mano Female topas:
1. Cher
2. Janis Joplin
3. Bjork / Tori Amos / Sandra Cretu
...Užsimiršta ilgametės skriaudos, žodis \\\"rokas\\\" praranda kriminalinę prasmę. Nors dar nespėjame iki galo susivokti, kas gi čia iš tikro vyksta? Klausinėjame, ar reikalingas mums rokas, ar galima leisti metalą, piktinamės roko muzikos gausumu...
[Komjaunimo tiesa, 1988, nr.34]
toks mano asmeninis top-5,čia tik dabar, ar neseniai dainavusių populiarių atlikėjų...
LoseControl rašė: Oi, gink Dieve tik ne Whitney, ką ji ten pirma veikia, tai nežinau, nes šiaip ji yra one-hit wonderis. Cher aš irgi nesuprantu, moteris su vyro balsu. Man, asmeniškai, ji bjauri. Knowles balsas neblogas, bet visgi jai trūksta iki visų laikų geriausios, ir labai muzika jos popsava. Gwen Stefani, Rihanna, Britney Spears, Shakira iškart galima mest iš sąrašo, o mAriah Carey į 50-tuko galą nukišt.
Labai norėčiau pritarti, jei objektyviai žiūrint, vinipucho topui.
Maniškis (gal labiau ne už nuopelnus, bet už balsą kai kurias):
1.Beth Gibbons
2.Bjork
3.Norah Jones
4.Suzanne Vega
5.Janis Joplin.
Su pastarosios kūryba nesu labai susipažinęs, bet kad įtaką šiokią tokią turėjo žinau.
Dauguma mano isvardintu atlikeju nevienadienes zvaigzdes, Whitney Houston irgi ne viena dideli hita yra isleidusi, o karjeros pradzioje jos balsas buvo ispudingas, Cher - visa gyvenima skyrusi muzikai, tad jos nepamineti butu nuodeminga Kad ir vienas zinomiausiu jos kuriniu I got you baby, Marian Carey irgi isleidusi labai daug garsiu dainu, savo laiku buvo geriausia JAV dainininke, pasidomek suzinosi daugiau
Beje, saunu kad siulote ir kitas atlikejas, nemaza dalimi pasiuloma pamirstu ir tikrai vertu geriausios atlikejos.
Jeigu išskirti vieną atlikėją,tai turbūt būtų Tina Turner.Vien dėl to ''visų laikų'' - ir įvairių rekordų.Na,o kitos tai būtų jau minėtos - Billie Holiday,Janis Joplin,Patti Smith...Tikrai sąraše nebūtų Madonos - Šios senos kartos Britny Spyrs fenomenas man nesuprantamas.Manaau,tai buvo daugiau šou ir šokių pagrindas,nei muzikos.Nevertinu....
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. gruodžio 5 d. 08:37:12
Nina Simone, Bjork,
2010 m. spalio 12 d. 20:37:24
2010 m. spalio 12 d. 18:35:04
2010 m. spalio 12 d. 18:32:20
1.Agnetha Faltskog (ABBA)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2.Sarah Brithman
3.Mylene Farmer
4.Madonna
4.----Fredie Mercury,Michael Jackson,Polas Makartnis(The Beatles)
toks mano asmeninis top-5,čia tik dabar, ar neseniai dainavusių populiarių atlikėjų...
Vyrai alikejai sioje temoje nedalyvauja !
2010 m. spalio 12 d. 15:31:09
2010 m. spalio 12 d. 11:17:53
1. Cher
2. Janis Joplin
3. Bjork / Tori Amos / Sandra Cretu
...Užsimiršta ilgametės skriaudos, žodis \\\"rokas\\\" praranda kriminalinę prasmę. Nors dar nespėjame iki galo susivokti, kas gi čia iš tikro vyksta? Klausinėjame, ar reikalingas mums rokas, ar galima leisti metalą, piktinamės roko muzikos gausumu... [Komjaunimo tiesa, 1988, nr.34]
2010 m. spalio 12 d. 10:56:59
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2.Sarah Brithman
3.Mylene Farmer
4.Madonna
4.----Fredie Mercury,Michael Jackson,Polas Makartnis(The Beatles),Lady GaGa.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. spalio 12 d. 10:36:06
2010 m. spalio 11 d. 23:51:06
2009 m. rugsėjo 30 d. 12:45:01
2.Madonna
3.c.c.catch
4.sandra cretu
5.cher
toks mano asmeninis top-5
2009 m. rugsėjo 30 d. 07:04:44
Nuodėmė į sąrašą neįrašyti Lisa Gerrard.
Nusideti nuodemei - malonumas. Kazkaip neitikinai su tokiu priekaistu.
2009 m. rugsėjo 29 d. 23:30:33
1. Billie Holiday - 5 balsai
2-4. Madonna - 4 balsai
2-4. Tina Turner - 4 balsai
2-4. Janis Joplin - 4 balsai
5-7. Bjork - 3 balsai
5-7. Aretha Franklin - 3 balsai
5-7. Ella Fitzegerald - 3 balsai
2009 m. rugsėjo 29 d. 23:22:12
Nuodėmė į sąrašą neįrašyti Lisa Gerrard.
Surasyti visas i sarasa labai sunku, tokiu atveju sarasas butu labai ilgas
2009 m. rugsėjo 29 d. 23:14:16
Bet aš sakyčiau:
1. Tori Amos
2. Enya
3. Madonna [neklausau, bet pasiekimai akivaizdūs].
2009 m. rugsėjo 29 d. 23:10:42
Oi, gink Dieve tik ne Whitney, ką ji ten pirma veikia, tai nežinau, nes šiaip ji yra one-hit wonderis. Cher aš irgi nesuprantu, moteris su vyro balsu. Man, asmeniškai, ji bjauri. Knowles balsas neblogas, bet visgi jai trūksta iki visų laikų geriausios, ir labai muzika jos popsava. Gwen Stefani, Rihanna, Britney Spears, Shakira iškart galima mest iš sąrašo, o mAriah Carey į 50-tuko galą nukišt.
Labai norėčiau pritarti, jei objektyviai žiūrint, vinipucho topui.
Maniškis (gal labiau ne už nuopelnus, bet už balsą kai kurias):
1.Beth Gibbons
2.Bjork
3.Norah Jones
4.Suzanne Vega
5.Janis Joplin.
Su pastarosios kūryba nesu labai susipažinęs, bet kad įtaką šiokią tokią turėjo žinau.
Dauguma mano isvardintu atlikeju nevienadienes zvaigzdes, Whitney Houston irgi ne viena dideli hita yra isleidusi, o karjeros pradzioje jos balsas buvo ispudingas, Cher - visa gyvenima skyrusi muzikai, tad jos nepamineti butu nuodeminga
Beje, saunu kad siulote ir kitas atlikejas, nemaza dalimi pasiuloma pamirstu ir tikrai vertu geriausios atlikejos.
2009 m. rugsėjo 27 d. 16:39:32
1. Beyonce !
2. Bjork
3. Madonna
2009 m. rugsėjo 26 d. 22:00:38
2. Beth Gibbons
3. Lisa Gerrard
4. Bjork
5. PJ Harvey
2009 m. rugsėjo 26 d. 18:03:56
2009 m. rugsėjo 25 d. 21:00:50
2009 m. rugsėjo 25 d. 19:35:06