ir dar pagalvojus,, biski besina mane kai protingi žmones, turintis aukstaji išsilavinima važiuoja skinti braškes, nešioja puodelius ir plauna indus, čia jau susikirtame su tema: visi eina paskui kupiura...
ir tai mano akim žiurint leva...
kaip ten bebutu sekmes Jums Airijose...
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. vasario 21 d. 18:32:35
per daug verslo vadybininku, administratoriu, teisininku, ekonomistu ir pan. Jaunimui spraciai pradejus siekti aukstojo mokslo ima trukti kvalifikuotu satatybininku, santechniku, elektriku ir kitu amatininku. visai realus variantas, kad po 10 metu (ar daugiau) sios, siandien paniekinamos specialybes taps prestizinemis.
dariausi ta testa kur stoti 2005 kur gale yra, tai krc wosnekosmonaute as ten. psichologe kai pasake kuo tureciau but tai is wis lankos ( inziniere) . cia tie testai nieko neparodo. pats jauti kuo nori but. o kazkokie atsakymai i klausimus tau neparodys, kuo tapsi.
is wis uzaugus busiu plofesole
jeigu mano pažimiai butu geresni... ech
štai dabar baigsiu savo kolegija, gausiu diploma, (transporto informacines technologijos, ar kaip ten jie, busiu inžineriu, ar jaunesniu inžineriu,,, )
bandisiu stot kur neakivaizdiniai, į teisę
politika manes netrauke, bet teises diplomas man butu neprošal...
taigi vaikai gerai mokikites mokykloi, tada visos duris juims bus atvertos...
Aš klausiau ne apie profesijas, kurioms reikalinga istorija (žinau, kad daug kur reikalinga), o apie grynai istorijos arba archeologijos studijas. Tiek to...
MoHax> statyba paliksiu kitiems bet siaip, kiek zinau, statybininkai labai neblogai uzdirba ir gerai gyvena (ne visi, aisku)
enigmatic> thnx uz patarima
O aš manau, kad tie testai pasako daug, jei tik sąžiningai atlieki (žinoma, jei testas yra sudarytas normalaus psichologo, o ne kokio ten "mėgėjo"...). Aš irgi dariau tokį patį testą. Gavosi meninis ir tiriamasis tipai. Jie yra šalia vienas kito ir aš manau, kad tikrai mane atitinka. Pagal charakterio savybes esu per viduriuką tarp jų (bent jau aš taip manau), pagal pomėgius esu arčiau meninio.
Answer, o ką tu dirbtum baigęs istoriją? Man tai irgi labai įdomu, bet mokytoja būt nei už ką nenorėčiau, smirdėt kokiam muziejuje iš dienos į dieną irgi ne itin maloni perspektyva. Tai mane domina kuo dar gali užsiimt baigęs ką nors susijusį su istoriją.
nemanau,kad reiketu pasiklaiuti kokiais nors testais.smegenu pudrinimas.ziani,as siulau kaip ir kaktusee(beje,jos labai gara nuomone)rinktis tai,kas tau patiktu.pvz as,jei neistosiu i tas vietas,i kurias tikrai noriu,nesimokinsiu belenko,nes nemanau,jog as galeciau save priversti.nezinau kaip tu,bet as tai taip.beje,tau dar daug laiko like(ne taip,kaip man),tad laiko viska apmastyti dar turesi i valias.
ta prasme studijoti kažkokia statyba
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 21 d. 19:23:29
ir dar pagalvojus,, biski besina mane kai protingi žmones, turintis aukstaji išsilavinima važiuoja skinti braškes, nešioja puodelius ir plauna indus, čia jau susikirtame su tema: visi eina paskui kupiura...
ir tai mano akim žiurint leva...
kaip ten bebutu sekmes Jums Airijose...
2005 m. vasario 21 d. 19:09:01
2005 m. vasario 21 d. 18:32:35
2005 m. vasario 21 d. 18:21:34
ewana_> buk laisvo oro direktore
o geras pasiulymas
2005 m. vasario 20 d. 19:09:10
2005 m. vasario 20 d. 15:35:49
2005 m. vasario 19 d. 14:03:45
is wis uzaugus busiu plofesole
2005 m. vasario 19 d. 12:03:41
pritariu del tavo pasirinkimo...
jeigu mano pažimiai butu geresni... ech
štai dabar baigsiu savo kolegija, gausiu diploma, (transporto informacines technologijos, ar kaip ten jie, busiu inžineriu, ar jaunesniu inžineriu,,,
bandisiu stot kur neakivaizdiniai, į teisę
politika manes netrauke, bet teises diplomas man butu neprošal...
taigi vaikai gerai mokikites mokykloi, tada visos duris juims bus atvertos...
2005 m. vasario 19 d. 00:48:37
2005 m. vasario 18 d. 17:55:04
2005 m. vasario 18 d. 16:44:46
2005 m. vasario 18 d. 16:41:27
enigmatic> thnx uz patarima
2005 m. vasario 18 d. 07:17:17
Answer, o ką tu dirbtum baigęs istoriją? Man tai irgi labai įdomu, bet mokytoja būt nei už ką nenorėčiau, smirdėt kokiam muziejuje iš dienos į dieną irgi ne itin maloni perspektyva. Tai mane domina kuo dar gali užsiimt baigęs ką nors susijusį su istoriją.
2005 m. vasario 17 d. 23:55:57
ulira> ne, "kur stoti 2005" gale...
nemanau,kad reiketu pasiklaiuti kokiais nors testais.smegenu pudrinimas.ziani,as siulau kaip ir kaktusee(beje,jos labai gara nuomone)rinktis tai,kas tau patiktu.pvz as,jei neistosiu i tas vietas,i kurias tikrai noriu,nesimokinsiu belenko,nes nemanau,jog as galeciau save priversti.nezinau kaip tu,bet as tai taip.beje,tau dar daug laiko like(ne taip,kaip man
2005 m. vasario 17 d. 23:51:08
Nežinau daug kas mano kad tai leva/...
ta prasme studijoti kažkokia statyba
2005 m. vasario 17 d. 23:28:20
2005 m. vasario 17 d. 20:45:00
2005 m. vasario 17 d. 20:35:15
2005 m. vasario 16 d. 21:30:40
2005 m. vasario 16 d. 21:25:44