o man labiausiai patinko kornU vikalisto balsai ir zinoma Marco is NIGHTWISH neseniai klausiau ju labai senu yaru ir man visai neitko senojo bosisto vokalas prie tarjos kazkaip nelipo... bet dabar tai klausau ir niekaip neatsiklausau
be komentaru whitney Houston,tori amos, o ish naujesniu tai ir non coments - Aguilera ir Pink. Dar Shakira ir dido turi balsus. Ir Madonna lai nelieka nepamineta
Yra daug labai graziai dainuojanciu zmoniu.Taigi isvardinsiu kelis nors yra ju zymiai daugiau taigi Nightwish vokalistes,Ville's Valo(is HIM jai kas nzn)Amy Lee,guano apes vokalistes...Ir dar daug kiitu...
amy lee, geriausias balsas pasaulyje? zinai mano kaimo baznycioj gieda tokia jauna , mergina . jos balsas ir dainavimas dvigubai geresnis . as buvau pritenktas ir neatsitokejau isgirdes jos balsa , as rimtai . o tas amy lee spiegimas jokio talento , nieko
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
manau Nightwish vokalistes Tarjos balsui lygiu nera...reta ir operos soliste jai prilygtu... o is vyru atlikeju tai net nzn ka isskirti...gal Noreika....
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. vasario 3 d. 23:24:13
2005 m. sausio 5 d. 22:58:53
2005 m. sausio 5 d. 20:15:56
2005 m. sausio 3 d. 10:30:54
2005 m. sausio 3 d. 01:14:17
2005 m. sausio 3 d. 01:11:51
lieku prie savo nuomones,kad amy lee balsas.ir tie snarglai(pvz,aneurysm),kurie sako,kad sudas-kodel?
amy lee, geriausias balsas pasaulyje?
2005 m. sausio 2 d. 12:23:52
2005 m. sausio 2 d. 12:04:44
2005 m. sausio 1 d. 22:11:15
Chino Moreno (Deftones)
James Keenan Maynard (Tool)
Kurt Cobain (Nirvana)
Radiohead balsas..Yorke atrodo
2004 m. gruodžio 28 d. 20:51:23
2004 m. gruodžio 28 d. 14:32:00
2004 m. gruodžio 28 d. 12:24:49
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. gruodžio 27 d. 23:51:05
2004 m. gruodžio 27 d. 15:45:05
2004 m. gruodžio 27 d. 15:01:30
2004 m. gruodžio 27 d. 14:46:49
2004 m. gruodžio 27 d. 14:36:54
2004 m. gruodžio 27 d. 14:32:47
"+ Geriausiai riaumojantis moteris Guano Apes "
Men , paklausyk lietuvaciu mergiociu Antigones demushkes - riaumoja geriau uz mane!
Siaip Iron Maiden vokalsitas Bruce Dickinson turit superini balsa!
2004 m. gruodžio 26 d. 22:31:45
2004 m. gruodžio 17 d. 16:05:11