sandra rašė: Kažkada nesitikėjom ir Ozzio pamatyt Lietuvoj, bet panašu, kad visoms grupėms ir atlikėjams ateina laikas, kai įprastiniai koncertai turbūt jau nebėra tokie pelningi ir reikia susirinkti duoklę iš tokių šalių kaip Lietuva, kurios dar vėliau turbūt jau gali nebeišeiti aplankyti.
Tikrai taip. Kai jau istatoma laseline,dantu protezai,paduodama lazdele,tai visi senukai atvaro i Lietuva... Bob Dylan,ar kas neseniausiai is tokiu buvo? Status Quo? (sorry,jei SQ cia neprieko,nepamenu ar jie ar kazkas kitas atvaziavo-atvaziuos)
Kodėl tu visur toks piktas?gali ir be to nx pasakyt.Aš manau,kad to supopsinto rokelio tikrai nenorėčiau lietuvoj išvyst.Bet atsiras už mane milijoną kartų daugiau žmonių kurie svajotų apie tokį koncertą.
Hm, kažkaip juokingai skamba tas pasakymas, kad nenorėtum matyti jų Lietuvoje. Jeigu tau nepatinka, tai tu neini į koncertą ir viskas, o dabar nuskambėjo taip lyg jie tau trugdytų atvažiuodami į Lietuvą ar kažkas tokio. Man būtų nei šilta, nei šalta - jeigu nori tegul važiuoja, nei aš eičiau į jų koncertą nei ką, o tie, kuriems patinka tegul eina. Juk nevisiems tai "supopsintas rokelis".
Kažkada nesitikėjom ir Ozzio pamatyt Lietuvoj, bet panašu, kad visoms grupėms ir atlikėjams ateina laikas, kai įprastiniai koncertai turbūt jau nebėra tokie pelningi ir reikia susirinkti duoklę iš tokių šalių kaip Lietuva, kurios dar vėliau turbūt jau gali nebeišeiti aplankyti.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2008 m. spalio 3 d. 19:45:41
Kažkada nesitikėjom ir Ozzio pamatyt Lietuvoj, bet panašu, kad visoms grupėms ir atlikėjams ateina laikas, kai įprastiniai koncertai turbūt jau nebėra tokie pelningi ir reikia susirinkti duoklę iš tokių šalių kaip Lietuva, kurios dar vėliau turbūt jau gali nebeišeiti aplankyti.
Tikrai taip. Kai jau istatoma laseline,dantu protezai,paduodama lazdele,tai visi senukai atvaro i Lietuva... Bob Dylan,ar kas neseniausiai is tokiu buvo? Status Quo? (sorry,jei SQ cia neprieko,nepamenu ar jie ar kazkas kitas atvaziavo-atvaziuos)
2008 m. spalio 3 d. 19:06:40
2008 m. spalio 1 d. 21:41:53
2008 m. rugsėjo 16 d. 23:03:20
2008 m. rugsėjo 16 d. 23:03:09
2008 m. liepos 9 d. 16:44:28
Nx, nereikia...
Kodėl tu visur toks piktas?gali ir be to nx pasakyt.Aš manau,kad to supopsinto rokelio tikrai nenorėčiau lietuvoj išvyst.Bet atsiras už mane milijoną kartų daugiau žmonių kurie svajotų apie tokį koncertą.
Hm, kažkaip juokingai skamba tas pasakymas, kad nenorėtum matyti jų Lietuvoje. Jeigu tau nepatinka, tai tu neini į koncertą ir viskas, o dabar nuskambėjo taip lyg jie tau trugdytų atvažiuodami į Lietuvą ar kažkas tokio. Man būtų nei šilta, nei šalta - jeigu nori tegul važiuoja, nei aš eičiau į jų koncertą nei ką, o tie, kuriems patinka tegul eina. Juk nevisiems tai "supopsintas rokelis".
2008 m. liepos 7 d. 20:59:49
2006 m. spalio 16 d. 18:43:39
paswajokim wadinasi, nea?
2006 m. spalio 16 d. 00:53:13
2006 m. rugpjūčio 9 d. 23:39:49
2006 m. rugpjūčio 9 d. 23:38:12
2006 m. birželio 27 d. 18:04:19
2006 m. sausio 14 d. 18:16:45
2006 m. sausio 12 d. 11:19:05
2006 m. sausio 12 d. 10:11:26
2005 m. rugsėjo 30 d. 08:22:18
2005 m. rugsėjo 16 d. 02:01:33
o kaip tai būtų galima pagreitinti, na tą koncertą?...
Ne, tokio koncerto čia nebuvo ir nemanau kad bus. Pagreitinsit koncertą, jei nuvažiuosit į JAV ir ten sėkmingai pataikysit
2005 m. liepos 17 d. 15:00:04
2005 m. birželio 27 d. 14:05:04
2005 m. birželio 27 d. 10:13:11