Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lietuvos Talentai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
vinipuchas
2009 m. spalio 7 d. 19:16:35
RockPrincess rašė:
Aš manau, kad sukurti poezija, paskui pritaikiti jai melodija ir sudainuoti taip, kad kita diena 1 iš 3 žmonių ją dainuotu yra talentas.

Tuomet ir Minedą, ir Ostapenko galime laikyti talentais. Juk juos irgi visi priėmė su juoko forma. Ir dauguma jų dainas niūniavo...

Atsakyti
vinipuchas
2009 m. spalio 7 d. 19:11:42
Ar ne per daug dėmesio šiai bevertei laidai? Komerciniai lietuviškos televizijos kanalai sėkmingai degraduoja toliau. Belieka išjungti tą dėžę, vadinamą televizoriumi. Išjungti visiems laikams.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. spalio 7 d. 19:09:25
LoseControl rašė:
Čia apie talentą neina kalba. Tik visi ją mėgsta, nes ji yra kaip joke'as.

Vienas protingas žmogus {nepykit, neatsimenu pavardės} yra pasakęs, kad publiką prajuokint žymiai sunkiau nei pravirkdyti.

Man ta daina patinka ir ne dėl to, kad ją dainuoja italas {nors neneigiu, tai truputi kažką lemia}. Aš manau, kad sukurti poezija, paskui pritaikiti jai melodija ir sudainuoti taip, kad kita diena 1 iš 3 žmonių ją dainuotu yra talentas.

2009 m. spalio 7 d. 18:54:09
Čia apie talentą neina kalba. Tik visi ją mėgsta, nes ji yra kaip joke'as.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. spalio 7 d. 18:51:40
LoseControl rašė:
O kodėl turėtų nebūti? Vat tavo nuomonė yra 'atsiprašant suknista', nes tu sakai 'taip' šlamštui. Nu juk ten šūdas. Nejuokingas nei kiek.

nejuokingas? o tai pala pala, tai talentai turi būti juokingi, nu žinai.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. spalio 7 d. 18:47:46
O kodėl turėtų nebūti? Vat tavo nuomonė yra 'atsiprašant suknista', nes tu sakai 'taip' šlamštui. Nu juk ten šūdas. Nejuokingas nei kiek.

Atsakyti
Arunazz
2009 m. spalio 7 d. 18:46:41
green_moon rašė:
kaip tik ne lietuvis, su kokiu akcentu įdomesniu, ir šito,žiūrėk, praktiškai gana, kad sulauktum visų šitų 'taip'. Dar kartą parodo, kad lietuviams užsieniečiai visada kažkokie geresni atrodo.

teisybes tame yra ir lietuvem vis tie juodzkiai...nevalytom subinem seksualus demesingi..

2009 m. spalio 7 d. 18:37:54
green_moon rašė:
kaip tik ne lietuvis, su kokiu akcentu įdomesniu, ir šito,žiūrėk, praktiškai gana, kad sulauktum visų šitų 'taip'. Dar kartą parodo, kad lietuviams užsieniečiai visada kažkokie geresni atrodo.

negaliu pakęsti tokios atsiprašant suknistos nuomonės.

jergau, bent vieną kartą pažiūrėkite į tai kitu kampu, a?

argi tau taip skaudu, kad pasakė jiems 'taip'?

Atsakyti
green_moon
2009 m. spalio 7 d. 16:51:36

2009 m. spalio 5 d. 22:30:57
Gražiai apsirengti irgi reikia talento. Na nebent rengiesi Roberto Cavalli preiniu ženklu.

Atsakyti
thatsme
2009 m. spalio 5 d. 20:27:14
LoseControl rašė:
A, ir tie indiški šokiai - kur talentas?
Jei pašoktų geriau už indus, tai jau gal ir talentas, o dabar šokis kaip šokis, net negali pasakyti, ar gerai pašoko.

Nezinau kiek ten talento, nenusimanau apie tai, bet man patiko sokis ir labai graziai apsirengus buvo.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. spalio 5 d. 20:26:15
thatsme rašė:
Man tai kazkaip keista kai visi X sudeda ir praleidzia toliau, per amerikos talentus trys X reiksdavo, kad viskas baikta.

Kažką tu čia ne taip supratai {arba aš}, jei 3 x paspaudžia dar nereiškia, kad eis toliau, tiesiog tą dien pasirodymas to žmogaus baigtas ir ne nuo x, o ištartu ''taip'' priklauso ar eis tolyn

2009 m. spalio 5 d. 20:18:29
Man tai kazkaip keista kai visi X sudeda ir praleidzia toliau, per amerikos talentus trys X reiksdavo, kad viskas baikta.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. spalio 5 d. 20:04:51
A, ir tie indiški šokiai - kur talentas?
Jei pašoktų geriau už indus, tai jau gal ir talentas, o dabar šokis kaip šokis, net negali pasakyti, ar gerai pašoko.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. spalio 5 d. 20:02:50
Vakarykštė laida labiau patiko už pirmąją. Šiandien visi mokykloj dainavo apie tą žuvėdrą. Tą su kibirais aš būčiau praleidus, toks juokingas žmogelis, o juoktis sveika. Tos su balandžiais tai tragedija, gaila man, kad jas atrinko. Rūta tos dainos tikrai įspūdingai nepadainavo, o išėjo į scena su labai pakeltu snapu. Tų dviejų vaikinu kur šoko irgi nebūčiau atrinkus, per trumpai. Tą kur indiškus šokius šoko atrinko? Man tai ji nepatiko.
Kai pati paskaitau savo komentarą net žiovaut pradedu, labai jau neįdomiai rašau. Atsiprašau jei kas skaitot. Ir šiaip iš mano komentaro gali atrodyt, kad man niekas nepatiko, bet taip tikrai nėra, linksma laida:}.
Aš už tą grupelę šokančia, už žuvėdrą {labai jau noriu apie katinuką išgirst} ir už kibiro sukėją.
Aj, dar tas su smuiku gražiai pagrojo, bet to jo rėkimo nesupratau

2009 m. spalio 5 d. 19:48:31
LoseControl rašė:
Apgailėtinas šou, įsitikinau.
Kad juokiasi iš to su keistu balsu, tai žemiausias lygis, komisija parodė savo išprusimą, nes žmogus turi tai kažkokį balso defektą ar ką, tai čia tas pats, kaip žvengti iš aklo žmogaus, kuris atsitrenkė į medį.
Tas italas bevertis buvo, ir ta idiotų komisija jį, žinoma, praleido (kaip jiems buvo liepta; nes aš esu įsitikinęs, kad abudu komisijos vyrai jam simpatijos nejautė).
Ščiogoliovaitė bandė parodyti lygį dainuodama I Will Always Love You, ir susimovė. Kas tokių užspaustu ir kriokiančiu balsu dainuoja šitokią dainą?
Žodžiu, kaip maniau, tai ir yra.

Puiku, ta ir norejaupasakyt, gerai supratai

2009 m. spalio 5 d. 19:45:34
truputi žiūrėjau, visai patiko italas ir čekas

2009 m. spalio 5 d. 19:43:09
Apgailėtinas šou, įsitikinau.
Kad juokiasi iš to su keistu balsu, tai žemiausias lygis, komisija parodė savo išprusimą, nes žmogus turi tai kažkokį balso defektą ar ką, tai čia tas pats, kaip žvengti iš aklo žmogaus, kuris atsitrenkė į medį.
Tas italas bevertis buvo, ir ta idiotų komisija jį, žinoma, praleido (kaip jiems buvo liepta; nes aš esu įsitikinęs, kad abudu komisijos vyrai jam simpatijos nejautė).
Ščiogoliovaitė bandė parodyti lygį dainuodama I Will Always Love You, ir susimovė. Kas tokių užspaustu ir kriokiančiu balsu dainuoja šitokią dainą?
Žodžiu, kaip maniau, tai ir yra.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. spalio 5 d. 19:17:30
kaktusas2598 rašė:
Tremor_Christ rašė:
vakar mačiau ir aš tą laidą, niekaip negalėjau suprast kaip galėjo praleist tas vištas dvi su tais balandžiais savo.. kažkokios megėjos su neskoninga programa, blah, vidutinybių šou kažkoks..

Sita irgi maciau, pritariu

šitam aš irgi pritariu, nepatiko ir man

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. spalio 5 d. 19:12:35
Tremor_Christ rašė:
vakar mačiau ir aš tą laidą, niekaip negalėjau suprast kaip galėjo praleist tas vištas dvi su tais balandžiais savo.. kažkokios megėjos su neskoninga programa, blah, vidutinybių šou kažkoks..

Sita irgi maciau, pritariu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Aistė Smilgevičiūtė Aistė Smilgevičiūtė
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1019
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 84646