Firestarter rašė: jo muzika man patinka bet jis pats tai nesveikas
jeigu tu turi omenyje del pedofilijos, tai pamirsk, nieko nebuvo... Jeigu del operaciju, tai nereikia irgi nepykantos reikst, zmogus suklydo ir viskas, jo asmeninis reikalas
Man visai patinka jo muzika, nors siaip neklausau. Jauciu didele pagarba jam, nes paciai teko vaidint karta MJ per mokyklos parodiju sou ir perziurejau daugeli jo video. Sokyje ir sceninej sferoj jis tikras genijus!
Oi, tas tai išvis šaunuolis, geras parodijas daro.
O dar kalbant apie MJ pamiršau pasakyti, kad jo koncertai tikrai geri. Moka žmogus šou daryti, ko jo muzikai labai reikia. Gražu pažiūrėt, ne šiaip koks pastrykčiojimas ar pasivaipymas scenoje.
...you’re the same kind of bad as me...
O dėl pedofilizmo, tai netikiu, ir net jei tai būtų tiesa, tai man būtų visiškai tas pats. bet tai netiesa, innocent until proven guilty, o jį išteisino.
ne veltui Jacksonas yra irašytas i Gineso rekordu knygą kaip sėkmingiausias visų laikų šou verlso atstovas. Ten tas pedofilijos skandalas yra išgalvotas, del plastinių operaciju tai pats Jacksonas sakė kad jis turėjo kažkokią odos ligą po pirmosios operacijos(bet netvirtai tuo tikiu), didelis didelis respect'as jauciamas MJ.
labiausiai tai patinka "Thriller" - nereali muzika
jasaz rašė: siaip galiu pasakyti, jis pats talentingiausias juodaodis
Labbbbbai ginčitinas dalykas... Gal talentingiausias nigeris popsistas, bet ne muzikantas apskritai...
bet skaityk balsas, sokiai, dainos, albumu pardavimai... kiek talento, pateik bent viena muzikanta juodaodi, kuris uz ji butu talentingesnis ir daugiau uz ji sloves pelnes
Albumų pardavimai nieko nerod, nes ir britney spears ir pan mėšlas daug jų parduoda... O jacksonas tai... Popsas lieka popsu, nors čia palyginus dar nieko...
O dėl nigerių talento db nežinau... Grupėsj SUFFOCATION groja gal talentingai gitara man regis 2 nigeriai... Pgalvojus galima daug pasakyt...
ir ka? jie talentingesni uz Michael'o sugebejimus?
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gegužės 12 d. 18:17:51
2009 m. gegužės 12 d. 16:45:54
jo muzika man patinka bet jis pats tai nesveikas
jeigu tu turi omenyje del pedofilijos, tai pamirsk, nieko nebuvo... Jeigu del operaciju, tai nereikia irgi nepykantos reikst, zmogus suklydo ir viskas, jo asmeninis reikalas
2009 m. gegužės 12 d. 15:53:42
2009 m. gegužės 12 d. 15:13:10
2009 m. gegužės 12 d. 15:03:13
2009 m. gegužės 12 d. 08:07:14
2009 m. balandžio 11 d. 22:54:19
2009 m. balandžio 11 d. 00:02:26
2009 m. balandžio 10 d. 13:27:26
2009 m. balandžio 1 d. 21:45:57
2009 m. balandžio 1 d. 21:42:14
Dar pasiklausau Beat It, bet labai patinka ir Weird Al'o versija
Oi, tas tai išvis šaunuolis, geras parodijas daro.
O dar kalbant apie MJ pamiršau pasakyti, kad jo koncertai tikrai geri. Moka žmogus šou daryti, ko jo muzikai labai reikia. Gražu pažiūrėt, ne šiaip koks pastrykčiojimas ar pasivaipymas scenoje.
2009 m. balandžio 1 d. 21:36:08
Retkarčiais paklausau. Visgi kokybiškas popsas, tad kartais sveika. Labiausiai man visgi Billie Jean patinka
Man irgi. Dar pasiklausau Beat It, bet labai patinka ir Weird Al'o versija
2009 m. balandžio 1 d. 21:31:36
2009 m. balandžio 1 d. 21:11:16
2009 m. balandžio 1 d. 21:10:12
Man irgi. Dar patinka Bad. Tie, kurie skaitomi jo geriausiais,
2009 m. balandžio 1 d. 20:39:40
2009 m. balandžio 1 d. 19:13:12
2009 m. balandžio 1 d. 18:35:18
2009 m. balandžio 1 d. 18:02:54
siaip galiu pasakyti, jis pats talentingiausias juodaodis
bet skaityk balsas, sokiai, dainos, albumu pardavimai... kiek talento, pateik bent viena muzikanta juodaodi, kuris uz ji butu talentingesnis ir daugiau uz ji sloves pelnes
O dėl nigerių talento db nežinau... Grupėsj SUFFOCATION groja gal talentingai gitara man regis 2 nigeriai... Pgalvojus galima daug pasakyt...
ir ka? jie talentingesni uz Michael'o sugebejimus?
2009 m. balandžio 1 d. 18:02:46
siaip galiu pasakyti, jis pats talentingiausias juodaodis