Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lietuvos Talentai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2009 m. lapkričio 22 d. 21:29:01
dedu:
Balsavau už Paulių, puiki technika, nusistebėjau, kad pradėjo šokti tik prieš du metus. Manau, kad turi didelį šansą laimėti finale.

Žadėjau už Girmantę balsuoti, bet pasirinkau Paulių. Gražus balsas, gerai sudainuota. Bet lietuviai balsuoja už visus nevykėlius Virginijus, todėl ir tikrai turintys talentą palieka už borto.

Tie šokėjai, kaip tas jų stilius vadinasi? Šokinėjimai?
Gal ir geri savo srity, bet kažkoks absurdas pats šokis.

Domas? nežinau, ką pasakyti, nieko gero, kažkaip iš beatboxininkų tikiuosi geriausio.

Paulina. Vargšė, geriau tegul toliau eina modeliais dirbti, arba tobulina tai, ką turi.

Tos dvi mergikės, kur raitėsi, be kaulų. Kažkaip matėsi klaidelių, nors nelabai suvokiu ten, bet šiaip puikios savo srity.

Džordanos antrininkė sugadino, kai į kažkokią blondinę persirengė.

Romanas, galėjo eiti į Triumfo Arka.

I.LL CREW, na žinoma, juos geriau praleisti į finalą nei tą nevykėlį,bet šiaip apskritai nelabai patiko. Pabaiga kažkokia nepabaigta. Neturiu nieko prieš invalidus, bet nu nepatiko ir tiek.

Virginijus. Nesuprantu lietuvių. Ks per do nevykėliai balsuoja? Neužteko visokių Minedų, ieško kitų, tai ir šaiposi iš jo. Džiugu, kad nepraleido į finalą. Juokdarys, jis ten ką prisidaužė prieš baigdamas pasirodymą, kai griuvo? Mikutavičiaus ironijos irgi nesupratau.
Jūs perlai, lalala, aš dulkė, fakoff ok?

Šiaip, matosi tv3 kažkaip nevykusiai tiesiogiai transliuoja šį šou. Nežinau, kas ten ar filmavimo grupė, vis kokie trukdžiai, nesimato profesionalumo iš filmuotojų.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. lapkričio 22 d. 20:44:13
man tas Virginijus patinka. 'šešiolika valandų ruošiausi ''.
Norėčiau, kad į kitą etapą patektu jis ir nr5 (Paulius berods jo vardas)
Kiti manęs nesužavėjo

2009 m. lapkričio 17 d. 12:33:20
Nemanau, kad tokie vaikai iš viso turėtų dalyvauti panašiuose šou. Aš įvesčiau amžiaus cenzą - bent jau 12 ar 14 metų. Manau, tėveliams ne visi namie, jei tokį vaiką čia kiša. O kd laimi nereikia stebėtis, juk tiesiog žaidžiama žmonių jausmais, sentimentalumu. Patiko man Mikutavičius, kuris jos pasirodymo net nekomentavo.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 16 d. 20:46:34
omg, jūs mane užmušat su savo komentarais

lc>argi tau taip sunku suprasti, kad ją išrinko į finalą, nes surinko daugiausiai žiūrovų balsų, kuom aš kaltas, aš už ją nebalsavau.

merko>omg, jei nežinai kas kaip, tai tada nekomentuok, o pirma pažiūrėk visą laidą Berta pateko., o ta mažylė pateko, nes surinko daugiausiai žiūrovų balsų, bo ar taip sunku suprasti?

rockprncesė>tai ko tada tie tavo matomi vaikai pro langą nedalyvauja tokiuose šou, ar šiaip neužsiima tokia veikla? nėra taip lengva, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio.

pasiklydus>aš nesu gerbėjas ir nepykstu, tiesiog, jei taip atrodo, tai yra netiesa, tiesiog įžvelgiu tai, ko jūs negalit niekaip suprasti. Dėl tavo numesto linko, taip ten talentas, gražiai atlikta, bet manau, kad ir šį lietuviška mergaitė sugebėtų tai atlikti.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. lapkričio 16 d. 18:08:32
Pasiklydus rašė:
Nepykit krevetės ir mergaitės gerbėjai, bet ten tikrai tik komedija ir nieko daugiau... bus dar didesnė komedija, jeigu ji laimės. O talentas yra čia - https://www.youtube.com/watch?v=fT3o42X0N as

vau. TIKRAS TALENTAS

2009 m. lapkričio 16 d. 17:49:58 2011-07-28 01:46:04
.

2009 m. lapkričio 16 d. 17:48:36 2011-07-28 01:45:34
.

2009 m. lapkričio 16 d. 17:31:09
gal kas zn pagal kokias dainas shoko invisible soul?

Atsakyti
latras
2009 m. lapkričio 16 d. 16:11:08
RockPrincess rašė:
''tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.'' (Crazyz rašė)
Šiaip kai pažiūriu pro langą į mažus vaikus tai jie netgi dar judresni.
Nesistebėčiau jei ji ir laimėtu ''mažas vaikas, kaip miela, reikia pabalsuot!)

pritariu simta procentu! tikrai gali laimeti!;/ gi lietuvoi visad taip.

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
RockPrincess
2009 m. lapkričio 16 d. 16:04:21
''tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.'' (Crazyz rašė)
Šiaip kai pažiūriu pro langą į mažus vaikus tai jie netgi dar judresni.
Nesistebėčiau jei ji ir laimėtu ''mažas vaikas, kaip miela, reikia pabalsuot!)

2009 m. lapkričio 16 d. 11:53:58

"Verta patekti į finalą, bet neverta laimėti"???
Tai kam tada užimti vietą finale? Kas nors kitas tegu eina. Nors negaliu spręsti, nemačiau jos pasirodymo, bet manau, kad ją, gali būti, praleido todėl, kad ji vaikas.
Kaip nesurežisuota, kaip nesurežisuota?? Aš negaliu patikėti, kad tu toks naivus....

Atsakyti
MrEko
2009 m. lapkričio 16 d. 10:06:51
Nenoriu nieko izeist, bet uz ka ta mergaite su krevete pateko taip ir nesupratau? uz tai kad vaikas ? turejo eit Berta (ar kaip ten) ir Invizible Soul ... Ir siaip daugumos pasirodymai buvo nuviliantys ...

2009 m. lapkričio 15 d. 22:39:12
LoseControl rašė:
Neiškenčiau, nebaigiau žiūrėti. Nu tokį surežisuotą šou padarė Mikutavičius gale, su tuo 'žaidimu'. erzina.
Bent jau vienas talentas pateko, Berta gera buvo.

oj, nepradėk, kad vienas talentas tik pateko, dar kartą sakau, ta mažylė taip pat turi talentą, tik va mano nuomonė tokia, kad ji verta būti finale, bet dar kol kas neverta laimėti finalo. Kai užaugs manau, bus didelios perspektyvos jai šokių pasaulyje.

Dėl Mikutavičiaus žaidimo. Na, kaip lietuviai mėgsta viską kopijuoti nuo kitų šalių ir jų laidų, tai šį kartą irgi galbūt nukopijavo, ten nebuvo surežisuota.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 15 d. 22:12:56
Neiškenčiau, nebaigiau žiūrėti. Nu tokį surežisuotą šou padarė Mikutavičius gale, su tuo 'žaidimu'. erzina.
Bent jau vienas talentas pateko, Berta gera buvo.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 15 d. 22:02:06
thatsme rašė:
Kazkaip keistai po 50min parase "dekui uz jusu balsa" gal truputi servai ten uzlagino ir ne visus balsus prieme. Juk jei balsas priimtas iskarto turetu atrasyti O_o

man irgi atsiuntė, nesupratau

Atsakyti
thatsme
2009 m. lapkričio 15 d. 21:54:48
Kazkaip keistai po 50min parase "dekui uz jusu balsa" gal truputi servai ten uzlagino ir ne visus balsus prieme. Juk jei balsas priimtas iskarto turetu atrasyti O_o

Atsakyti
thatsme
2009 m. lapkričio 15 d. 21:35:07
latras rašė:
po velneis pieva kazkoke.tie sokejai nepateko.o ta maza kvaila be talento mergaite pateko.

Man irgi visiskai nepatiko ta mergaite, nustebau kai pateko.

Atsakyti
latras
2009 m. lapkričio 15 d. 21:34:00
Crazyz rašė:
latras rašė:
po velneis pieva kazkoke.tie sokejai nepateko.o ta maza kvaila be talento mergaite pateko.

taip nesakyk, ji tikrai turi talentą, tiesiog Lietuva visada labiau palaiko mažus vaikus, o dar, kai tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.

IS taip pat talentingi, bet va taip jau atsitiko.

o šiaip aš maniau, kad daugiausiai žiūrovų balų gaus Inga, kad ir nelabai juokingai buvo, bet vistiek maniau.
o komisija taip ir žinojau, kad išrinks Bertą.

na gal siek tiek pasikarsciavau,gal ir turi talenta,bet mano nuomone jie buvo daug labiau verti patekti o ta komedijante tai istikra nelabai patiko,pirmas pasirodymas geresnis buvo, o tas balys puse velne toks visai.tas su akordijanu nepatiko.

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 15 d. 21:28:39
latras rašė:

taip nesakyk, ji tikrai turi talentą, tiesiog Lietuva visada labiau palaiko mažus vaikus, o dar, kai tokia judri mergaitė, ir jai tik 8 metai.

IS taip pat talentingi, bet va taip jau atsitiko.

o šiaip aš maniau, kad daugiausiai žiūrovų balų gaus Inga, kad ir nelabai juokingai buvo, bet vistiek maniau.
o komisija taip ir žinojau, kad išrinks Bertą.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 15 d. 21:25:35
yo ;]

man iš tikrųjų patiko Balio pasirodymas, gal dėl to, kad ši daina Bon Jovi viena mėgstamiausia, o gal dėl to, kad gerai atliko, atrankoj tai BUVO TOTAL CRAP.

nepatiko šis marijampoliečių dueto pasirodymas ;/ kažkaip lievai šį kartą lievai.
Monika galbūt neverta finalo, tačiau man patiko žiūrėti.
Justina pasirinko netikusią dainą.
Broliai Kondratai, wtf? jau toks pūlis. Na, galpati pabaiga ant tų drobynų nieko visai, bet kitkas sh...
Gaila Ingos, iš mano miesto, palaikiau ją, nors nelabai šį kartą kaip pasirodė, bet vistiek nepagailėjau 1 lito ;]

Akordeonistas, oh nusivyliau kažkiek, tikrai galėjo parodyti daugiau, bet kūrinys ne tas, vargšas jaučiu daug sumokėjo už biletus net du ir nepateko oO

Vaiva, nu judri mergaitė, bet man ji kelia kažkokią simpatiją, galbūt tos krevetės nereikėjo, bet šiaip faina mergaitė.

gaila, kad nepatenka trys dalyviai, tikrai sunku apsispręsti tarp Bertos ir IS, bet aš būčiau atidavęs balą irgi Bertai, vien dėl to, kad dar bus ne viena gera šokių grupė ;]

Šiaip tv3 daug techninių trukdžių padarė...ir šiaip vedėjai susimovė ne vieną kartą

Atsakyti
Puslapiai: 123456789 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Rammstein Rammstein
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1020
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 66497