Juokingiausi tai visi rytfaniai - kitaip nėra kaip pavadinti, kurie stumia ant Ginevičiaus, kuris ir padarė tą visą revoliuciją, kad gale apskritai būtų intriga, nes popovičius buvo žemiau kritikos lygio tose rungtynėse. Jei ne jo tritaškiai, kas tada? Žaidimas visiškai nesiklijavo jau iki tol. O paskutinė ataka, tai tikrai ne vien jo klaida. Kur užtvaros? Kur tie žaidėjai kurie turėjo atsidengti? Bėgo tik į priekį.
Žodžiu - fail. Turėjo neleisti iki to, kad paskutinė ataką lemtų. Patys kalti.
Nuoširdžiai sakant pirmą kartą nesinorėjo, kad patektų į top16. Na tokio tragiškumo žaidimas, patekti į top16 ir būti 16 vietoje - nemanau, kad didelis pasiekimas ir respektas. Laimėti prieš Cibona ir Ulkeri, kurių žaidimas dar didesnė tragedija, tai jau WOW atgimimas. Net galas parodė, kas per žaidimo strategija, leist mesti 3-taškį. Nepasimokė po Macabbio. Čyzus.
Žodžiu, sveikinimai laimėjus karštą bulvę, bet po to nervus gadintis kai bus -30 kitam etape, tai eh... ar tai verta to?
Ehh tu Kreizy Kreizy.. Kas tau dar apgailėtinai? Matyt, nematei, kaip savo užsispyrimu L.Rytas prisivijo Unikaja, ir trūko visai nedaug.
Joma Euro-čiam, taip, tačiau prieš tą patį Žalgirį paskutinę sekundę yra įmetęs. So.
Kurtinaitis blogai padarė, kad paskutinę ataką patikėjo Vidui: hey, juk čia Gi-ne-vi-čius... Reikėjo duoti Popovičiui, o paskui Gecevičiui pasą.
Ex-Žalgirietis LABAI pasišiukšlino, per 7 sek. nedugebėjęs atiduoti paso.
Gaila.
O šiaip, tingiu čia ką labai su tavimi aiškintis, ant kažko varyti arba iškelti t.t.
Gerai, kad bent viena komanda bus Top16. Šįkart pasisekė Žalgiriui.
Buvo labai gaila vakar L. Rytuko.
Juk taip žaidė, stengėsi, buvo verti.
Tačiau Kurtis... Ginevičių leisti paskutiniai atakai.. God. A paplūdo jis?
Bet kam geriau būtų patikėję, pvz. Jomantui. Tas di paskutinių sekundžių meistas karts nuo karto.
Gaila.
O Žalgris, priešingai. Štai ką reiškia aukštos klasės žaidėjus turėti.
Kaip L. Rytui per fuksą nepasisekė, taip Žalgiriui per fuksą pasisekė su tuo paskutiniu metimu [nors dar nežinau, kaip ten su Cibona Asvelis].
Na, smagu dėl jų. Juk anąmet kraujavo, vos nebuvo išbrauktas iš krepšinio žemėlapio Žalgiris, o L. Rytui labai sekėsi. Visad sektis ir visad nesisekti negali.
Tad bendram kontekte - džiugu.
Nors ir fatališka [Žalgiris dėl top16 jau buvo nurašytas, o L.Rytas viena koja.. "Kamuolys apvalus"].
As tikiu, kad Z gali suzaist geriausias rungtynes ir laimeti, o kartu ir patekti i issvajotaji top 16 ne kaip kuri komanda.. Jei taip ir atsitiktu, butu tikrai puiki nuotaika pries rytdienos egzamina.. o jeigu ir ne, ir nenusiminciau, nes butu lygybe... Vienu zodziu, tikiu, kad stebuklu buna..
Prognozuoti ,tai spėlioti ,nes abi norės laimėti,tik Žalgiriui reikės daug sėkmės,ar užteks jėgų gale,ir ar meistriškumo jauniems...?...
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. sausio 18 d. 19:18:55
pasiseke lengviausia grupia gavo zalgiris
lengviausia grupė, nesvaik, lengvų grupių nėra nė vienos
pats nesvaik tai gal palygink F grupė su G grupė
2010 m. sausio 18 d. 19:14:01
pasiseke lengviausia grupia gavo zalgiris
lengviausia grupė, nesvaik, lengvų grupių nėra nė vienos
2010 m. sausio 18 d. 19:11:40
2010 m. sausio 18 d. 19:09:34
Pirmas suitikimas su lenkais, žiūrėsim
2010 m. sausio 18 d. 18:49:28
Nei Žalgiris nei L.Rytas neatrodo puikiai šį sezoną.
Tiesiog. Vieni "pagavo" sėkmę, kiti - ne. Štai ir viskas.
Čia būtų galima pasakyti apie vos ne kiekvieną klubą Eurolygoje ;]
2010 m. sausio 18 d. 12:40:38
Nei Žalgiris nei L.Rytas neatrodo puikiai šį sezoną.
Tiesiog. Vieni "pagavo" sėkmę, kiti - ne. Štai ir viskas.
2010 m. sausio 15 d. 16:57:46
Žodžiu - fail. Turėjo neleisti iki to, kad paskutinė ataką lemtų. Patys kalti.
2010 m. sausio 15 d. 16:53:34
Žodžiu, sveikinimai laimėjus karštą bulvę, bet po to nervus gadintis kai bus -30 kitam etape, tai eh... ar tai verta to?
2010 m. sausio 15 d. 16:15:08
2010 m. sausio 15 d. 11:43:07
Joma Euro-čiam, taip, tačiau prieš tą patį Žalgirį paskutinę sekundę yra įmetęs. So.
Kurtinaitis blogai padarė, kad paskutinę ataką patikėjo Vidui: hey, juk čia Gi-ne-vi-čius... Reikėjo duoti Popovičiui, o paskui Gecevičiui pasą.
Ex-Žalgirietis LABAI pasišiukšlino, per 7 sek. nedugebėjęs atiduoti paso.
Gaila.
O šiaip, tingiu čia ką labai su tavimi aiškintis, ant kažko varyti arba iškelti t.t.
Gerai, kad bent viena komanda bus Top16. Šįkart pasisekė Žalgiriui.
2010 m. sausio 15 d. 08:29:01
2010 m. sausio 14 d. 23:04:08
Žalgiris ;pppp
Smagiai pavarė, taip ir maniau, kad pateks.
Gabux>>labai klysti dėl Jomanto ir nekaltink Kurčio, pati komanda kalta, kaip žaidė apgailėtinai. Beje dėl Jomanto, argi neatsimeni Europos chempo? Kaip sumovė kelis karus rungtynių pabaigoje.
O Žalgirio rungtynės prieš Ulkerį buvo tokios tritakiškos, įdomu, kiek sumetė tritaškių, einu pažiūrėti, nors visur krepšinio saitai užl9žę
2010 m. sausio 14 d. 22:53:37
Juk taip žaidė, stengėsi, buvo verti.
Tačiau Kurtis... Ginevičių leisti paskutiniai atakai.. God. A paplūdo jis?
Bet kam geriau būtų patikėję, pvz. Jomantui. Tas di paskutinių sekundžių meistas karts nuo karto.
Gaila.
O Žalgris, priešingai. Štai ką reiškia aukštos klasės žaidėjus turėti.
Kaip L. Rytui per fuksą nepasisekė, taip Žalgiriui per fuksą pasisekė su tuo paskutiniu metimu [nors dar nežinau, kaip ten su Cibona Asvelis].
Na, smagu dėl jų. Juk anąmet kraujavo, vos nebuvo išbrauktas iš krepšinio žemėlapio Žalgiris, o L. Rytui labai sekėsi. Visad sektis ir visad nesisekti negali.
Tad bendram kontekte - džiugu.
Nors ir fatališka [Žalgiris dėl top16 jau buvo nurašytas, o L.Rytas viena koja.. "Kamuolys apvalus"].
2010 m. sausio 14 d. 13:00:44
2010 m. sausio 14 d. 11:37:18
L.Rytas kaip sudėtimi ,tikrai geresnis ir turi daug perspektyvių žaidėjų...
Prognozuoti ,tai spėlioti ,nes abi norės laimėti,tik Žalgiriui reikės daug sėkmės,ar užteks jėgų gale,ir ar meistriškumo jauniems...?...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. sausio 14 d. 08:51:15
Turejo gale 7 sekundes Rytas, o sugebejo tik per aikste persivaryt... zaide tragiskai, issibaudavo, deriniai netike... Unicaja irgi stebuklu nerode
2010 m. sausio 13 d. 22:56:11
Kai žiauriai Rytas apsikvailino, to tikėtis ir buvo galima, kad Rytas nepateks, o Žalgiris pamatysit pateks
Absurdas, tokios fail'iškos rungtynės ;[[[
Dar tie Efes Pilosen laimėjo prieš Entente,, nesąžininga
Apmaudu;[
2010 m. sausio 8 d. 12:23:35
Oii ne. Labai tikiu, kad L.Rytui turi pasisekti, juk bendrai paėmus Eurolygoje žaidžia tikrai geriau nei Žalgiris.
Na, išskyrus paskutines rungtynes.
Ir Žalgiris lai patenka, bet L. Rytas visų pirma.
2010 m. sausio 8 d. 08:43:04
2010 m. sausio 7 d. 23:50:25
Tik Kleizūnijus, kaip visad, gale, kaip svarbu, 'dreba'.
Gerai, kad L.Rytukui šansai padidėjo.