Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lietuvos Talentai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 45678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Tremor_Christ
2009 m. spalio 5 d. 18:51:30
vakar mačiau ir aš tą laidą, niekaip negalėjau suprast kaip galėjo praleist tas vištas dvi su tais balandžiais savo.. kažkokios megėjos su neskoninga programa, blah, vidutinybių šou kažkoks..

2009 m. spalio 5 d. 18:45:05
ką gi, antrojoje laidoje jau daugiau įdomių žmonių pasirodė.

Ryk žuvėdra ryk vieną kartą... jau šita daina galvoje skamba...

Šiaip patiko šokių grupė Extreme, žinoma dar padirbėtų ir gautųsi tikrai neblogai, aišku jei palygintume su BGT laimėtojais Diversity, tai šiems dar reikia daug darbo, bet įspūdį sudarė gera;]

Nesupratau to Čeko smuikininko, reikėtų, kad parašytų nuomonę apie jį smuiko žinovai kaip tylosMinute.

Aj, dar tas su tokiu savo balsu, kur ant pirštų suko kibirą ir kamuolius, prikolas visiškas

Nervina mane tas Adolfas, kai Rūta su Mikutavičiumi nuspaudžia X, tas irgi iš paskos ir šiaip netinka jis šiam šou.

Aj, dar tie ''trickeriai'' neblogai pasirodė, žinoma reikia geriau pasiruošti.

Atsakyti
jasaz
2009 m. rugsėjo 29 d. 18:01:02
ziurejau, palaikau ta 19-meti su akordijonu bent jau man is visu dalyviu jis dydziausiu ir tikru talentu pasirode, tie lenkai irgi visai nieko pavare, bet jei ne ju tas humoras, turbut nebutu gave 3 TAIP is komisijos vertinimu, mergaite 7m irgi puikiai pasoko , na o jei siaip tai lietuviai tikrai neturi daug talentu, bet gerai, kad bent kazkiek ju yra... Patys nevykiskiausi pasirodymai man buvo su to rokeriu, kazkokia "dainininke" pries gala ir tas, kuris su rankom kazkoki klasikini italu kurini bande sugrot

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. rugsėjo 29 d. 15:51:30
Man tas su akordeonu nepatiko. Nesiginčysiu, jis tikrai moka grot, bet man nepatiko. Tikrai nemokėčiau pinigų, kad tai išgirsčiau. Tie paskutiniai irgi nepatiko. Nejau kiekviena karta dėl jų žmonės turės į lauką eit? Hmm ką čia dar atrinko? Ak taip, ta mergaite, iš PANEVĖŽIO taipogi nepatiko. Nemanau, kad tokių metų derėtų šokti tokius šokius. Tie broliai tai dar puse bėdos, šaliai reikia juoko.
Nepatiko dar Večerskio vertinimai. Tie pirmieji vaikai tikrai ne tokiu lygiu pasirodė kaip norėtųsi, bet jis pasakė TAIP vien dėl to, kad jo anūkei septyneri.
Šiaip laida ir šį sekmadieni ketinu žiūrėt, mėgstu juoktis, o ir tikiu, kad ateityje pamatysiu kažką talentingo.
Aj, dar tas vaikinas vežimėlyje. Labai patiko. Geras pasirodymas + keičia tautos nuomonę į neįgaliuosius

2009 m. rugsėjo 29 d. 15:05:42
Jo, ir komisija kažkokia lievoka, nelabai iš mano pusės jie atrodo kompetetingi.

Atsakyti
thatsme
2009 m. rugsėjo 29 d. 12:02:31
Siandien pataikiau ant pakartojimo isijungti, visai nieko, reiks paziuret sekancia laida.

Atsakyti
Xpo
2009 m. rugsėjo 28 d. 22:22:36
Px tos knygos.

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. rugsėjo 28 d. 21:52:48
Teisingai vinipuchas

2009 m. rugsėjo 28 d. 21:38:15
k_b
2009 m. rugsėjo 28 d. 21:19:04
https://nezinau.wordpress.com/files/2009/09/tv3_lietuvos_talentai_komisija.jpg

2009 m. rugsėjo 28 d. 21:15:20
Tokios laidos daug nežada. Venadieniai tie talentai. Bet visai nieko ten pažiurėti, įvairių žmonių pamatai.

Atsakyti
thatsme
2009 m. rugsėjo 28 d. 21:11:30
Planavau bet, pamirsau paziureti. Gal kita sekmadieni atsiminsiu, bent karta paziuret reiktu.

Atsakyti
Xpo
2009 m. rugsėjo 28 d. 17:00:53
O aš rašau su klaidom specialiai, ir viskas.

Atsakyti
Xpo
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:59:30
Nuostabi laida! Tik dekoracijos tokios varganos, scena maža, tikrai didelis talentas ir netilps. O kur spalvos, fejerverkai, konfeti? Ir dar Lietuvos žiūrovai kažkokie susikaustę, daugiausia palaiko Marijoną. Be to tokios lietuvių kalbos FAILerės kaip R9ta dar reikėtų ir paieškoti. Gerai paieškoję ir rastume - taip tai dėdulė Adolfas. Reikėjo komijon pastatyti tikrai kokį sarkastišką žmogų o ne seilius, kurių viena seilėjasi dėl mažų vaikų, kita dėl jaunų mergaičių kojų ir lankstumo, o trečias išvis čia dirba, nes jį žino trys milijonai, o jis pats tesugeba pakelti reitingą. O dar tie Palangos humoro jausmo turėtojai kaip Džiugas ir Nedžiugas. Bet šiaip laida nuostabi.

Atsakyti
Crazyz
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:43:58
Absoliučiai krypstam nuo temos, šį tema skirta kalbėti apie laidą, kuri prasidėjo vakar ''Lietuvos talentai'', o ne apie kitas laidas, kitas žvaigždes ar šiaip ne į temą, o dar kartą pasikartoju apie LAIDĄ IR JOS DALYVIUS ''LIETUVOS TALENTAI''.
Jei kam dar neaišku, ją rodo sekmadieniais 19:30 per tv3.

Atsakyti
Dilgele
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:23:36
LoseControl rašė:
Jaunųjų talentų ringas? Ta gera, nes ten, kol dar vaikai, tai nuoširdūs ir tikri. Pažįstamų buvo tai dar irgi toks stimulas

Tikriausiai tas.: ) Čia prieš kokius porą metų. Kaip tik lyg įsiminę, kad daug 16-18 metų žmonių, kuriuos jau galima vertint pagal kitus kriterijus. Na, ne esmė. Svarbus pats talento faktas.: )

Atsakyti
Crazyz
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:20:04
to Balckened>>mūsų poliai skirtingi, tai nei tu man ką išaiškinsi, nei aš tau ką išaiškinsiu, abu ginam savo nuomonę, o iš to nieko gero, beprasmiška toliau čia išvis ką aiškintis, todėl taškas.

to LoseControl>vėlgi kaip ir Blackened atveju, nesuprantama yra kažkodėl talento reikšmė, tai gaunasi taip, talentais tegali būti tik tie, kurie neina į tokias laidas, šou kaip ''Lietuvos talentai'', nes va kaip sakai, tokiose laidose nebūna talentų.

O dėl tv žiūrėjimo, be abejo yra ką kitą nuveikti, bet tv pasidomėjimas nėra nuodėmė, taigi, kodėl nepažiūrėjus įdomios bent jau man laidos, šou kaip ''Lietuvos Talentų''?

Atsakyti
LoseControl
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:15:24
Man kitaip atrodo, ypač su tais Amerikos ir Britanijos talentais. Koks prizas? Didelis, labai. Ir tai, kad jie ten pašoka, ar padainuoja kažkieno kito dainą (dažniausiai), dar nereiškia, kad jie verti visų tų pinigų. Tik vienetai tokių yra.

Atsakyti
Blackened
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:10:41
LoseControl rašė:
Bet labai norėčiau nors vieną pavyzdį išgirst iš tavęs, apie nors vieną talentingą dalyvį (jei ne dabar, tai vėliau). Tikrai talentingi žmonės neina į tokius renginius, nes juos iškelia tie, kurie išties supranta jų talentą.

Na, nebūkim tokie kategoriški. Ateina į tuos šou žmonių, kurie ir šokti moka, ir balsus gerus turi ir t.t. Tiesiog tokie šou - lengvesnis kelias išgarsėti. Tų laidų prodiuseriai labai sumaniai pristato, pareklamuoja dalyvius, o jeigu tie dar turi kokią sob story - tiesus kelias į žiūrovų širdis garantuotas. Taip kad ir ta šlovė, man rodos, - trumpalaikis dalykas.

2009 m. rugsėjo 28 d. 16:07:58
Jaunųjų talentų ringas? Ta gera, nes ten, kol dar vaikai, tai nuoširdūs ir tikri. Pažįstamų buvo tai dar irgi toks stimulas

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 45678910
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Aistė Smilgevičiūtė Aistė Smilgevičiūtė
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1019
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 84646