Stripped skirtas komentaras, tiesiog nepaspaudziau citatos ;
MC rašė:
"As manau,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas"
Stipped atsake:
"Tu manai,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas,o aš manau,kad kiekvienas save gerbiantis žmogus turėtų žinoti bent kelias The Doors,Led Zeppelin,Queen ir Pink Floyd dainas,tuo tarpu džiaugiuosi tais žmonėmis,kurie nežino ir nesidomi MJ dainomis.Tegul jomis domisi estradinio popso mėgėjai..."
Ir koks jautrumas siejamas zmogaus ir jo megstamo dainininko su tavo isvardintais The Doors,Led Zeppelin,Queen ir Pink Floyd, labiau nei Michael Jacksonas? Kuo tu tai paaiskini?
Visko yra jo muzikoje: roko, r&b, soul, funk, dance, elektronikos, disco, hip hop, net ir kabaretine bei operine... O sudejus visa jo isskirtinuma muzikoje, jo repertuaras labai pazistamas pasaulyje ir issisikiriantis.
MC rašė: As manau,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas
Tu manai,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas,o aš manau,kad kiekvienas save gerbiantis žmogus turėtų žinoti bent kelias The Doors,Led Zeppelin,Queen ir Pink Floyd dainas,tuo tarpu džiaugiuosi tais žmonėmis,kurie nežino ir nesidomi MJ dainomis.Tegul jomis domisi estradinio popso mėgėjai...
Tai aišku, kad kiekvienas save gerbiantis žmogus turi žinoti bent kelias MJ dainas. Nešnekėk niekų.
MC rašė: As manau,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas
Tu manai,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas,o aš manau,kad kiekvienas save gerbiantis žmogus turėtų žinoti bent kelias The Doors,Led Zeppelin,Queen ir Pink Floyd dainas,tuo tarpu džiaugiuosi tais žmonėmis,kurie nežino ir nesidomi MJ dainomis.Tegul jomis domisi estradinio popso mėgėjai...
dainu girdet tai girdejau, bet taip kad klausyt normaliai neklausiau, ir bent artimu metu nezadu to daryt. jis man antipatija daro, o jo muzika mane erzinanciai veika.
Ją reikia ilgiau paklausyti,bent man,kad suprasti ir tinkamai įvertinti..Labai aukšto lygio muzikikė,ir galima pasakyti ,kad ir reklama yra, prie to prisidėjusi..Bet kaip matyti ,ne be reikalo
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. sausio 13 d. 21:08:17
Zmogus - legenda.
2012 m. spalio 21 d. 14:18:17
Man asmeniškai Džeksonas yra pop muzikos simbolis.
2012 m. liepos 5 d. 21:01:20
kam labai patinka MJ ir nori prisijungti prie gerbeju burio facebooke(kuris sparciai pleciasi), parasykite :)
2012 m. liepos 5 d. 14:30:46
Gaila, man jo. Buvo šaunus vyrukas...

2012 m. liepos 4 d. 17:27:31
Man jis Lb patinka :) :) :) COOl VCH Sako Cool
2012 m. birželio 26 d. 17:12:13
Jau lygiai tris metai kaip jo nebera su mumis :( Bet gerbejai visame pasaulyje taves nepamirso, kaip ir Lietuva https://www.lrytas.lt/-13406291521339051579-m-jacksono-gerbėjai-jo-atminimui-vilniuje-uždegė-žvakutes-ir-surengė-specialų-kino-seansą.htm
Forest Lown kur jis palaidotas buvo virs 10 640 atveztu roziu specialiai Maiklui nuo gerbeju :)
2012 m. sausio 9 d. 18:18:47
O kas ivaridno kad tai estrada, tai patarciau paziureti jo koncertinius sou, nes matosi zmogus neatskiria stalo nuo kedes
2012 m. sausio 8 d. 03:53:57
2012 m. sausio 4 d. 21:24:05
MC rašė:
"As manau,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas"
Stipped atsake:
"Tu manai,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas,o aš manau,kad kiekvienas save gerbiantis žmogus turėtų žinoti bent kelias The Doors,Led Zeppelin,Queen ir Pink Floyd dainas,tuo tarpu džiaugiuosi tais žmonėmis,kurie nežino ir nesidomi MJ dainomis.Tegul jomis domisi estradinio popso mėgėjai..."
Ir koks jautrumas siejamas zmogaus ir jo megstamo dainininko su tavo isvardintais The Doors,Led Zeppelin,Queen ir Pink Floyd, labiau nei Michael Jacksonas? Kuo tu tai paaiskini?
2012 m. sausio 4 d. 21:03:34
Aukšto lygio pop muzika.
Visko yra jo muzikoje: roko, r&b, soul, funk, dance, elektronikos, disco, hip hop, net ir kabaretine bei operine... O sudejus visa jo isskirtinuma muzikoje, jo repertuaras labai pazistamas pasaulyje ir issisikiriantis.
2011 m. birželio 22 d. 13:55:38
2011 m. gegužės 21 d. 23:12:06
As manau,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas
Tai aišku, kad kiekvienas save gerbiantis žmogus turi žinoti bent kelias MJ dainas. Nešnekėk niekų.
2011 m. gegužės 21 d. 19:47:37
As manau,kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi zinot bent kelias MJ dainas
2011 m. gegužės 21 d. 15:38:12
2010 m. lapkričio 7 d. 17:41:54
2010 m. lapkričio 6 d. 12:28:34
2010 m. rugsėjo 8 d. 17:35:07
King of pop.
2010 m. liepos 31 d. 22:53:00
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 29 d. 21:06:43
2010 m. liepos 27 d. 11:33:12
HEal the world!