| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. lapkričio 22 d. 21:29:01
Balsavau už Paulių, puiki technika, nusistebėjau, kad pradėjo šokti tik prieš du metus. Manau, kad turi didelį šansą laimėti finale.
Žadėjau už Girmantę balsuoti, bet pasirinkau Paulių. Gražus balsas, gerai sudainuota. Bet lietuviai balsuoja už visus nevykėlius Virginijus, todėl ir tikrai turintys talentą palieka už borto.
Tie šokėjai, kaip tas jų stilius vadinasi? Šokinėjimai?
Gal ir geri savo srity, bet kažkoks absurdas pats šokis.
Domas? nežinau, ką pasakyti, nieko gero, kažkaip iš beatboxininkų tikiuosi geriausio.
Paulina. Vargšė, geriau tegul toliau eina modeliais dirbti, arba tobulina tai, ką turi.
Tos dvi mergikės, kur raitėsi, be kaulų. Kažkaip matėsi klaidelių, nors nelabai suvokiu ten, bet šiaip puikios savo srity.
Džordanos antrininkė sugadino, kai į kažkokią blondinę persirengė.
Romanas, galėjo eiti į Triumfo Arka.
I.LL CREW, na žinoma, juos geriau praleisti į finalą nei tą nevykėlį,bet šiaip apskritai nelabai patiko. Pabaiga kažkokia nepabaigta. Neturiu nieko prieš invalidus, bet nu nepatiko ir tiek.
Virginijus. Nesuprantu lietuvių. Ks per do nevykėliai balsuoja? Neužteko visokių Minedų, ieško kitų, tai ir šaiposi iš jo. Džiugu, kad nepraleido į finalą. Juokdarys, jis ten ką prisidaužė prieš baigdamas pasirodymą, kai griuvo? Mikutavičiaus ironijos irgi nesupratau.
Jūs perlai, lalala, aš dulkė, fakoff ok?
Šiaip, matosi tv3 kažkaip nevykusiai tiesiogiai transliuoja šį šou. Nežinau, kas ten ar filmavimo grupė, vis kokie trukdžiai, nesimato profesionalumo iš filmuotojų.
2009 m. lapkričio 22 d. 20:44:13
Norėčiau, kad į kitą etapą patektu jis ir nr5 (Paulius berods jo vardas)
Kiti manęs nesužavėjo
2009 m. lapkričio 17 d. 12:33:20
2009 m. lapkričio 16 d. 20:46:34
lc>argi tau taip sunku suprasti, kad ją išrinko į finalą, nes surinko daugiausiai žiūrovų balsų, kuom aš kaltas, aš už ją nebalsavau.
merko>omg, jei nežinai kas kaip, tai tada nekomentuok, o pirma pažiūrėk visą laidą
rockprncesė>tai ko tada tie tavo matomi vaikai pro langą nedalyvauja tokiuose šou, ar šiaip neužsiima tokia veikla? nėra taip lengva, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.
pasiklydus>aš nesu gerbėjas ir nepykstu, tiesiog, jei taip atrodo, tai yra netiesa, tiesiog įžvelgiu tai, ko jūs negalit niekaip suprasti. Dėl tavo numesto linko, taip ten talentas, gražiai atlikta, bet manau, kad ir šį lietuviška mergaitė sugebėtų tai atlikti.
2009 m. lapkričio 16 d. 18:08:32
Nepykit krevetės ir mergaitės gerbėjai, bet ten tikrai tik komedija ir nieko daugiau... bus dar didesnė komedija, jeigu ji laimės. O talentas yra čia - https://www.youtube.com/watch?v=fT3o42X0N as
vau. TIKRAS TALENTAS
2009 m. lapkričio 16 d. 17:49:58
2009 m. lapkričio 16 d. 17:48:36
2009 m. lapkričio 16 d. 17:31:09
2009 m. lapkričio 16 d. 16:11:08
''tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.'' (Crazyz rašė)
Šiaip kai pažiūriu pro langą į mažus vaikus tai jie netgi dar judresni.
Nesistebėčiau jei ji ir laimėtu ''mažas vaikas, kaip miela, reikia pabalsuot!)
pritariu simta procentu! tikrai gali laimeti!;/ gi lietuvoi visad taip.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 16 d. 16:04:21
Šiaip kai pažiūriu pro langą į mažus vaikus tai jie netgi dar judresni.
Nesistebėčiau jei ji ir laimėtu ''mažas vaikas, kaip miela, reikia pabalsuot!)
2009 m. lapkričio 16 d. 11:53:58
"Verta patekti į finalą, bet neverta laimėti"???
Tai kam tada užimti vietą finale?
Kaip nesurežisuota, kaip nesurežisuota?? Aš negaliu patikėti, kad tu toks naivus....
2009 m. lapkričio 16 d. 10:06:51
2009 m. lapkričio 15 d. 22:39:12
Neiškenčiau, nebaigiau žiūrėti. Nu tokį surežisuotą šou padarė Mikutavičius gale, su tuo 'žaidimu'. erzina.
Bent jau vienas talentas pateko, Berta gera buvo.
oj, nepradėk, kad vienas talentas tik pateko, dar kartą sakau, ta mažylė taip pat turi talentą, tik va mano nuomonė tokia, kad ji verta būti finale, bet dar kol kas neverta laimėti finalo. Kai užaugs manau, bus didelios perspektyvos jai šokių pasaulyje.
Dėl Mikutavičiaus žaidimo. Na, kaip lietuviai mėgsta viską kopijuoti nuo kitų šalių ir jų laidų, tai šį kartą irgi galbūt nukopijavo, ten nebuvo surežisuota.
2009 m. lapkričio 15 d. 22:12:56
Bent jau vienas talentas pateko, Berta gera buvo.
2009 m. lapkričio 15 d. 22:02:06
Kazkaip keistai po 50min parase "dekui uz jusu balsa" gal truputi servai ten uzlagino ir ne visus balsus prieme. Juk jei balsas priimtas iskarto turetu atrasyti O_o
man irgi atsiuntė, nesupratau
2009 m. lapkričio 15 d. 21:54:48
2009 m. lapkričio 15 d. 21:35:07
po velneis pieva kazkoke.tie sokejai nepateko.o ta maza kvaila be talento mergaite pateko.
Man irgi visiskai nepatiko ta mergaite, nustebau kai pateko.
2009 m. lapkričio 15 d. 21:34:00
po velneis pieva kazkoke.tie sokejai nepateko.o ta maza kvaila be talento mergaite pateko.
taip nesakyk, ji tikrai turi talentą, tiesiog Lietuva visada labiau palaiko mažus vaikus, o dar, kai tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.
IS taip pat talentingi, bet va taip jau atsitiko.
o šiaip aš maniau, kad daugiausiai žiūrovų balų gaus Inga, kad ir nelabai juokingai buvo, bet vistiek maniau.
o komisija taip ir žinojau, kad išrinks Bertą.
na gal siek tiek pasikarsciavau,gal ir turi talenta,bet mano nuomone jie buvo daug labiau verti patekti
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 15 d. 21:28:39
taip nesakyk, ji tikrai turi talentą, tiesiog Lietuva visada labiau palaiko mažus vaikus, o dar, kai tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.
IS taip pat talentingi, bet va taip jau atsitiko.
o šiaip aš maniau, kad daugiausiai žiūrovų balų gaus Inga, kad ir nelabai juokingai buvo, bet vistiek maniau.
o komisija taip ir žinojau, kad išrinks Bertą.
2009 m. lapkričio 15 d. 21:25:35
man iš tikrųjų patiko Balio pasirodymas, gal dėl to, kad ši daina Bon Jovi viena mėgstamiausia, o gal dėl to, kad gerai atliko, atrankoj tai BUVO TOTAL CRAP.
nepatiko šis marijampoliečių dueto pasirodymas ;/ kažkaip lievai šį kartą lievai.
Monika galbūt neverta finalo, tačiau man patiko žiūrėti.
Justina pasirinko netikusią dainą.
Broliai Kondratai, wtf? jau toks pūlis. Na, galpati pabaiga ant tų drobynų nieko visai, bet kitkas sh...
Gaila Ingos, iš mano miesto, palaikiau ją, nors nelabai šį kartą kaip pasirodė, bet vistiek nepagailėjau 1 lito ;]
Akordeonistas, oh nusivyliau kažkiek, tikrai galėjo parodyti daugiau, bet kūrinys ne tas, vargšas jaučiu daug sumokėjo už biletus net du ir nepateko oO
Vaiva, nu judri mergaitė, bet man ji kelia kažkokią simpatiją, galbūt tos krevetės nereikėjo, bet šiaip faina mergaitė.
gaila, kad nepatenka trys dalyviai, tikrai sunku apsispręsti tarp Bertos ir IS, bet aš būčiau atidavęs balą irgi Bertai, vien dėl to, kad dar bus ne viena gera šokių grupė ;]
Šiaip tv3 daug techninių trukdžių padarė...ir šiaip vedėjai susimovė ne vieną kartą