Bet dabar kažkas pasako Whitney, tai atsakymas yra I Will Always Love You. Na, kad ir kaip bebūtų, jai toli iki pačių pačių geriausių. Bent iš mano pusės tai tikrai.
Sakydamas 'šiokią tokią įtaką' turėjau galvoj didelę.Tik negalėjau teigti labai, nes nelabai susipažinęs buvau.
LoseControl rašė: Oi, gink Dieve tik ne Whitney, ką ji ten pirma veikia, tai nežinau, nes šiaip ji yra one-hit wonderis.
O čia tai klysti. Kaip bebūtų, bet W. Houston nėra one - hit wonder. Ji buvo pakankamai garsi ir prieš sudainuodama I Will Always Love You (kiek suprantu, kalbi apie šią dainą).
LoseControl rašė: 5.Janis Joplin.
Su pastarosios kūryba nesu labai susipažinęs, bet kad įtaką šiokią tokią turėjo žinau.
Nu jau.
Įtaką turėjo tikrai didesnę nei "šiokią tokią".
---
Manasis TOP5 atrodo maždaug taip:
Janis Joplin/Tina Turner/Grace Slick
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Vera Lynn
Aretha Franklin
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Nina Simone
Bessie Smith
Lita Ford
Joan Jett
Patsy Cline
Vera Lynn
Patti Smith
Tina Turner
Koko taylor
gal dar kazkiek Madona, bet nelabai prie situ derinasi
(3 kazkaip sunku isrinkt ir mazaigeru cia yra, tai savo pridejau )
Oi, gink Dieve tik ne Whitney, ką ji ten pirma veikia, tai nežinau, nes šiaip ji yra one-hit wonderis. Cher aš irgi nesuprantu, moteris su vyro balsu. Man, asmeniškai, ji bjauri. Knowles balsas neblogas, bet visgi jai trūksta iki visų laikų geriausios, ir labai muzika jos popsava. Gwen Stefani, Rihanna, Britney Spears, Shakira iškart galima mest iš sąrašo, o mAriah Carey į 50-tuko galą nukišt.
Labai norėčiau pritarti, jei objektyviai žiūrint, vinipucho topui.
Maniškis (gal labiau ne už nuopelnus, bet už balsą kai kurias):
1.Beth Gibbons
2.Bjork
3.Norah Jones
4.Suzanne Vega
5.Janis Joplin.
Su pastarosios kūryba nesu labai susipažinęs, bet kad įtaką šiokią tokią turėjo žinau.
vinipuchas rašė: Visiškai nesutinku su gintuks77 sąrašu. Užvedei temą apie visų laikų geriausias atlikėjas, o sąraše vien šių dienų atlikėjos, kurios nėra vertos geriausiųjų vardo. Nejaugi populiariosios muzikos istorija tokia siaura, apimanti tik kelis dešimtmečius? Tikrai ne.
Mano penketukas (be eiliškumo):
Nina Simone
Aretha Franklin
Etta James
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Visokioms Madonnoms iki jų laaabai toli...
Tai tavo nuomonė jos irgi reikia Tai ir siūlykit atlikėjas. Nors nesutinku, kad visos šiame sąraše yra tik šių dienų atlikėjos, kai kurios jau karjerą baigusios pvz. Cher, Tina Turner. Tikrai ne šių dienų atlikėjos.
Tavo sąraše jų tik kelios. Kaip bebūtų, jos neseniai nutraukė savo karjeras ir galbūt dar gryš, kaip pvz. Whitney Houston.
Tina Turner - stiprus geras balsas.
Sandra Cretu - viena iš tų, kurių dainos skamba mano playliste kiekvieną dieną.
C.C.Catch - na nieko negaliu padaryti, ji man patinka kaip žmogus ir daininkė
P.S. Manau, kad šį sąrašą tikrai reikėtų dar papildyti ir pataisyti, nes pvz: kuo yra nusipelniusi Rihanna? ar kokia Britney Spears? mano manymu , kad niekuo...
Dėl Sandros ir CC Catch muzikos mano nuomonė panaši.
vinipuchas rašė: Visiškai nesutinku su gintuks77 sąrašu. Užvedei temą apie visų laikų geriausias atlikėjas, o sąraše vien šių dienų atlikėjos, kurios nėra vertos geriausiųjų vardo. Nejaugi populiariosios muzikos istorija tokia siaura, apimanti tik kelis dešimtmečius? Tikrai ne.
Nina Simone
Aretha Franklin
Etta James
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Tai tavo nuomonė jos irgi reikia Tai ir siūlykit atlikėjas. Nors nesutinku, kad visos šiame sąraše yra tik šių dienų atlikėjos, kai kurios jau karjerą baigusios pvz. Cher, Tina Turner. Tikrai ne šių dienų atlikėjos.
P.S. Manau, kad šį sąrašą tikrai reikėtų dar papildyti ir pataisyti, nes pvz: kuo yra nusipelniusi Rihanna? ar kokia Britney Spears? mano manymu , kad niekuo...
Visiškai nesutinku su gintuks77 sąrašu. Užvedei temą apie visų laikų geriausias atlikėjas, o sąraše vien šių dienų atlikėjos, kurios nėra vertos geriausiųjų vardo. Nejaugi populiariosios muzikos istorija tokia siaura, apimanti tik kelis dešimtmečius? Tikrai ne.
Nina Simone
Aretha Franklin
Etta James
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Jahlalabhad rašė: Siulau sarasa papildyti "Lady Day" Billie Holiday, deciau ja i pirma vieta. Dar buvau prisimines kelias moteris padarusias MAN kazkokios muzikines itakos, bet pamirsau ka norejau pamineti
Siulau sarasa papildyti "Lady Day" Billie Holiday, deciau ja i pirma vieta. Dar buvau prisimines kelias moteris padarusias MAN kazkokios muzikines itakos, bet pamirsau ka norejau pamineti
2. Alison Krauss - gražus balsas, daugiausia Grammy laimėjusi atlikėja
3. Barbra Streisand - irgi pavyzdys kiek gali pasiekti pasaulyje moteris atlikeja
2. Belinda Carlisle/ Gun Marie Fredriksson, uz nuosirdzias jausmingas dainas. Manau stiprios asmenybes, isimintinai balsai
3. Cyndi Lauper, cia tai tikra crazy atlikeja ir geru dainu nemazai prikurus.
na pagerbkim ir moteris atlikejas, ju indelis i muzika irgi labai didelis.
Renkam geriausia, itakingiausia, talentingiausia visu laiku atlikeja moteri. Kiekvienas dalyvaujantis sioje rubrikoje nurodo jo manymu tris geriausias moteris atlikejas is pateikto saraso, gali pasiulyt ir kitas jo manymu geriausias atlikejas. Nagi prie darbo Pradedam !!!
Sarasas geru ir isimintinu atlikeju:
1. Whitney Houston
2. Madonna
3. Cher
4. Tina Turner
5. Enya
6. Gun Marie Fredriksson (is Roxette)
7. Beyonce Knowles
8. Kyllie Minougue
9. Mariah Carey
10. Shakira
11. Janet Jackson
12. Annie Lennox
13. Jennifer Lopez
14. Gwen Stefani
15. Celine Dion
16. Belinda Carlisle
17. Dido
18. Bjork
19. Cyndi Lauper
20. Mylene Farmer
21. Sandra Cretu
22. Christina Aguilera
23. Britney Spears
24. CC Catch
25. Rihanna
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. rugsėjo 25 d. 17:55:55
2009 m. rugsėjo 25 d. 16:49:13
Sakydamas 'šiokią tokią įtaką' turėjau galvoj didelę.Tik negalėjau teigti labai, nes nelabai susipažinęs buvau.
2009 m. rugsėjo 25 d. 16:37:15
Oi, gink Dieve tik ne Whitney, ką ji ten pirma veikia, tai nežinau, nes šiaip ji yra one-hit wonderis.
O čia tai klysti. Kaip bebūtų, bet W. Houston nėra one - hit wonder. Ji buvo pakankamai garsi ir prieš sudainuodama I Will Always Love You (kiek suprantu, kalbi apie šią dainą).
5.Janis Joplin.
Nu jau.
Įtaką turėjo tikrai didesnę nei "šiokią tokią".
---
Manasis TOP5 atrodo maždaug taip:
Janis Joplin/Tina Turner/Grace Slick
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Vera Lynn
Aretha Franklin
2009 m. rugsėjo 25 d. 16:34:48
Janis Jopin
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Nina Simone
Bessie Smith
Lita Ford
Joan Jett
Patsy Cline
Vera Lynn
Patti Smith
Tina Turner
Koko taylor
gal dar kazkiek Madona, bet nelabai prie situ derinasi
(3 kazkaip sunku isrinkt ir mazaigeru cia yra, tai savo pridejau
2009 m. rugsėjo 25 d. 16:16:14
Labai norėčiau pritarti, jei objektyviai žiūrint, vinipucho topui.
Maniškis (gal labiau ne už nuopelnus, bet už balsą kai kurias):
1.Beth Gibbons
2.Bjork
3.Norah Jones
4.Suzanne Vega
5.Janis Joplin.
2009 m. rugsėjo 25 d. 14:43:24
Visiškai nesutinku su gintuks77 sąrašu. Užvedei temą apie visų laikų geriausias atlikėjas, o sąraše vien šių dienų atlikėjos, kurios nėra vertos geriausiųjų vardo. Nejaugi populiariosios muzikos istorija tokia siaura, apimanti tik kelis dešimtmečius? Tikrai ne.
Nina Simone
Aretha Franklin
Etta James
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Tai tavo nuomonė jos irgi reikia
Tavo sąraše jų tik kelios. Kaip bebūtų, jos neseniai nutraukė savo karjeras ir galbūt dar gryš, kaip pvz. Whitney Houston.
2009 m. rugsėjo 25 d. 14:21:30
Mano trejetukas iš šio sąrašėlio toks:
Dėl Sandros ir CC Catch muzikos mano nuomonė panaši.
2009 m. rugsėjo 25 d. 14:19:29
Nina Simone
Aretha Franklin
Etta James
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
Tai tavo nuomonė jos irgi reikia
2009 m. rugsėjo 25 d. 14:19:20
2009 m. rugsėjo 25 d. 13:33:42
Nina Simone
Aretha Franklin
Etta James
Ella Fitzgerald
Billie Holiday
2009 m. rugsėjo 25 d. 10:16:30
Siulau sarasa papildyti "Lady Day" Billie Holiday, deciau ja i pirma vieta. Dar buvau prisimines kelias moteris padarusias MAN kazkokios muzikines itakos, bet pamirsau ka norejau pamineti
Gal padės tau sąrašas?
2009 m. rugsėjo 25 d. 10:10:10
2009 m. rugsėjo 25 d. 10:09:22
2009 m. rugsėjo 25 d. 09:33:59
O man Cat Power ir vien dėl 'I Don't Blame You' yra.
Gal dar dvi nurodysi
2009 m. rugsėjo 25 d. 09:09:21
2. Alison Krauss - gražus balsas, daugiausia Grammy laimėjusi atlikėja
3. Barbra Streisand - irgi pavyzdys kiek gali pasiekti pasaulyje moteris atlikeja
2009 m. rugsėjo 25 d. 05:53:18
2009 m. rugsėjo 24 d. 22:28:47
1. Madonna, pavyzdys kiek gali pasiekti pasaulyje moteris atlikeja.
2. Belinda Carlisle/ Gun Marie Fredriksson, uz nuosirdzias jausmingas dainas. Manau stiprios asmenybes, isimintinai balsai
3. Cyndi Lauper, cia tai tikra crazy atlikeja ir geru dainu nemazai prikurus.
2009 m. rugsėjo 24 d. 22:19:31
Renkam geriausia, itakingiausia, talentingiausia visu laiku atlikeja moteri. Kiekvienas dalyvaujantis sioje rubrikoje nurodo jo manymu tris geriausias moteris atlikejas is pateikto saraso, gali pasiulyt ir kitas jo manymu geriausias atlikejas. Nagi prie darbo
Sarasas geru ir isimintinu atlikeju:
1. Whitney Houston
2. Madonna
3. Cher
4. Tina Turner
5. Enya
6. Gun Marie Fredriksson (is Roxette)
7. Beyonce Knowles
8. Kyllie Minougue
9. Mariah Carey
10. Shakira
11. Janet Jackson