Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Labiausiai jaunimo pasąmonę veikiančios grupės. Pakomentuokite.
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2017 m. gegužės 8 d. 01:29:24
tikriausiai "blogiukai"
2015 m. gruodžio 28 d. 16:10:44
Pritariu dėl pop muzikos industrijos. Tikrai pastaroji didžiausią įtak daro jaunimo pasąmonei. Šiaip ne visada tai blogai. Tarkim aš pati "sunkėti" (muzikos prasme) pradėjau nuo popso. Prisimenu laikus, kai dar nestovėjo namuose kompiuteris, neturėjau jokio interneto, o muzikinės naujienos ateidavo iš TV, o ką tuomet rodė? Visi Keliai į žvaigždes, Dangus 1 ir n+kažkelintasis, Eurovizija, NML (Nacionalinė muzikos lyga, kas dar beprisimena Algį ir Skaivą), na o galiausiai Viva, MTV ir prašydavau vyresnių pusseserių, kurios jau turėjo kompus su internetu, kad parsiųstų patikusių man dainų pagal sąrašą, o jos pridėdavo ir kitokių, kurios man patiko. Taip šalia buko popso atsirado Pieno lazeriai, G&G sindikatas, Skamp. Atėjus Lordi euroviziniams metams, šalia jų atsirado jau ir Disturbed, Linkin Park. Tada visi glam'o era su Bon Jovi, Def Leppard, Europe, na ir taip sunkyn ir sunkyn. Taip su metais atsirinkau ką klausyti. Va jei tokiu pobūdžiu pop grupės veikia, kad verčia ieškoti daugiau, kapstytis, tada gerai, bet kai užsiciklinama su kokiais One Direction, Tokio Hotel, o dar blogiau su rusų popscenos atstovais, tada problema...
2015 m. rugsėjo 1 d. 22:46:28
Pasąmonę labiausiai veikia pop industrijos muzika, kuri yra visur kišama ir kurią paaugliai lengviausiai pasiekia. Jie net nežino, kad egzistuoja ir kitokia muzika. Vieną kartą sutikau žmogų, kuris vienintele savo klausoma muzika įvardijo One Direction. Tai buvo viena baisiausių mano gyvenimo patirčių. O roko atlikėjai irgi daro savotiškai neigiamą įtaką, tenka tai pripažinti... Paaugliai jautriai reaguoja į kai kurias propaguojamas idėjas, kurias, neblaiviu protu, įsisavina neteisingai. Nuo to niekas nėra apsaugotas. Tam reikia subręsti.
2013 m. spalio 24 d. 16:16:44
mane tai baugina Mamontovo itaka, atrodo jei tau patiks jo muzika tai negersi, nerukysi, tvarkingai gyvensi, bet visvien kaip jis ligonis atrodysi. Todel as labiau linkes vertinti/klausyti FOJE muzika, nei jo, nes ten grynai toks kazkoks keistas ispudis.
2007 m. rugpjūčio 3 d. 15:36:27
O kad mano pasąmonę veikia muzika, tai kas be ko. Su kiekviena nuotaikos kaita dažniausiai kinta ir klausomos muzikos stilius/pobūdis. Ar paprasčiausiai daina. Vieni klauso žodžių, kiti klauso muzikos ir nusiramina, kitiems ji padeda išsikrauti.
Žudytis dėl muzikos neįsivaizduoju kaip įmanoma, nes pats faktas, kad žudaisi dėl tau nepažįstamų žmonių, yra juokingas.
6 dešimtmetyje pradėjęs plisti rock&roll'as, jazz'as [Vakaruose] kūrė naujas ideologijas, kurios kvietė mėgautis gyvenimu bei laisve. Lietuvoje, žinoma, tokia muzika buvo traktuojama kaip antisovietinė, todėl buvo draudžiama. Ir tai kurstė žmones siekt laisvės ne tik kūrybai, bet ir pačių iš dalies.
Muzika turi teigiamą ir neigiamą poveikį, bet akivaizdus faktas, kad veikiami muzikos, žmonės pasikeičia.
2007 m. liepos 20 d. 13:59:01
2007 m. liepos 20 d. 13:20:49
2007 m. liepos 20 d. 01:51:58
man atrodo tai tokios grupes kurios groja emo, screamo ar hardcore...kaip pvz man dabar tik my chemical romance ateina i galva...jie groja apie mirti, tekstai gana ziaurus bet prasmingi...tuo ir pasizymi emo muzika, o klausytojai daznai tampa depresiski, galvoja apie gyvenimo prasme ir pan...nu tekstai veikia tu dainu...mane tai pvz irgi veikia kartais... :? bet my chemical romance vistiek mano megstamiausia grupe
ne, nutinka daug blogesnis dalykas - jie patys tampa emo. prisiklauso visokių šūdinų čemikal ir išsigalvoja, kad jų tekstai gilūs ir *omg* prasmingi xD nesijaudinkit, dar prieisit Gerą Muziką
2007 m. liepos 19 d. 22:32:18
2007 m. liepos 19 d. 22:26:33
2007 m. liepos 19 d. 21:27:23
2007 m. liepos 19 d. 21:01:27
2006 m. gruodžio 29 d. 12:51:02
2006 m. gruodžio 29 d. 12:17:56
2006 m. gruodžio 29 d. 12:12:20
2006 m. spalio 31 d. 21:28:20
2006 m. spalio 23 d. 03:48:40
2006 m. spalio 22 d. 21:17:47
2006 m. spalio 22 d. 08:13:07
2006 m. spalio 22 d. 08:02:21