Pilna tokiu turiu, perku taimuzikos bomboj, nors ten daug nera
drauge nesenai uzsisake ju begalybe ivairiu ivairiausiu is ebay pirko ir uz 20 zenkliuku jei neklystu su visom pasta islaidom 15 lt,jei gerai pamenu, o seip gi juos gamina lietuvoje, galima pasirinkti ka nuori kad uzdetu ant to zenkliuka, yra gi tos firmos kur ten ant maikiu kaska deda ant puodeliu ir t.t tai man rodos visose didesnuose miestose galima rasti
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2009 m. spalio 28 d. 18:09:29
2009 m. spalio 28 d. 17:02:42
ypač su skaičiais
2009 m. spalio 11 d. 11:04:27
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 10 d. 21:55:58
2009 m. spalio 9 d. 22:43:19
Urmo bazėj Kaune
gaila ;[[[
2009 m. spalio 9 d. 22:26:43
2009 m. spalio 9 d. 22:24:35
Kitas baltas su juodu užrašu, o trečias panašus juodas su raudonom raidėm.
kur pirkai?
2009 m. spalio 9 d. 22:14:57
Kitas baltas su juodu užrašu, o trečias panašus juodas su raudonom raidėm.
2009 m. spalio 9 d. 22:11:15
O kas čia per mada žavėtis buttonais?
Turiu tris u SOAD.
nežinau patinka man jie ir tiek, omg kokius turi, visur ieškau su jais ir nerandu
2009 m. spalio 9 d. 22:07:16
Turiu tris u SOAD.
2009 m. spalio 9 d. 22:04:35
nežinantiems, kas tai yra
Gal kas turit su SOAD?
Asmeniškai turiu , tik du, bet žaviuosi jais ;]