Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2024 m. liepos 9 d. 23:13:23

Kad nuvyt rudas nuotaikas...va naujausias Jacksonas

Kas jo nemyli

2024 m. liepos 9 d. 18:57:11

CIA geras trumpas apibudinimas: nei pritarsi nei nuneigsi. nei pridesi nei atimsi. nei mylesi nei nekesi

2024 m. liepos 9 d. 18:50:49

Taip, aš kabinėjuos prie žmonių, kurie rašo nesąmones. Aš jaučiu pareigą stabdyti viešą demagogiją, o apie demagogijos, dezinformacijos pavojingumą likusiai liaudžiai, tikiuos, postringauti nereikia. Tą jau darau music'e (ir ne tik) virš dešimtmečio, jei reikės, ir toliau gadinsiu tavo nervus. Nes iš tamstos išraiškos komentaruose ir dėžutėje matau, kad tamstos nervų tai kainuoja daug daugiau negu mano (aš išvis stengiuos neimti į galvą žmonių nusišnekėjimų internetuose). 

Ir neprojektuok savo informacijos apie mane trūkumo išburdamas naujus melus. Savo humoro jausmu aš niekad nesiskundžiau (ir šiaip aplinkiniai, kurie mane realiam gyvenime pažįsta, man niekada nėra sakę tokio pareiškimo). Bet reikia išmokt tamstai suprasti, kad juokauti reikia laiku ir vietoj. Aš nematau čia nei vietos, nei laiko juokauti šitoj diskusijoj. 

2024 m. liepos 9 d. 18:34:15

Einarai, tu piktas... kabinejiesi jau nebe tik prie pokalbių dėžutės žinučių, bet ir forumo temose. Eik, atvesk, neziurek i laisvalaiki kapiniu rimtumu.aliuko ikalk. galėsi pratęsti rytoj šitą music diskusiją, bet jau  linksmiau nusiteikes pavesio aplinkybemis.  humoro bent turek uncija. Cool man

2024 m. liepos 9 d. 18:19:04 2024-07-09 18:21:22

Tai vat tie caps du sakiniai ir prieštarauja vienas kitam:„BET KAM GI NEKILTU RANKA PRIES SAVE TAI YRA PAGUNDA NUSIZUDYTI TURINT SITIEK SKOLU IR KERSTINGU NELAIMINGU VAIKU? AS TAI NETIKIU NET IR NEBUDAMAS SERLOKU HOLMSU KAD JACKSONAS MIRE TYCIA PADAUGINES VAISTU DOZE KAD NUIMTI DIDZIULE EGZISTENCINE ITAMPA KAIP IR PERDOZAVE ATLIKEJAI KAIP WHITNEY HOUSTON?“ Pirmas suponuoja poziciją už savižudybę, antras prieš. 

P.S. vien tik didžiųjų raidžių naudojimas pažeidžia 1.7. music.lt taisyklių nuostatą „Rašyti tvarkingai, nenaudoti vien tik veidukų ar tik didžiųjų raidžių;“ Po galais, išmok rašyti kaip žmogus.

2024 m. liepos 9 d. 18:10:14

Pacituok kur as priestarauju sau? CIA caps mano mintys o virsuje cituojamas straipsnis

2024 m. liepos 9 d. 18:02:49

Silentist, tu girtas... pats sau prieštarauji jau nebe tik tarp skirtingų pokalbių dėžutės žinučių, bet to paties komentaro gretimuose dviejuose sakiniuose. Eik, išsiblaivyk, galėsi pratęsti rytoj šitą diskusiją, bet jau šviežia galva. 

2024 m. liepos 9 d. 17:55:40 2024-07-09 18:01:39

LosAngeles. Šį mėnesį minimos 15-osios Michael Jackson (†50) mirties metinės. Popmuzikos karalius mirė 2009 m. birželio 25 d. ir paliko pusę milijardo dolerių skolą! Kaip dabar pranešė NBC News, Michael Jackson mirdamas buvo skolingas daugiau nei 500 mln. dolerių. Tai rodo nauji teismo dokumentai, kuriuos jo vykdytojai pateikė Los Andželo apygardos aukštesniajam teismui ir kuriuos gavo „NBC News“. „Michaelo Jacksono mirties metu pagrindinis jo turtas buvo apkrautas skolomis ir kreditorių reikalavimais, kurių bendra suma siekė daugiau nei 500 mln.“, – teigiama pasiūlyme, kuriame reikalaujama, kad lėšos iš Jackson turto būtų panaudotos 2018 m. vykdytojų teisinėms išlaidoms ir kitoms išlaidoms kompensuoti. „The New York Times“ duomenimis, tai yra apie 3,5 mln. Prieš mirtį Jackson ruošėsi savo koncertų serijai „This Is It“, kuri turėjo vykti daugiau nei 50 naktų Londono „O2“ arenoje nuo 2009 m. liepos 13 d. iki 2010 m. kovo 6 d. Muzikantas mirė likus 18 dienų iki starto. Anot NBC News, dėl to organizatoriui A.E.G. jis nesumokėjo 40 mln. dolerių. Prieš mirtį muzikantas taip pat susidūrė su ieškiniais keliose valstijose ir šalyse, o kreditoriai pateikė daugiau nei 65 ieškinius, todėl buvo pradėti papildomi ieškiniai. Tačiau Jackson vykdytojai išsprendė daugumą pretenzijų ir teisinių ginčų, NBC News cituoja paraišką. Jackson, per savo karjerą pardavęs daugiau nei 400 milijonų įrašų, mirė savo namuose Los Andžele 2009 metais nuo kvėpavimo nepakankamumo, perdozavus propofolio. Jo tuometinis gydytojas dr. Conrad Murray (71) buvo pripažintas kaltu dėl netyčinės žmogžudystės 2011 m., nes jis skyrė medikamentus atlikėjui. www.PlayRadio.top

BET KAM GI NEKILTU RANKA PRIES SAVE TAI YRA PAGUNDA NUSIZUDYTI TURINT SITIEK SKOLU IR KERSTINGU NELAIMINGU VAIKU? AS TAI NETIKIU NET IR NEBUDAMAS SERLOKU HOLMSU KAD JACKSONAS MIRE TYCIA PADAUGINES VAISTU DOZE KAD NUIMTI DIDZIULE EGZISTENCINE ITAMPA KAIP IR PERDOZAVE ATLIKEJAI KAIP WHITNEY HOUSTON?

2024 m. liepos 9 d. 16:24:36

Ir dar kaip zinia jo albumuose grojo tokie sesijiniai muzikantai kaip vanhalenas arba visa grupe TOTO!

2024 m. liepos 9 d. 16:20:28

Be Jacksono daug ko iš pop žvaigždžių nebūtų, bet nei viena iš tų pop žvaigždžių vargiai prilygsta pačiam Jackson'ui. Jau nekalbant apie tokius mažai išliekamosios vertės turinčius veikėjus kaip Bieberis.

Žemiau sename mano komentare kiek per šiurkščiai pasakyta apie Jackson'ą, kažkaip nemokėjau tada jam reikšti tos pagarbos, kurios jis nusipelno. Didžioji dalis jo repertuaro yra kruopščiai sukomponuotos, suprodiusuotos, laikmetį apibrėžusios dainos su puikiu vokaliniu atlikimu. Nemažai jo dainų dabar reguliariai klausau ir mėgstu. Nežinau, ar širdimi prisidėčiau prie būdingo štampo "pop karalius", nes aš asmeniškai turiu kitų "pop karalių" savo širdyje, tačiau objektyviai žiūrint, jis tos etiketės nusipelnęs. 

2024 m. liepos 9 d. 14:48:48

2009m pamenu kaip jis mire, nes tada tevai atbogino kazkokius studentus nuomininkus is provincijos man uz sienos, kurie kazkokiu budu suuode kad as is sito puslapio ir pradejo kazkoki samoksla pries mane per music.lt kuris aidi aidi vis - net iki siu dienu..bet cia atskira istorija, tik del jos taip isimenu Jacksono mirties dienas. o Einarui atsakyciau del itakos, kad be Jacksono nebutu Bieberio ir kitu

2020 m. birželio 13 d. 03:24:29

MANAU, kad dieviška, jis Pop karalius

2013 m. lapkričio 3 d. 19:21:11

as dar siek tiek prisimenu o gal tik man taip atrodo, kad kai kilo MJ zavaigzde, POPse karaliavo moterys, nu tais laikais buvo labai daug moteru pramoginiame muzikos zanre. Gal tai siek tiek tiek irgi jam padejo tapti POP karaliumi :) nu gal siek tiek :)

Atsakyti
Stripped
2013 m. lapkričio 3 d. 18:01:19 2013-11-03 18:05:18

Tais laikais kai M.Jackson'o vardas dar tik kilo tarp to meto žvaigždžių, nebebuvo nei Bitlų nei Elvio. Tik pasiekimai technikos srityje lėmė vizualinį show programos efektą, kuris buvo pradėtas naudoti daugelio populiarių grupių, tik žinoma skirtingais lygmenimis.

Galbūt tai buvo žymiai svarbiau Maiklui Jacksonui nes jo muzika buvo popsas, todėl be tokių vizualinių efektų jo dainos koncertuose ir aplamai nebūtų tapusios tokios reikšmingos kokios tapo, tuo tarpu roko muzikoje svarbiausia buvo pati muzika, o show efektai lėmė tik antraplanį vaidmenį.

Pavyzdys su Kiss'ais - vizualinė jų koncertinių pasirodymų dalis buvo labai svarbi ir tai padėjo jiems tapti žinoma grupe. Galima tik spėlioti kaip būtų atsitikę su jų populiarumu ir kiek svarbus jų muzikinis indėlis atrodytų šiandien jei viso to vizualinio kičo nebūtų buvę. Mano nuomone, toks jų saves pateikimo publikai pasirinkimas iš dalies kompensavo tam tikrą kūrybinę impoteniją muzikoje, kas buvo visiška priešingybė tokioms grupėms kaip Led Zeppelin kurie tapo vieni svarbiausių elementų roko muzikoje vien dėl savo muzikos.

2013 m. lapkričio 3 d. 17:09:00

manau jo muzikos kokybe labai daug nuleme jo finansinis nepriklausomumas, galejo samdyti gerus muzikantus, prodiuserius, neskubedamas dailinti kurinius, sedeti studijose kiek reikia ir pan. Tie dalykai turejo itakos muzikos kokybei. Nu ir jis pirmasis gal darydavo is koncertu tikra show su efektais ir pan. Ten paziuri Elvio ir Bitlu koncertus, tai stovi scenoje, pagroja, geliu primeto ir visogero. Arba siuolaikiniai tie hiphoperiai - scenoje nulis, o vaizdo klipai isradingi ir nepigus. Ten tik per MTV apdovanojimus pasistengiama daugiau su scenos vizualizacija.

Atsakyti
Sahja
2013 m. lapkričio 3 d. 15:51:36

Kaip bevertintumei Maiklą,jis vienas iš didžiausių , POP  pasiekimų pasaulyje ....Kaip bevertintumei....Todėl ,kad jis uždirbo,daug,daug pinigų,ir todėl,kad jis buvo IŠSKIRTINIS....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Silentist
2013 m. lapkričio 3 d. 02:16:16

Ką manai apie

Michael Jackson muzika, kaip ją vertini?

2013 m. lapkričio 3 d. 02:07:42

jeigu kas domejosi chiromantija ir mate jo rankas/delnus, tas iskart supras kad tai kazkas isskirtinio. Aisku lengviau sneketi kai jau zinai. Gaila jam su bobom nepasiseke.

Atsakyti
einaras13
2013 m. rugpjūčio 29 d. 19:09:40

"Tokių talentų kaip Džeksonas, gimsta tik vienas iš milijardo, o gal net ir mažiau." - nebent populiarumo atžvilgiu. Jei jis toks išskirtinis talentas, tai klausimas, kuo jis taip pasižymėjo? 

Nesakysiu nieko prieš šį atlikėją, tačiau niekaip neįžvelgiu jo talento. Už tai, kad naujoviškai pasikraipė scenoje? Vokalą turi neblogą, taip. Bet ne vienas jis turi gerą vokalą.

Aš palei kol kas esu įvertinęs tik vieną jo dainą - Earth Song. Kadaise per LIUKS'ą išgirsta. Bent vienas nuopelnas iš šito kanalo, kuris, sakyčiau, vėl truputį nutolo nuo komercinės šudpopsio muzikos.

2013 m. balandžio 13 d. 22:25:19

Ištiesų daugelis nesuvokia, kokį talentingą žmogų pasaulis prarado. Tokių talentų kaip Džeksonas, gimsta tik vienas iš milijardo, o gal net ir mažiau. Vokalas, judesiai... tiesiog nėra žodžių, tai apibūdinti. Maiklas įkvėpė labai, labai daug atlikėjų, geriausiai žinomi: Britney Spears, Justin Timberlake, Justin Bieber, Chris Brown, Michael Buble, Beyonce ir t.t. Žinoma daugelis šios svetainės veteranų pasakys, kad jie yra tiesiog popso 'šiukšlės'. Šis žmogus yra įvardintas kaip SĖKMINGIAUSIAS VISŲ LAIKŲ PRAMOGŲ PASAULIO ATSTOVAS. Žinoma jo gyvenima sekė ir skandalai, tačiau labdaroms jis skyrė 300 milijonų JAV dolerių. Taigi nemanau, kad šiame pasaulyje buvo ar yra talentingesnių dainininkų už Džeksoną.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Jonis Jonis
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:34 - Silentist
Alikas , Dima & Olya
23:28 - Silentist
Silentist sia nakti ilsisi (+gerbejas svencia)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 609
  Iš viso užsiregistravę: 73575
  Naujausias narys: romagetty
  Šiandien apsilankė: 21583