Senokai užmečiau Muse, ir jei pasigendu, tai senųjų albumų.
BHaR man buvo didelis nusivylimas, Resistance pasirodė geresnis už jį. Bet irgi — po tų kelių perklausymų neužkabino nuo pradžios iki galo. USoE kaip tik turbūt didžiausias pliusas. Uprising — ne itin.
p.s. Tik dabar pamačiau Uprising singlo viršelį.: D Nais.
Vat, sudomino ir mane šitas naujas albumas. Netrukus turėsiu galimybes perklausyti ir pažiūrėti, kas ir kur (Bonus 30 min. Making Of The Resistance DVD)
3. Undisclosed Desires
4. United States of Eurasia
5. Guiding Light
6. Unnatural Selection
7. MK Ultra
8. I Belong To You (+Mon Coeur S'ouvre A Toi)
9. Exogenesis : Symphony Part I (Overture)
10. Exogenesis : Symphony Part II (Cross Pollination)
11. Exogenesis : Symphony Part III (Redemption)
Pati pirmoji išgirsta buvo 'United States of Eurasia', po to 'Uprising'. USoE šiek tiek nuvylė, nes per daug jaučiasi Queen'ai. Bet kuo toliau, tuo labiau pradėjo ji man patikti. Bet negaliu pasakyt, kad ji yra geriausia tiek šiame albume tiek apskritai. 'Uprising' atnešė šiek tiek džiaugsmo į mano širdį. Džiaugiuosi, kad jie eksperimentuoja ir nestovi vietoje. Paskui išgirdau 'Undisclosed Desires' ir šita daina iš karto pavergė mane. Toliau išgirdau visas likusias albumo dainas ir galiu pasakyti, kad nė viena nenuvylė. Labiausiai laukiau 'Exogenesis' trilogijos iš kurios trečioji labiausiai virpina širdį. Albumas mano lūkesčius patenkino : )
Nekalbu apie šį albumą iš muzikinės pusės, labiau kalbu apie savo jausmus, nes kitaip negaliu : ) .
O jūs jau kaip norit, sakykit ką galvojat apie šį albumą ir kaip jis jums?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. rugsėjo 28 d. 18:53:45
2009 m. rugsėjo 28 d. 18:45:23
Čia kas dar nematė "Uprising" video:
https://www.youtube.com/watch?v=TAP5Sr3R6 38
: )
oo, not bad, ypač antroji dalis šio klipo patiko ;]
2009 m. rugsėjo 28 d. 17:52:50
https://www.youtube.com/watch?v=TAP5Sr3R6 38
: )
2009 m. rugsėjo 28 d. 17:25:09
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:40:00
BHaR man buvo didelis nusivylimas, Resistance pasirodė geresnis už jį. Bet irgi — po tų kelių perklausymų neužkabino nuo pradžios iki galo. USoE kaip tik turbūt didžiausias pliusas. Uprising — ne itin.
p.s. Tik dabar pamačiau Uprising singlo viršelį.: D Nais.
2009 m. rugsėjo 28 d. 16:29:58
2009 m. rugsėjo 28 d. 15:43:06
vieną kartą dar te perklausiau, tai nelabai dar atsimenu dainas, tik Uprising labiausiai įsikalusi ;]
2009 m. rugsėjo 28 d. 14:52:34
2009 m. rugsėjo 28 d. 11:32:31
1. Uprising
2. Resistance
3. Undisclosed Desires
4. United States of Eurasia
5. Guiding Light
6. Unnatural Selection
7. MK Ultra
8. I Belong To You (+Mon Coeur S'ouvre A Toi)
9. Exogenesis : Symphony Part I (Overture)
10. Exogenesis : Symphony Part II (Cross Pollination)
11. Exogenesis : Symphony Part III (Redemption)
Pati pirmoji išgirsta buvo 'United States of Eurasia', po to 'Uprising'. USoE šiek tiek nuvylė, nes per daug jaučiasi Queen'ai. Bet kuo toliau, tuo labiau pradėjo ji man patikti. Bet negaliu pasakyt, kad ji yra geriausia tiek šiame albume tiek apskritai. 'Uprising' atnešė šiek tiek džiaugsmo į mano širdį. Džiaugiuosi, kad jie eksperimentuoja ir nestovi vietoje. Paskui išgirdau 'Undisclosed Desires' ir šita daina iš karto pavergė mane. Toliau išgirdau visas likusias albumo dainas ir galiu pasakyti, kad nė viena nenuvylė. Labiausiai laukiau 'Exogenesis' trilogijos iš kurios trečioji labiausiai virpina širdį. Albumas mano lūkesčius patenkino : )
Nekalbu apie šį albumą iš muzikinės pusės, labiau kalbu apie savo jausmus, nes kitaip negaliu : ) .
O jūs jau kaip norit, sakykit ką galvojat apie šį albumą ir kaip jis jums?