Na neblogu bajeriu pasako Viena karta,kai tv isijungiau maciau kaip smorigina (juracka) suvarte, tai ten geras buvo rodos cia sestadieni buvo
Aha, daugumai reikia juokų, o štai ar kas nors būtų žinojęs tokį poetą kaip Vladas Šimkus, jei Kazlas nebūtų apie jį prabilęs? Tikriausiai ne, lygiai taip pat, kaip ir tada kai Kazlas apie jį prabilo. Bet dabar jis mažiau nežinomas, nei prieš tai.
Xpo rašė: Teko skaityt straipsnį, kur jis kalbėjo apie knygas. Tai kaip spėjau, Vytautas gan apsiskaitęs žmogus. [...] Kiek žinau, iš televizininkų tokių sąrašu nelabai kas gali pasigirti
Čia veikiausiai labiau teatro žmonių (bent vyresnės kartos) bruožas.
Po panašaus pobūdžio interviu įsiminė Kazlas, savu laiku taip pat televizijoj sėdėjęs.
buvau dramos teatre kur vyko vaidinimas "Mano žmonos vyras" Puiki komedija! Ir seip jis man patinka, zieciau visas laidas su juom o sok su manim dar neteko matyt labai jau retai prie tv prisedziu
Teko skaityt straipsnį, kur jis kalbėjo apie knygas. Tai kaip spėjau, Vytautas gan apsiskaitęs žmogus. Favorituose įvardijo ir Gogolį, ir Bulgakovą, ir aišku Čechovą, Miuntę, Bodlerą. Kiek žinau, iš televizininkų tokių sąrašu nelabai kas gali pasigirti, nekalbant jau apie Arūną Valinską, kuriam Šveiką parašė Havelas. Tai va, gal ir jūs "eikit biški knygų paskaityt".
Kažkur skaičiau (nežinia kiek tiesos tame), bet kiti aktoriai (teatro) dirbę su Šapranausku sakė, kad tai fenomelus žmogus ir aktorius.
Jei jau taip atvirai, tai ant tos Lietuvos, tai viena ryškesnių ir tikresnių 'žvaigždžių'. Geras faktas tas - kad kitas pseudo žvaigždutes stato į vietą.
Šiaip. Išsilavinęs.
Kartais per daug ciniškas.
Kalbant apie tą konkretų projektą - Šok su žvaigžde - per tv3 teko pažiūrėt kada prieš porą sav. Iš 'šokių' konteksto jis šiek tiek iškrenta, bet bent jau nenuobodu žiūrėti.
Jo humoras retkarčiais per vulgarus, bet bendrai: turi, ką ir kaip pasakyti.
Kiek prisimenu aš Šapranausko laidas, rodytas per TV, tai nepatikdavo man jis (gal, tiksliau, ne jis, o laidos). „Šok su žvaigžde“ tuo labiau nemačiau. Skaudi netektis. Gal kada reikės nuvažiuot pas tėvus televizorium pasidžiaugt.
O bent porą spektaklių su juo matyt teko. „Tris seseris“, Vilniaus mažojo teatro, ir „Vilnius-Dakaras“, Domino (atrodo) teatro. Aktorius ir tiek. Tikriausiai būtų galima pavadint geru, vaidint moka.
Tai va taip išėjo, kad nulėkiau pas tėvukus savaitgalį. Aišku, ten kur kaš gyvenu, didelių renginių nevyksta, Donskis neatvažiuoja, Poezijos rudenys nevirpina krūtinės, tai teko šeštadienio vakarą pažiūrėti TV. O žiūrėjau aš su brangiais tėveliais kažkokį žaidimą Šok su žvaigžde, berods. Ir ten galbūt pirmą kartą po ilgo laiko pamačiau Vytautą. Prisijuokiau kaip nebūtų keista, ten juk humoro laida. Aš mačiau televizinės sistemos žmogų, kuris savo humoru terorizavo visus narcizus, auksaburnius, elito davatkas, ir dantų perluotėmis pasivadinusias ponias. Na nežinau, kiek laisvės duoda tv trys šitam žmogui, bet arba jis mane apgavo, arba jis tokiu būdu priešinasi tokioms nesąmonėms. Tik ar visi ten esantys tai suvokia? Aišku aš ten šiek ir tiek alaus išgėriau, tai gal dėl to taip linksma buvo. Tai ką manote apie Šapranauską? Pvz, gal jūs žinote ir jo teatrinės kūrybos?
Šiaip, jei manote kad aš esu banalus, nes žiūriu tv, tai iš tikro jųs klysatte. Aš esu LABAI NEBANALUS. Vien dėl to, kad pažiūrėjau šeštadienio vakarą televiziją, vadinti mane banaliu būtų snobiška. Esu kaip reikiant originalus, tačiau čia tema ne apie mane o apie Vytautą, todėl suteikiu žodį mieliems žiūrovams.
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
Bet vis dėlto, nepaneigsi, kad tai išlieka unikali vieta internetinėje erdvėje. Vienintelė tokia. Ir vis tiek smagu, kad žmonės kaip Einaras, Alvydas, dar kas nors, ją dar bando puoselėti.
Kiek nykoka tai dar lengvai pasakyta, manau. Galima visaip šitą vietą pavadinti - Dievo užmiršta dykyne, fosiline iškasena, post-apokaliptiniu pasauliu, dar kaip nors...
Nu čia kaip ir anksčiau, kiek nykoka. Tik protarpsniais vienas kitas senas narys vis užsuka ir vėl pradingsta. Bet koks toks sugrįžimas atrodo kaip didelis pagyvėjimas.
2010 m. kovo 29 d. 21:48:42
2009 m. lapkričio 5 d. 11:45:28
2009 m. lapkričio 4 d. 23:37:34
2009 m. lapkričio 4 d. 23:10:19
2009 m. lapkričio 4 d. 22:43:40
2009 m. lapkričio 4 d. 21:25:08
Teko skaityt straipsnį, kur jis kalbėjo apie knygas. Tai kaip spėjau, Vytautas gan apsiskaitęs žmogus. [...] Kiek žinau, iš televizininkų tokių sąrašu nelabai kas gali pasigirti
Čia veikiausiai labiau teatro žmonių (bent vyresnės kartos) bruožas.
Po panašaus pobūdžio interviu įsiminė Kazlas, savu laiku taip pat televizijoj sėdėjęs.
2009 m. lapkričio 3 d. 21:10:50
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 3 d. 21:05:41
2009 m. lapkričio 2 d. 23:50:06
2009 m. spalio 5 d. 14:46:05
2009 m. spalio 5 d. 14:37:30
Jei jau taip atvirai, tai ant tos Lietuvos, tai viena ryškesnių ir tikresnių 'žvaigždžių'. Geras faktas tas - kad kitas pseudo žvaigždutes stato į vietą.
2009 m. spalio 5 d. 14:12:06
2009 m. spalio 5 d. 12:08:21
Šiaip. Išsilavinęs.
Kartais per daug ciniškas.
Kalbant apie tą konkretų projektą - Šok su žvaigžde - per tv3 teko pažiūrėt kada prieš porą sav. Iš 'šokių' konteksto jis šiek tiek iškrenta, bet bent jau nenuobodu žiūrėti.
Jo humoras retkarčiais per vulgarus, bet bendrai: turi, ką ir kaip pasakyti.
2009 m. spalio 4 d. 23:55:17
2009 m. spalio 4 d. 23:47:38
O bent porą spektaklių su juo matyt teko. „Tris seseris“, Vilniaus mažojo teatro, ir „Vilnius-Dakaras“, Domino (atrodo) teatro. Aktorius ir tiek. Tikriausiai būtų galima pavadint geru, vaidint moka.
2009 m. spalio 4 d. 23:12:23
Šmaikštus, kandus, ironiškas.
2009 m. spalio 4 d. 22:54:42
Šiaip, jei manote kad aš esu banalus, nes žiūriu tv, tai iš tikro jųs klysatte. Aš esu LABAI NEBANALUS. Vien dėl to, kad pažiūrėjau šeštadienio vakarą televiziją, vadinti mane banaliu būtų snobiška. Esu kaip reikiant originalus, tačiau čia tema ne apie mane o apie Vytautą, todėl suteikiu žodį mieliems žiūrovams.