Uzsikabinau ir as koroce yra taip: Lockerz.com paleistas ir veikia tik beta versijoje, todel puse navarotu pilnai neveikia, taciau galiu jus patikinti, kad jokiu apgavysciu ten nera! Registruojantis nepraso kredito korteliu nr. todel tai visiskai saugu. Del siuntimo i Lietuva tai viskas paaiskes 10-15 spalio dienomis beveik neabejojama, kad i Lietuva prekes atkeliaus tik gali tekti uz pasto islaidas patiem susimoketi, bet ar neverta uz koki PS3 sumoketi 10$ tam kad jis atsidurtu prie tavo duru kilimelio? Turbut skmabejo kaip reklama.. Bet ka zinau jei uz pazaistus flash zaidimukus ir apsilankius kas diena svetaineje ir atsakius i klausima pavyzdziui "Facebook or Myspace?" gauti tasku, o veliau uz taskus tokiu(!) gerybiu ? Taigi parasykit pm ar e-mail [elbenasas@gmail.com] man (atsiprasau Sorabyva) duosiu pakvietima
sveiki, kam reikia pakvietimų į lockerz svetainę, rašykit į el. paštą mantas93@gmail.com. jei nežinote kas ten per svetainę, tai galiu pasakyt kad rimtų kūrėjų (amazon.com) joje gali rinkti taškus (ptz) ir už juo gali pirkti yvairius daiktus, kuriuos atsiunčia net į lt ;] neapsigaukit, pabandykit
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. spalio 5 d. 14:49:54
Speju dar ir uz pakvietimu dalinima taskelius dalina, kad taip ikiriai cia brukat juos.
Jo
2009 m. spalio 4 d. 20:54:39
2009 m. spalio 4 d. 18:27:07
2009 m. spalio 4 d. 17:04:27
2009 m. spalio 4 d. 16:58:06
2009 m. spalio 4 d. 12:37:12