| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. rugsėjo 28 d. 16:05:28
O jeigu apie talentus, tai vienintelė šiuo (talentų) požiūriu buvo (gal dar yra?) kažkokia laida per LTV, kur jaunimas/vaikai dainuodavo-šokdavo-grodavo-etc., užtaikydavau kartais pažiūrėt. Be fanfarų, fejerverkų ir reklamos. Bet su tikrais talentais.
2009 m. rugsėjo 28 d. 15:55:29
Crazy, kokias tu čia nesąmnones skiedi? Tipo jei Oasis nebus tokia kaip Queen ar Bitlai, tai jie nieko verti? Tai aišku, kad visada kažkas bus geriau.
Bet labai norėčiau nors vieną pavyzdį išgirst iš tavęs, apie nors vieną talentingą dalyvį (jei ne dabar, tai vėliau). Tikrai talentingi žmonės neina į tokius renginius, nes juos iškelia tie, kurie išties supranta jų talentą.
Nesileisk į asmeniškumus, tai tik laida, nėr ko pykt.
jau ir taip per tv nėra ką žiūrėti, visokių beryšio laidų prikišta, tai bent sekmadienį bus ką pažiūrėti;]
O būtina TV žiūrėti? Yra daug geresnių laiko praleidimo būdų.
2009 m. rugsėjo 28 d. 15:46:20
na, tada išvis tu bent talento reikšmę suvoki? ne vien dainininkai ir šokėjai gali būti talentais, ar kokie tai poetai, talentas gali būti net tam tikra charakterio savybė kaip charizmą ar dar kas, kurį moki taip aprodyti, kad publikai patiktų ir pripažintų.
Ne, nieko nesuvokiu. Užtat kaip smagu, kad pasauly yra tokių nuostabių žmonių, kaip tamsta, kurie yra labai protingi, viską žinantys ir suprantantys ir dar, negana to, visuomet pasiruošę paaiškinti kas ir kaip tokiems nevykėliams kaip aš ;]
O dabar rimtai. Aš ir nesiginčiju, kad į tas laidas ateina gabių žmonių su įvairiausiais talentais. Mano žinutės esmė buvo visai kitur - kad tokiose laidose talentas eina tik po šou, kad svarbiausia ten, išpūsti burbulą, papasakoti vieną kitą liūdną gyvenimo istoriją apie neatrastą talentą, kad tik žmonės žiūrėtų šou prilipę prie ekrano ir keltų reitingus. Todėl, kažkaip abejotina, kad po kelių metų kas nors atsimins tuos, kurie dabar skambiai vadinami 'fenomenaliais' - atsiras kiti, o paskui dar kiti. Visi tie televiziniai triukai jau atsibodo iki gyvo kaulo.
Gal dabar aiškiau, ką aš norėjau pasakyti?
na, aš to Galangherio nevertinau ir jis mano pripažinimo nesulaukė ir netaps jie tokia grupė, na kadangi jau iširo ,tai be abejo netaps, bet ir netaptų pripažinti kaip BITLAI, ar U2, jie tik eilinė tokio pobūdžio grupė, ir išvis čia temą ne apie juos, o apie LIETUVOS TALENTUS.
Taškas.
Oi, teisingai. Kaip gi galima Oasis vadinti pripažintais, jeigu jie nesulaukė paties svarbiausio dalyko - pripažinimo ir įvertinimo iš Crazyz!
(o šiaip, Tu bent supratai, kad ne Gallagher'is ir ne jo grupė, o jo pasakyta mintis visa esmė buvo??? Tavasis apeliavimas į asmenį, kad ir kas jis bebūtų, jo neteisumo neįrodo)
2009 m. rugsėjo 28 d. 15:30:54
KO TU PUTOJIES,ŽMOGAU?
Nesuprantu, ką tokio absurdiško randi bent kurio nors iš pasisakiųsiųjų nuomonėse? Daugiau nei akivaizdu, kad tokiose laidose, talentas eina geriausiu atveju antroje vietoje po šou. Žinau, kad tiesa nemaloni, bet tvardykis, tvardykis ;]
kas, ką pasakė?nieko verta ta Noelio Galingherio nuomonė, pats yra nieko vertas talentas su savo beverte grupe Oasis, tai sorry, jei įžeidžiau ką;]
Mielas mano, džiugu, kad tamsta tai puikiai suvokia visų ir visko vertę. Kas tas Gallagher'is - nieko vertas kvailys, neturintis talento, su savo menkaverte grupiūkšte, ar ne? Nors toji grupiūkštė sulaukusi pripažinimo ir įvertinimo, bet kas gi tai - niekis, palyginus su TV šou iškeliamomis žvaigždėmis, ar ne, Crazy? ;]]
na, tada išvis tu bent talento reikšmę suvoki? ne vien dainininkai ir šokėjai gali būti talentais, ar kokie tai poetai, talentas gali būti net tam tikra charakterio savybė kaip charizmą ar dar kas, kurį moki taip aprodyti, kad publikai patiktų ir pripažintų.
na, aš to Galangherio nevertinau ir jis mano pripažinimo nesulaukė ir netaps jie tokia grupė, na kadangi jau iširo ,tai be abejo netaps, bet ir netaptų pripažinti kaip BITLAI, ar U2, jie tik eilinė tokio pobūdžio grupė, ir išvis čia temą ne apie juos, o apie LIETUVOS TALENTUS.
Taškas.
2009 m. rugsėjo 28 d. 13:59:45
Visi klausimai reikalauja gilių svarstymų ir analizės, tačiau kad ir kas benutikų, žinau viena - Lietuvos talentams reikalingas tu, Ariel_Cancer_Dies, suprask tai pagaliau!
ROFL !!!
-----
Aš žinau kad tai yra šou, žiurių į laidą kaip į šou, ir nieko blogo tame nematau kad yra daromas šou. Tikrus, pačius tikriausius talentus reikia ne per talavizorių žiurėti. Manau kad mes visi puikiai žinom kad per televiziją rasti talentai dažniausiai būna išpūsti burbulai.
Levickis tai kaip visada
2009 m. rugsėjo 28 d. 00:00:32
2009 m. rugsėjo 27 d. 23:41:33
2009 m. rugsėjo 27 d. 23:31:21
2009 m. rugsėjo 27 d. 23:03:11
Nesuprantu, ką tokio absurdiško randi bent kurio nors iš pasisakiųsiųjų nuomonėse? Daugiau nei akivaizdu, kad tokiose laidose, talentas eina geriausiu atveju antroje vietoje po šou. Žinau, kad tiesa nemaloni, bet tvardykis, tvardykis ;]
kas, ką pasakė?nieko verta ta Noelio Galingherio nuomonė, pats yra nieko vertas talentas su savo beverte grupe Oasis, tai sorry, jei įžeidžiau ką;]
Mielas mano, džiugu, kad tamsta tai puikiai suvokia visų ir visko vertę. Kas tas Gallagher'is - nieko vertas kvailys, neturintis talento, su savo menkaverte grupiūkšte, ar ne? Nors toji grupiūkštė sulaukusi pripažinimo ir įvertinimo, bet kas gi tai - niekis, palyginus su TV šou iškeliamomis žvaigždėmis, ar ne, Crazy? ;]]
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:52:55
nenorit, tai ir nežiūrėkit, niekas gi neverčia žiūrėti.
suprantu jūsų nuomonę, bet jau absurdiškai nusišnekat.
jau ir taip per tv nėra ką žiūrėti, visokių beryšio laidų prikišta, tai bent sekmadienį bus ką pažiūrėti;]
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:37:18
Nors ant Britanijos talentų buvau užsikabinusi. Mačiau visas trečio sezono serijas, turėjau net favoritų, kuriuos palaikiau. Aišku, akivaizdžiai matosi, kaip viskas surežisuota, kiek daug netikrumo, koks šou iš visko daromas. Bet prie ekrano prikausto ir nori nenori, bet įsitrauki - gi smagu pažiūrėti kokių dalykų prisigalvoja žmonės, arba pamatyti/paklausyti tikrai gabių ir talentingų žmonių. Bet ta šlovė, suteikiama žmonėms, yra labai lakina. Neabejoju, kad ir tą pačią Susan Boyle po kelerių metų pamirš, nes atsiras kitas "fenomenas". Ir taip be galo, be krašto.
O ir šiaip, antrą kartą tokių talentų šou jau nebežiūrėčiau. Tokie "televiziniai greito maisto produktai" labai greitai atsibosta. Šablonas tas pats, visi triukai jau iki kaulų smegenų žinomi, gali nuspėti kas daugmaž laimės ir t.t
Tiesa, Noel'is Gallagher'is apie šį ar kažkokį kitą talentų šou pasakė kažką panašaus: It's not about music, not about who has talent. It's really who's got the biggest sob story. Nerandu tikslios citatos, bet mintis aiški ir velniškai teisinga.
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:35:34
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:21:54
p.s. bet tuo tikrai nenoriu pasakyti , kad Lietuvoje nera talentu, tiesiog manau , jog geri talentai i sia laida tikrai neeis, eis tiktai tie, kurie nores pasireiksti ir pasireklamuoti, o tai bus eiliniai, jokio talento neturintys zmones..
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:09:26
Vienas vedėjas visada stumia ir šaiposi.
Vienas visada būna juodaodis arba žvaigždė, kuris nelabai turi savo nuomonę, ir visada palaiko vieną iš kitų narių.
Trečia būna moteris, kuri, kadangi yra moteris, tai yra labai morali, nepalaiko pirmo nario ir sako dažniausiai priešingai.
Jie palaiko tuos, kruiuos JIEMS apsimoka palaikyti, tuos, kuriuos mėgsta publika, o ne tuos, kurie turi didelį talentą (nors tokiose laidosi didelių talentų nebūna).
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:05:56
Be to, visų šalių talentuose į kitą etapą daug kas patenka, o po to pradeda labai daug atkristi.
na labai nesutinku su tuo, kad komisija palaiko tuos, kurie gali atnešti didelę sėkmę, nu kurgi jau?
jei nematei pirmos serijos, tai labai klysti.
2009 m. rugsėjo 27 d. 22:01:45
Man net baisu buvo, kai pamačiau Britanijos šou. Vieną prisimenu: kažkokios storos bobos (tokia jų talento dalis - kad storos moka dainuoti) užlipo, pradėjo dainuoti - taip šiaip sau, nieko ypatingo. O komisija išgyrė, sakė kad jos labai talentingos ir t.t. Kame talentas? Na, jei būtų neišgyrę, tai tos supyktų, kad tipo nemėgsta jų dėl išvaizdos, bet.... Kad ir tie lenkai - taip pagroti ar sudainuoti galėtų koks tūkstantis žmonių vien Lietuvoj. O juos mėgsta. Aš čia nežinau, ar yra tokie dalyviai, bet pavyzdžiui tie du invalidų vėžimuose (mačiau per anonsą lygtais). Nu taip, jie neįgalūs, jie gali atsistoti ant rankų - bet pasitreniravę bet kas taip galėtų. Juos vertina tik dėlto kad jie neįgalūs ir žmonės mano "vau, jie vėžimėliuose, bet moka atsistoti ant rankų, reik už juos balsuoti, nes man jų gaila".
2009 m. rugsėjo 27 d. 21:50:58
Laukiau tokios laidos, žiūrėdavau Amerikos, Anglijos talentus, tai galvoju būtų įdomu, kad padarytų ir Lietuvos ir va še tau, turim ir mes savo
Aišku Lt kaip visad viską nukopijuoja, bet whatever?
Gal jau turit favoritų, ar šiaip patinkančių talentų?
Man iš pirmos serijos, tai patiko tas akardeonu, ta maža šokėja mergaitė
OH, tie dvyniai lenkai šiaip sau, matos prikolai, bet nieko tokio įdomaus nepamačiau ;]