Suckmykiss rašė: Kieno iš atlikėjų jums yra gražiausias, geriausias balsas?
Man asmeniškai labai patinka Liam Galagher iš Oasis, Wolfgang iš Liquido, Eddie Verder iš Pearl Jam, Kurto Cobaino iš Nirvanos[toks neįprastas], Antony Kiedis, ir John Frusciante iš RHCP, o iš moterų tai Dolores iš The Cranberries.
Kokia jūūsų nuomonė?
manau jog man grazhiausias yra bjork,shirley manson,norah jones,lostpropheps wokalisto,p.o.d.(sonny), saules klioshas(daiwa)
& kt........
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Elda rašė: Man tai pats nerealiausias balsas yra Amy Lee is Evanescence, galbut banalu, bet tiesiog as su didziausiu malonumu jos klausausi ir dievinu ja!!
Get a life!!!
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. kovo 8 d. 09:56:48
Michael Jackson
Mariah Carey
Whitney Houston
George Michael
Amy Lee is Evanescence
2005 m. kovo 7 d. 17:57:00
2005 m. kovo 7 d. 17:52:41
Kieno iš atlikėjų jums yra gražiausias, geriausias balsas?
Man asmeniškai labai patinka Liam Galagher iš Oasis, Wolfgang iš Liquido, Eddie Verder iš Pearl Jam, Kurto Cobaino iš Nirvanos[toks neįprastas], Antony Kiedis, ir John Frusciante iš RHCP, o iš moterų tai Dolores iš The Cranberries.
Kokia jūūsų nuomonė?
& kt........
2005 m. kovo 6 d. 22:49:57
moteris- shirley manson, arba brody dalle
siaip dar kitu geru balsu yra nemazai, bet sitie nerealus.
2005 m. kovo 6 d. 13:17:01
2005 m. kovo 6 d. 11:57:43
moteris - roxette vokaliste
2005 m. kovo 5 d. 21:42:21
2005 m. kovo 1 d. 23:31:41
2005 m. kovo 1 d. 16:58:15
2005 m. kovo 1 d. 12:36:25
2005 m. kovo 1 d. 12:06:19
2005 m. vasario 14 d. 19:35:57
2005 m. vasario 8 d. 08:40:11
2005 m. vasario 7 d. 23:05:14
2005 m. vasario 6 d. 11:30:03
2005 m. vasario 6 d. 10:59:06
2005 m. vasario 6 d. 10:54:23
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2005 m. vasario 6 d. 07:18:26
Man tai pats nerealiausias balsas yra Amy Lee is Evanescence, galbut banalu, bet tiesiog as su didziausiu malonumu jos klausausi ir dievinu ja!!
Get a life!!!
2005 m. vasario 4 d. 10:53:32
2005 m. vasario 3 d. 23:29:14