| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. gruodžio 6 d. 21:18:20
Kaip ir nubalsavau už Extreme, taip ir pateko, gud
Šiaip neblogai pasirodė, nors kažko trūko, pabaiga gera ;]
Ten tas tipo jų lyderis, kartais ne tas pats iš Real Time Modify?
Nustebino Adolfo pasirinkimas, juk jis už vaikus
Nors gal būčiau praleidęs vis dėlto vaikus, o ne Dovydą, nežinau, ta visa instrumentų maišalynė...
O tie vaikai Be Good irgi puikiai sušoko, nors nebuvo minties, bet iš šalies žiūrint neblogai.
Finale bus beveik visi šokėjai
2009 m. lapkričio 30 d. 18:06:10
2009 m. lapkričio 30 d. 16:17:36
Maniau Timohi tikrai praleis, bet džiaugiuosi, kad klydau.
Labai sužavėjo smuikininkas ir Real Time Modify.
To mago pasikviesta panelė tai man kažkaip įtartinai pasirodė. Vos atėjus žinojo, kad nusilenkt reikia, visai nepasimetė, be žodžių suprato kur ir kaip kirpt reikia, ir po kiekvieno nukirpimo vis atsisukus į kamerą pečiais gūžtelėdavo. Lyg neatsitiktinai būtų buvus parinkta.
Juk akivaizdu, kad kviete sava zmogu, man net abejoniu nekylo.
2009 m. lapkričio 30 d. 14:21:47
2009 m. lapkričio 30 d. 14:18:50
Bet Marijonas kaip suvėmė, moneta mėto. Vaikų darželis
Man rods jis ten tik tipo taip dare... lygtais po to rankoj pavarte ir atsuko norima puse XD
2009 m. lapkričio 30 d. 13:56:43
2009 m. lapkričio 30 d. 13:03:12
O ant to virginijaus as dar dabar pykstu, nes 1 etape buvo tokie du vaikai sokejai labai faini, o teisejam tas asilas uz juos geresnis pasirode...
2009 m. lapkričio 30 d. 11:32:13
Labai sužavėjo smuikininkas ir Real Time Modify.
To mago pasikviesta panelė tai man kažkaip įtartinai pasirodė. Vos atėjus žinojo, kad nusilenkt reikia, visai nepasimetė, be žodžių suprato kur ir kaip kirpt reikia, ir po kiekvieno nukirpimo vis atsisukus į kamerą pečiais gūžtelėdavo. Lyg neatsitiktinai būtų buvus parinkta.
2009 m. lapkričio 30 d. 09:50:58
2009 m. lapkričio 29 d. 23:11:50
2009 m. lapkričio 29 d. 22:16:23
Tikrai nesitikėjau, kad ta vaikų porelė bus tarp dviejų, kuri vieną po to išrenka į finalą.
Buvau nustebintas Miroslav'o, pirmas jo pasirodymas nepatiko, net nesupratau to grojimo, bet šiandieninis super, dar kai pasakė, kad pats sukūrė tą kūrinį, tai respects. Balsavau už jį, daugiau nebuvo iš ko rinktis, tikėjausi daugiau iš šokių grupės Real Time Modify, bet nuvylė, daug tokių smulkių klaidelių ir pati choreografija ne kokia, jei palygiNtume su BGT 09 laimėtojais Diversity ir tie vyrai juodais drabužiais taip jau nuvalkiota...
Dabar tikiuosi, kad finale pasirodys daug geriau.
Na, tikrai maniau, kad Lietuva kaip visada už juokdarius balsuoja, tai nubalsuos už Timohi dvynius, bet pasirodo, kad ne. Ir gerai, neverti jie finalo.
Kaprex, na iš tikrųjų šauniai pasirodė bičai. Verti finalo, nors nesitikėjau, kad prabalsuos už juos daugiausiai.
Didelis minusas vėl tv3 komandai, kuri režisuoja ten viskas, nesuprantu ar tiek jau ta krizė paveikė, kad taip neprofesionaliai dirba savo darbą? Kiek visokių trukdžių, arba išlenda su kamera belekur ar nusuka vaizdą belekur, patyliu...
Laukiu kitos savaitės, jau numatau tris veikėjus, kurie patiks.
2009 m. lapkričio 27 d. 19:48:10
man labai patiko Paulius, Virginijus
dar pasakyk, kad balsavai už tą Virginijų, sorry, bet jis patikti gali, tik tokiem patiem žmonėms, kaip jis.
2009 m. lapkričio 27 d. 00:26:07
2009 m. lapkričio 26 d. 20:03:34
https://www.youtube.com/watch?v=jQwdEJ4OJ NM
2009 m. lapkričio 23 d. 16:39:30
Kazi, galima rast kur nors vakar dienos irasa?
2009 m. lapkričio 23 d. 16:18:41
2009 m. lapkričio 23 d. 13:34:19
2009 m. lapkričio 22 d. 22:41:14
2009 m. lapkričio 22 d. 22:09:17
Virginijus. Nesuprantu lietuvių. Ks per do nevykėliai balsuoja? Neužteko visokių Minedų, ieško kitų, tai ir šaiposi iš jo. Džiugu, kad nepraleido į finalą. Juokdarys, jis ten ką prisidaužė prieš baigdamas pasirodymą, kai griuvo? Mikutavičiaus ironijos irgi nesupratau.
Jūs perlai, lalala, aš dulkė, fakoff ok?
As jau po praeito pusfinali okazko panasaus ir tikejausi... Niekam nereikia talentu, reikia tik juokdariu minedu is kuriu galetu tyciotis. Jauciu dabar patis teisejai save keikia kad ji praleido iki pusfinalio.
Balsavau Girmante, ji tikrai turi talenta.
2009 m. lapkričio 22 d. 22:08:44