| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2009 m. spalio 7 d. 19:16:35
Aš manau, kad sukurti poezija, paskui pritaikiti jai melodija ir sudainuoti taip, kad kita diena 1 iš 3 žmonių ją dainuotu yra talentas.
Tuomet ir Minedą, ir Ostapenko galime laikyti talentais. Juk juos irgi visi priėmė su juoko forma. Ir dauguma jų dainas niūniavo...
2009 m. spalio 7 d. 19:11:42
2009 m. spalio 7 d. 19:09:25
Čia apie talentą neina kalba. Tik visi ją mėgsta, nes ji yra kaip joke'as.
Vienas protingas žmogus {nepykit, neatsimenu pavardės} yra pasakęs, kad publiką prajuokint žymiai sunkiau nei pravirkdyti.
Man ta daina patinka ir ne dėl to, kad ją dainuoja italas {nors neneigiu, tai truputi kažką lemia}. Aš manau, kad sukurti poezija, paskui pritaikiti jai melodija ir sudainuoti taip, kad kita diena 1 iš 3 žmonių ją dainuotu yra talentas.
2009 m. spalio 7 d. 18:54:09
2009 m. spalio 7 d. 18:51:40
O kodėl turėtų nebūti? Vat tavo nuomonė yra 'atsiprašant suknista', nes tu sakai 'taip' šlamštui. Nu juk ten šūdas. Nejuokingas nei kiek.
nejuokingas? o tai pala pala, tai talentai turi būti juokingi, nu žinai.
2009 m. spalio 7 d. 18:47:46
2009 m. spalio 7 d. 18:46:41
kaip tik ne lietuvis, su kokiu akcentu įdomesniu, ir šito,žiūrėk, praktiškai gana, kad sulauktum visų šitų 'taip'. Dar kartą parodo, kad lietuviams užsieniečiai visada kažkokie geresni atrodo.
teisybes tame yra ir lietuvem vis tie juodzkiai...nevalytom subinem seksualus demesingi..
2009 m. spalio 7 d. 18:37:54
kaip tik ne lietuvis, su kokiu akcentu įdomesniu, ir šito,žiūrėk, praktiškai gana, kad sulauktum visų šitų 'taip'. Dar kartą parodo, kad lietuviams užsieniečiai visada kažkokie geresni atrodo.
negaliu pakęsti tokios atsiprašant suknistos nuomonės.
jergau, bent vieną kartą pažiūrėkite į tai kitu kampu, a?
argi tau taip skaudu, kad pasakė jiems 'taip'?
2009 m. spalio 7 d. 16:51:36
2009 m. spalio 5 d. 22:30:57
2009 m. spalio 5 d. 20:27:14
A, ir tie indiški šokiai - kur talentas?
Jei pašoktų geriau už indus, tai jau gal ir talentas, o dabar šokis kaip šokis, net negali pasakyti, ar gerai pašoko.
Nezinau kiek ten talento, nenusimanau apie tai, bet man patiko sokis ir labai graziai apsirengus buvo.
2009 m. spalio 5 d. 20:26:15
Man tai kazkaip keista kai visi X sudeda ir praleidzia toliau, per amerikos talentus trys X reiksdavo, kad viskas baikta.
Kažką tu čia ne taip supratai {arba aš}, jei 3 x paspaudžia dar nereiškia, kad eis toliau, tiesiog tą dien pasirodymas to žmogaus baigtas ir ne nuo x, o ištartu ''taip'' priklauso ar eis tolyn
2009 m. spalio 5 d. 20:18:29
2009 m. spalio 5 d. 20:04:51
Jei pašoktų geriau už indus, tai jau gal ir talentas, o dabar šokis kaip šokis, net negali pasakyti, ar gerai pašoko.
2009 m. spalio 5 d. 20:02:50
Kai pati paskaitau savo komentarą net žiovaut pradedu, labai jau neįdomiai rašau. Atsiprašau jei kas skaitot. Ir šiaip iš mano komentaro gali atrodyt, kad man niekas nepatiko, bet taip tikrai nėra, linksma laida:}.
Aš už tą grupelę šokančia, už žuvėdrą {labai jau noriu apie katinuką išgirst} ir už kibiro sukėją.
Aj, dar tas su smuiku gražiai pagrojo, bet to jo rėkimo nesupratau
2009 m. spalio 5 d. 19:48:31
Apgailėtinas šou, įsitikinau.
Kad juokiasi iš to su keistu balsu, tai žemiausias lygis, komisija parodė savo išprusimą, nes žmogus turi tai kažkokį balso defektą ar ką, tai čia tas pats, kaip žvengti iš aklo žmogaus, kuris atsitrenkė į medį.
Tas italas bevertis buvo, ir ta idiotų komisija jį, žinoma, praleido (kaip jiems buvo liepta; nes aš esu įsitikinęs, kad abudu komisijos vyrai jam simpatijos nejautė).
Ščiogoliovaitė bandė parodyti lygį dainuodama I Will Always Love You, ir susimovė. Kas tokių užspaustu ir kriokiančiu balsu dainuoja šitokią dainą?
Žodžiu, kaip maniau, tai ir yra.
Puiku, ta ir norejaupasakyt, gerai supratai
2009 m. spalio 5 d. 19:45:34
2009 m. spalio 5 d. 19:43:09
Kad juokiasi iš to su keistu balsu, tai žemiausias lygis, komisija parodė savo išprusimą, nes žmogus turi tai kažkokį balso defektą ar ką, tai čia tas pats, kaip žvengti iš aklo žmogaus, kuris atsitrenkė į medį.
Tas italas bevertis buvo, ir ta idiotų komisija jį, žinoma, praleido (kaip jiems buvo liepta; nes aš esu įsitikinęs, kad abudu komisijos vyrai jam simpatijos nejautė).
Ščiogoliovaitė bandė parodyti lygį dainuodama I Will Always Love You, ir susimovė. Kas tokių užspaustu ir kriokiančiu balsu dainuoja šitokią dainą?
Žodžiu, kaip maniau, tai ir yra.
2009 m. spalio 5 d. 19:17:30
vakar mačiau ir aš tą laidą, niekaip negalėjau suprast kaip galėjo praleist tas vištas dvi su tais balandžiais savo.. kažkokios megėjos su neskoninga programa, blah, vidutinybių šou kažkoks..
Sita irgi maciau, pritariu
šitam aš irgi pritariu, nepatiko ir man
2009 m. spalio 5 d. 19:12:35
vakar mačiau ir aš tą laidą, niekaip negalėjau suprast kaip galėjo praleist tas vištas dvi su tais balandžiais savo.. kažkokios megėjos su neskoninga programa, blah, vidutinybių šou kažkoks..
Sita irgi maciau, pritariu