sexiuke69 rašė: as zalgirio fane ypac simo jasaicio
Na, Simo Jasaičio šiuo metu nėra Žalgiryje, taigi...
O šiaip į temą kalbant, tai Romanovas galima sakyti tiek sukniso viską. Gaila Žalgirio. Vakarykščių rungtynių nežiūrėjau, nes ir taip viskas buvo aišku.
reikia, galu gale, pripazinti, kad is zalgirio liko tik vardas. nu va. nesitikejau kad bus labai gerai, bet, blemba, tokiu apgailetinu nesitikejau. k_b, priskarksejai cia, sakau. '/
Skaityk mano blogą: http://16div.tumblr.com
k_b rašė: Nuoširdžiai sakant pirmą kartą nesinorėjo, kad patektų į top16. Na tokio tragiškumo žaidimas, patekti į top16 ir būti 16 vietoje - nemanau, kad didelis pasiekimas ir respektas. Laimėti prieš Cibona ir Ulkeri, kurių žaidimas dar didesnė tragedija, tai jau WOW atgimimas. Net galas parodė, kas per žaidimo strategija, leist mesti 3-taškį. Nepasimokė po Macabbio. Čyzus.
Žodžiu, sveikinimai laimėjus karštą bulvę, bet po to nervus gadintis kai bus -30 kitam etape, tai eh... ar tai verta to?
Na kaip ir viskas pildosi... ;> pralošt tiek taškų lenkam... tai jau sorry.
O su CASK,tai oficialiose euro-lygos rungtynėse ,per kokius 7-8 sezonus,Žalgiris nelaimėjo ,nei vienų,tik kai buvo Sabonis,tai turėjo šansą,bet trim taškais pralaimėjo...Ar būna stebuklų?Būna...
Labai įdomu stebėti Delaš,tikrai bus super centras.
Na, Pacesas teisybe pasake: per fuksa Zalgiriukas pateko i Top16 - ir tas laibai jautesi rungtynese su lenkais.
Pacesas man patiko - uzveda savo tamsiaodzius ir 'suvaldo' juos puikiai.
Žalgiriui ne pyragai,nors vistik šešios rungtynės ,kurių galėjo ir nebūti,tai jaunimas pasisems patirties....Reikėtų žaisti ir svarbiau nei laimėti ,būtų nepralaimėti dideliu taškų skirtumu,o jei pavyktų pralaimėti keliais taškais,tai būtų ,kaip ir laimėjimas,galima sakyti.....''''''......Bet visada aišku norisi,kad pasisektų.Nes jei netyčia laimėtų,Žalgiris,tai pusę darbo ,būtų padaryta......
Nors net netikiu....Gaila....
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. vasario 27 d. 15:48:52
Gaila, kad Panathinaikos taip lievai top-16 pasirodė ir nebe pateks į kitą etapą.
2010 m. vasario 11 d. 23:00:31
O ką veikei tuo metu? Jei ne paslaptis
dariau namų darbus, jei čia man sakai ;]
2010 m. vasario 11 d. 22:00:57
2010 m. vasario 11 d. 18:47:30
as zalgirio fane ypac simo jasaicio
Na, Simo Jasaičio šiuo metu nėra Žalgiryje, taigi...
O šiaip į temą kalbant, tai Romanovas galima sakyti tiek sukniso viską. Gaila Žalgirio. Vakarykščių rungtynių nežiūrėjau, nes ir taip viskas buvo aišku.
2010 m. vasario 11 d. 18:22:41
2010 m. vasario 11 d. 00:49:57
2010 m. sausio 31 d. 14:54:43
Nuoširdžiai sakant pirmą kartą nesinorėjo, kad patektų į top16. Na tokio tragiškumo žaidimas, patekti į top16 ir būti 16 vietoje - nemanau, kad didelis pasiekimas ir respektas. Laimėti prieš Cibona ir Ulkeri, kurių žaidimas dar didesnė tragedija, tai jau WOW atgimimas. Net galas parodė, kas per žaidimo strategija, leist mesti 3-taškį. Nepasimokė po Macabbio. Čyzus.
Žodžiu, sveikinimai laimėjus karštą bulvę, bet po to nervus gadintis kai bus -30 kitam etape, tai eh... ar tai verta to?
Na kaip ir viskas pildosi... ;> pralošt tiek taškų lenkam... tai jau sorry.
2010 m. sausio 30 d. 13:37:31
O su CASK,tai oficialiose euro-lygos rungtynėse ,per kokius 7-8 sezonus,Žalgiris nelaimėjo ,nei vienų,tik kai buvo Sabonis,tai turėjo šansą,bet trim taškais pralaimėjo...Ar būna stebuklų?Būna...
Labai įdomu stebėti Delaš,tikrai bus super centras.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. sausio 30 d. 11:53:08
Pacesas man patiko - uzveda savo tamsiaodzius ir 'suvaldo' juos puikiai.
2010 m. sausio 29 d. 00:00:38
Panathinaikos vakar pralošė Partizanam
Džiugu dėl Olympiakos laimėjimo prieš tuos spainus
2010 m. sausio 28 d. 23:37:25
Nors net netikiu....Gaila....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. sausio 28 d. 21:15:28
2010 m. sausio 28 d. 20:56:10
2010 m. sausio 19 d. 22:16:05
Ir bais laukiamas jis Vilniuje.
2010 m. sausio 19 d. 21:23:19
2010 m. sausio 19 d. 19:04:06
Efes labai norėjo jo, sumokėjo nemažą išpirką, tad L.Rytas daba galės įsigyti geresnį [brangesnį] pirkinį = įžaidėją.
2010 m. sausio 19 d. 18:14:19
2010 m. sausio 19 d. 16:05:00
Užtad LKL'ą privalo L.Rytas laimėti, jei nori kitąmet Eurolygon pakliūti.
P.S laukiu nesulaukiu naujo įžaidėjo ir, ačiūdie, atsikratytas tas baravykas Borovnjakas.
2010 m. sausio 19 d. 16:02:49
2010 m. sausio 18 d. 20:24:49
pasiseke lengviausia grupia gavo zalgiris
Čia tai faktas.
Na ir gerai, lai paurzgia Žalgiuriukas, pažiūrėsim kaip su sėkme jam toliau seksis.