| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. spalio 12 d. 16:24:09
2009 m. spalio 12 d. 15:08:55
Vakar labai daug šokių buvo...
Tie havajei tai klaiku, bet po tiek komplimentu tikrai tikėjau, kad praleis.
Su kanklem ir su styginiais nepatiko.
Kas dar?
Džiugu, kad Radžio antrininko nepraleido.
Tą pirmą vaikina kuris repavo būčiau praleidus.
Bobutės skaitytas eilėraštis man patiko. LABAI. pabrėžiu, SKAITYTAS.
Nelabai kas ir įsiminė iš vakarykštės laidos, ankstesnės labiau patiko
2009 m. spalio 11 d. 22:53:27
iš pradžių, kas patiko man:
pirmą vietą duočiau iš šios savaitės tam kokteilių meistrui
patiko ir ta breiko šokių grupė, kai kuriais tarpais atrodė nuobodokai, bet šiaip patiko.
Paulius, šokėjas irgi neblogai pasirodė, choreografija tikrai gerai sumąstyta.
nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai patiko, turbūt mane apkerėjo ta mergina, kur šoko pilvo šokį, gaila, bet nepateko
dabar, kas nepatiko:
Grupė vaikų Kvinta. kas čia dabar? kažkoks tai grupės NEO kopinimas, turiu omeny judesius, sceninį įvaizdį, daina nebloga, bet nepatiko, kaip jie atliko.
kam tas smuikninkes praleido, nu nei šiaip, nei taip.
beatboxer'is ne kas, tikėjausi kažko geresnio.
baikos:
senutė, nu kieta močiutė
radži junior, nu čia dabar?
vėl tie jumpstaileriai, gal šį kartą jau kažkas geriau, bet anyway šlamštas, lauksim geriau tektonikų
''rock žvaigždė'' šitas geriausias
''Havajų džiungliai'' gieda man būtų taip eiti , gerai, kad nepraleido.
2009 m. spalio 8 d. 14:05:13
Na gerai.... O pažiūrėkim, kokią/ar matom šių "talentų" ateitį? Broliai su "daug pinigų" ar kad ir tas italas Giacomo su "(ne)ryjančia žuvėdra"... Jie tikrai veža. Veža šiandien, bet kiek ilgai veš? Ar paveš su naujais kūriniais? Ar jų išvis dar bus? O gal laimėję pasiims pinigėlius ir dings sau. Tai kokia tada tokios laidos prasmė? Nebent kaip humoro šou - kitaip vargu ar visa tai galima vertint. Vienas du, kurie priverčia verkt iš juoko atperka tuos, kurių klausant ranka nevalingai pultely ieško "Mute" mygtuko...
Visa sita laida buvo sukurta todel kad reikia kazka rodyti per tv... Nieko cia nebus laimetojas gaus pinigus na gal dar koki menesi apie ji/ja girdesime per tv, skaitysime laikrastyje ir viskas... Is tokiu projektu dideles naudos niekada nebuna tiesiok zmogus kuris tikrai kazka moka gaus uz tai pinigu... O siaip tai man sita laida tokia juokinga negaliu
2009 m. spalio 8 d. 13:31:07
2009 m. spalio 7 d. 21:20:23
2009 m. spalio 7 d. 20:53:53
Tipo Berneen nepopuliari? Tai kodėl apie ją tik šneka ir ją rodo?
1. Bet ar ji kam nors patinka? Ir apie ją neberašo. Ir šiaip apie ją nemačiau, kad daug kas rašytu {arba tiesiog apie ją nerašo žurnaluose kuriuos skaitau ir todėl to nepastebiu}.
2. būkim atsargus, kad crazyz nesupyktu, kad ne į tema komentuojam:}
na
aš irgi dabar nukrypsiu nuo temos, nes užkalbėjot apie kitas rases.
Berneen mano mėgstamiausia užsienietė, kada išpopuliarėjusi Lietuvoje, ne dėl dainų, o dėl to, kad ji mane traukia kaip moteris, labai graži, simpatinga, nu negaliu nesižavėti ja, norėčiau net išgerti arbatos kavinėje.
Anyway, nervina mane toks lietuvių požiūris į užsieniečius, o ypač rasistinis požymis.
Bet kaip ir sakiau ši tema ne tam aiškint, tad toliau ir nesigilinam.
cia idomiai pasisakei Crazyz ,, net prajuokinai, Cituoju: ''...išpopuliarėjusi Lietuvoje, ne dėl dainų, o dėl to, kad ji mane traukia kaip moteris..'' tai pagal tavo zodzius galima suprast, jog ji ispopuliarejo Lietuvoje, nes tau vieninteliam ji patinka, cia nelabai logiska fraze pas tave buvo
2009 m. spalio 7 d. 20:42:18
1. Bet ar ji kam nors patinka? Ir apie ją neberašo. Ir šiaip apie ją nemačiau, kad daug kas rašytu {arba tiesiog apie ją nerašo žurnaluose kuriuos skaitau ir todėl to nepastebiu}.
na
aš irgi dabar nukrypsiu nuo temos, nes užkalbėjot apie kitas rases.
Berneen mano mėgstamiausia užsienietė, kada išpopuliarėjusi Lietuvoje, ne dėl dainų, o dėl to, kad ji mane traukia kaip moteris, labai graži, simpatinga, nu negaliu nesižavėti ja, norėčiau net išgerti arbatos kavinėje.
Anyway, nervina mane toks lietuvių požiūris į užsieniečius, o ypač rasistinis požymis.
Bet kaip ir sakiau ši tema ne tam aiškint, tad toliau ir nesigilinam.
2009 m. spalio 7 d. 20:25:56
Aišku, kad ją mėgsta, tik dėlto, kad nepažįsti, nereiškia, kad nėra.
2009 m. spalio 7 d. 20:24:29
2009 m. spalio 7 d. 20:17:25
2009 m. spalio 7 d. 20:16:06
2009 m. spalio 7 d. 20:15:14
Vienas protingas žmogus {nepykit, neatsimenu pavardės} yra pasakęs, kad publiką prajuokint žymiai sunkiau nei pravirkdyti.
Citata prarandą prasmę, jeigu nenurodomas autorius ar šaltinis. Aš irgi galėčiau užsivardinti "vienu protingu žmogumi" ir skleisti kokį tai požiūrį.
O su pačia mintim nesutikčiau. Niuansai daug ką lemia, kad ir ta pati publika.
2009 m. spalio 7 d. 20:07:40
argi tau taip skaudu, kad pasakė jiems 'taip'?
Man nėra skaudu. Nu tikrai nu. Tik juokinga. nes taip būna visada. Jei esi lietuvis, tau reikės turėti daugiau charizmos, geresnį balsą, geriau mokėti groti ir viską daryti žymiai geriau, nei užsienietis. nes tas užsienietis kažkokia egzotiška ir tai jau savaime jam prideda 'kažką tokio'. Dar, žiūrėk,pašnekės truputį lietuviškai su akcentu, jau išvis žvaigždė. O jei koks juodas, tai nereikėtų net šnekėti - užtektų ant scenos pastovėti...
2009 m. spalio 7 d. 19:59:25
Vienas protingas žmogus {nepykit, neatsimenu pavardės} yra pasakęs, kad publiką prajuokint žymiai sunkiau nei pravirkdyti.
Kur gi ne, neatsimenu nei karto, kad butu pravirgzius kokia laida, filmas ar dar kas...
2009 m. spalio 7 d. 19:53:33
Aš manau, kad sukurti poezija, paskui pritaikiti jai melodija ir sudainuoti taip, kad kita diena 1 iš 3 žmonių ją dainuotu yra talentas.
Tuomet ir Minedą, ir Ostapenko galime laikyti talentais. Juk juos irgi visi priėmė su juoko forma. Ir dauguma jų dainas niūniavo...
nu žinai, aš Minedo dainų tikrai neniūnavau, ir nemanau, kad kas niūnavo, o Ostapenko, tai tik Dviratuką, hitas buvo, ir tikrai ne dėl balso mes klausėmės tos dainos, o todėl, kad ji buvo originali, ne apie kažkokią meilę ar kitokią eilinę nesąmone. Jau prašyčiau dėl Dviratuko nesiginčyti ir išvis ne kyšti nedalyvaujančių žmonių į šią laidą.
O taip, Dviratukas - labai originali daina... Prajuokinai. O į diskusijas tie nedalyvaujantys žmonės turi teisę įsikišti, nes buvo paminėti dėl palyginimo. Kaip galima prašyti nesiginčyti? Bijot kažko? Kitokios nuomonės?
2009 m. spalio 7 d. 19:45:52
vinipuchas - neturint jokių muzikiniu sugebėjimu įtikint tūkstančius žmonių, kad jiems REIKIA tavo CD {kas, kad ant bajerio} yra šioks toks talentas.
Visiškai nesutinku. Visų pirma, turim lengvabūdišką ir noriai "greitą maistą" vartojančią liaudį, kurią įtikinti ar kaip nors palenkti yra labai lengva. Tą rodo ir tokių laidų populiarumas. Nežiūrėjau tos laidos, bet esu įsitikinęs, kad tas italas (ar kas jis bebūtų) atlikęs dainą susilaukė ovacijų ir kritikų liaupsų, kas irgi psichologiniu požiūriu davė stimulą žmonėms patikėti, jog jis yra talentas, nors galbūt sudainavo visai paprastai.
Galiausiai pats laidos pavadinimas nebeatitinka tematikos. Kokie gi čia "Lietuvos Talentai"? Jau greičiau "Italijos pseudo-talentai".
bo, jei nežiūri tai prašyčiau nekomentuoti visiškos nesąmonės, nes nežinai ką ten rodo ir kas gali dalyvauti,
Šis Lietuvos talentai yra tuo pačiu ir tarptautiniai talentai, beje ir Amerikos ir Anglijos talentuose buvo žmonių, kurie ne jų tautybės, bet gyvena daugelį metų jau toje šalyje.
Tsrp kitko šio italo sukurta daina, kuri dabar buvo parodyta, yra gan seniai jau žinoma, seniai sukurta, tik dabar ji paviešinta Tv.
2009 m. spalio 7 d. 19:42:41
Aš manau, kad sukurti poezija, paskui pritaikiti jai melodija ir sudainuoti taip, kad kita diena 1 iš 3 žmonių ją dainuotu yra talentas.
Tuomet ir Minedą, ir Ostapenko galime laikyti talentais. Juk juos irgi visi priėmė su juoko forma. Ir dauguma jų dainas niūniavo...
nu žinai, aš Minedo dainų tikrai neniūnavau, ir nemanau, kad kas niūnavo, o Ostapenko, tai tik Dviratuką, hitas buvo, ir tikrai ne dėl balso mes klausėmės tos dainos, o todėl, kad ji buvo originali, ne apie kažkokią meilę ar kitokią eilinę nesąmone. Jau prašyčiau dėl Dviratuko nesiginčyti ir išvis ne kyšti nedalyvaujančių žmonių į šią laidą.
2009 m. spalio 7 d. 19:41:44
vinipuchas - neturint jokių muzikiniu sugebėjimu įtikint tūkstančius žmonių, kad jiems REIKIA tavo CD {kas, kad ant bajerio} yra šioks toks talentas.
Visiškai nesutinku. Visų pirma, turim lengvabūdišką ir noriai "greitą maistą" vartojančią liaudį, kurią įtikinti ar kaip nors palenkti yra labai lengva. Tą rodo ir tokių laidų populiarumas. Nežiūrėjau tos laidos, bet esu įsitikinęs, kad tas italas (ar kas jis bebūtų) atlikęs dainą susilaukė ovacijų ir kritikų liaupsų, kas irgi psichologiniu požiūriu davė stimulą žmonėms patikėti, jog jis yra talentas, nors galbūt sudainavo visai paprastai.
Galiausiai pats laidos pavadinimas nebeatitinka tematikos. Kokie gi čia "Lietuvos Talentai"? Jau greičiau "Italijos pseudo-talentai".
2009 m. spalio 7 d. 19:20:57
Šiandien skaičiau, kad ir ''Dreamgirls'' {džiaugiuosi jei nežinot kas jos} pakvietė talentuose dalyvaut