cool kaip faina! ash irgi esu Mj fane (ne fanatike!) jau , na dar nedaug, bet jau pusantru metu i rman jo muzika , rodos, dar nepabodo, ir manau dar ilgai nepabos...dar daug daug daug metu klausysiu sios 'Klasikos' jo kiekviena daina yra skirtinga, pilna reikshmingu zodizu, suvirpinanciu shirdi, privercianciu susimastyti apie mus supanti pasauly, kiekviena daina kaip atskira diena, kiekviena daina sukurta originaliai...ishgrota originaliai, kaip tik imanoma geriausiai....kaip sakoma, darbas iki galo
tikria ne be reikalo tituluojamas pop karaliumi....tai galime pamatyti ir ish jo albumu , koncertu, singlu, dainu pirkimo rezultatu....taip pat, shokiu judesiai - jo dainavimas ir shokiai yra pilnaverciai dalykai, ir nesulyginami su niekuo kitu
o del kaltinimu, jau tingiu berashyt....INNOCENT manau, jei manyciau kitiap, nesistengciau butu panashi i ji, o nuo to stengimosi sulaukiu vis geresniu komplimentu apie manaja asmenybe...taigi spreskit patys, ar jis yra tox bloga,s kaip ziniasklaida praneshe...ar jis tik kitas zmogus, norintis mums padeti! atsibuskit pagaliau...
nieko neturiu pries si zmogu,netikiu jokias gandais...o mano nuomone tai tik pasiplenymas is zmogaus ir bereikalingas tampymas po teismus....o jei kalbant apie mzuika,turiu keleta,dainu...paklausau, michael yra michael...man patinka tas jo vaikiskas balselisNa jis manau ne veltui tiyuluojamas pop karaliumi,bent jau seniau,dabar gal jau ir turetu uzleisti vieta kitam..bet kaip atlekejas,jis amno nuomone tikria geras
Zmones, niu as tai tikriausiai tuoj apsiverksiu is dziaugsmo, kad tiek sauniu zmoniu pasaulyje
Jis nuostbus dainininkas... Fantastika, kad yra zmoguciu,
kurie supranta net ir labai sumetyta zurnalistu
Michael Jackson'a!!!! Beje ir as jo muzikeles turiu
susikrovus ir kaskart vis kanors naujo naujai dienai
atrandu...
Dar norejau pasakyti, kad labai dziaugiuosi, kad yra zmoniu, kurie moka vertinti zmogu ne tik pagal jam priklijuotas etiketes, nes Michael Jackson, kaip ir bet kitas atlikejas pirmiausia uzsitarnauja, kad i ji pazvelgti pro jo kurybos prizme, o ne pro ziniasklaidos ispustus skandalus
Na, as tai galiu pasakyti, kas esu Michael'o fane jau 13 metu (ne fanatike, o fane) ir asmeniskai man jo muzika yra geniali! Turiu visus jo albumus ir dar daugybe kitu irasu, ir jo kuryba man niekada nenusibosta. Klausau labai daug ivairios muzikos, turiu begale man patinkanciu atlikeju, bet niekas taip nezavi, kaip Michael.
Pazistat "You Are Not Alone"...maciau kaip koncerte atliko sia daina..
ziurejau ir kartu dainavau..taip stipriai si daina mane paveike..
ji sukelia pacius graziausius jausmus..ir tai tikriausiai ne
man vienai... a?
net nzn....pazhistu wiena toki baxura kuris pasineshes ant jacksono.....keistai....bet prisprast galima.. o apie jacksona tai.......eeem..net nzn ka manyt...tiesa pasakius....man jis netrukdo....bet jo music ash neklausau...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 5 d. 00:06:09
2005 m. kovo 5 d. 00:01:25
2005 m. kovo 4 d. 16:53:28
pagal "Scream" sokiuos soku, tai atsiklausau...;]]]
2005 m. kovo 3 d. 22:03:33
tikria ne be reikalo tituluojamas pop karaliumi....tai galime pamatyti ir ish jo albumu , koncertu, singlu, dainu pirkimo rezultatu....taip pat, shokiu judesiai - jo dainavimas ir shokiai yra pilnaverciai dalykai, ir nesulyginami su niekuo kitu
o del kaltinimu, jau tingiu berashyt....INNOCENT manau, jei manyciau kitiap, nesistengciau butu panashi i ji, o nuo to stengimosi sulaukiu vis geresniu komplimentu apie manaja asmenybe...taigi spreskit patys, ar jis yra tox bloga,s kaip ziniasklaida praneshe...ar jis tik kitas zmogus, norintis mums padeti! atsibuskit pagaliau...
2005 m. kovo 2 d. 22:50:07
2005 m. vasario 24 d. 14:53:18
2005 m. vasario 24 d. 14:42:28
2005 m. vasario 24 d. 13:50:53
Zmones, niu as tai tikriausiai tuoj apsiverksiu is dziaugsmo, kad tiek sauniu zmoniu pasaulyje
2005 m. vasario 23 d. 23:28:11
2005 m. vasario 23 d. 22:36:55
2005 m. vasario 23 d. 22:25:17
2005 m. vasario 23 d. 22:18:01
2005 m. vasario 21 d. 18:24:30
Ji labai stipriai sutampa su manaja...
Jis nuostbus dainininkas... Fantastika, kad yra zmoguciu,
kurie supranta net ir labai sumetyta zurnalistu
Michael Jackson'a!!!!
susikrovus ir kaskart vis kanors naujo naujai dienai
atrandu...
2005 m. vasario 21 d. 13:24:45
2005 m. vasario 21 d. 13:22:24
2005 m. vasario 20 d. 21:20:30
2005 m. vasario 20 d. 21:06:08
kaip tik dabar klausau jo daineliu,,,
Pazistat "You Are Not Alone"...maciau kaip koncerte atliko sia daina..
ziurejau ir kartu dainavau..taip stipriai si daina mane paveike..
ji sukelia pacius graziausius jausmus..ir tai tikriausiai ne
man vienai... a?
2005 m. vasario 20 d. 19:51:41
2005 m. vasario 20 d. 19:40:49
2005 m. vasario 20 d. 16:41:57