet kažkodėl daug atvejų jie miršta jauni, šito dalyko niekaip negaliu suprasti.
Rutonė rašė: Pasistengiau čia sukelt visas Kino dainas. Tik gaila, kad grotuvas vietoj pavadinimų hieroglifus rodo...
O negalima normaliu raidziu padaryt? Nes kai kuriose rusiskose grupese maciau normalios raides yra.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. vasario 9 d. 13:32:39
man patinka dainuojantis Bruce Lee feisas ir Guryanovo tikslus, kaip šveicariškas laikrodis, bytas
...
B G gan įdomiai pasakoja apie Cojų ir Kino:
https://www.youtube.com/watch?v=gez5PYEAwk0
2014 m. vasario 8 d. 18:22:24
KINO gera grupė , taip pat gera yra ,,nautilus pompilius,,
2013 m. gruodžio 8 d. 23:13:36
gera legendinė grupė KINO
2013 m. lapkričio 25 d. 07:32:16
FrIz7 - turi ka pasiulyti, kas iesko tas randa
2013 m. spalio 9 d. 15:45:17
Mano nuomone vienintelė tikrai dėmesio verta rusų grupė, man asmeniškai vargu ar turi rusai daugiau ką pasiulyti.
2012 m. birželio 21 d. 14:06:38
с днем рождения *
2012 m. balandžio 22 d. 17:57:52
Sveiki, jei medis netoli Katedros, tai tada ten grojo Sergejus Savickis:)
Cojaus siena yra Maskvoje, Arbate.
Skulpturos Vilniuje dar nera, bet bus. Yra problemu, bet jos sprendziamos.Koncertas jubiliejaus proga vyks birzelio 21 d. Vilniuje, Artistuose.Daugiau info bus veliau tinklapyje www.viktortsoy.lt. Uzeikite ten jau dabar ir pasirasykite peticija del Cojaus skulpturos Vilniuje. Reikalui esant, ten rasite ir mano kontaktus.Sekmes ir iki pasimatymo per renginius,Linas
2012 m. balandžio 20 d. 10:04:40
Yra kažkokia siena, tai gal ne Lietuvoje, ten visi rašo, groja jų muziką.
2012 m. balandžio 19 d. 23:16:59
Jei bus renginiai (ypač Vilniuje) Cojaus jubiliejaus proga - būtiniausiai čia rašykit,
..aš jau ir taip susilydžiau per Gatvės muzikos dieną, kai kažkoks visai neprastas vyrukėlis po medžiu lietui lyjant "Kukushka" taip romantiškai grojo..
2012 m. balandžio 19 d. 23:12:24
Maketą mačiau, bet galutinio rezultato taip ir nėra. O gaila..... graži idėja buvo. Gal dar ir bus.
2012 m. balandžio 19 d. 22:47:32
siena?
aš žinau tik apie kažkokį paminklą or smth, kurį planavo lyg ir Vingio parke pastatyti..
2012 m. balandžio 19 d. 22:26:07
Neįsivaizduoju, tikėsimės :) o tai kur ta Cojaus siena yra?
2012 m. balandžio 19 d. 22:15:49
.. gal tokia proga ir renginių kur bus kokių...?
2012 m. balandžio 19 d. 19:30:42
Cojui šių metų Birželio 21 dieną būtų suėję 50 metų... Milžiniška pagarba jam, nes retai kada tokie talentai atsiranda, o kada atsiranda tai visi matom ką jie sukuria, bet kažkodėl daug atvejų jie miršta jauni, šito dalyko niekaip negaliu suprasti.
2011 m. birželio 14 d. 12:14:44
2011 m. sausio 6 d. 21:18:49
2010 m. lapkričio 4 d. 10:23:31
2010 m. spalio 31 d. 22:15:14
2009 m. rugsėjo 25 d. 20:14:39
Pasistengiau čia sukelt visas Kino dainas. Tik gaila, kad grotuvas vietoj pavadinimų hieroglifus rodo...
O negalima normaliu raidziu padaryt? Nes kai kuriose rusiskose grupese maciau normalios raides yra.
2009 m. rugsėjo 25 d. 19:15:16