|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kaip jums grupės "Nirvana" kūrinys "Where did you sleep last night?"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2004 m. rugsėjo 27 d. 13:36:20
2004 m. rugsėjo 27 d. 11:48:03
"..where the bad folks go when die, they realy don't go where the angels fly.."
2004 m. rugsėjo 27 d. 11:45:53
2004 m. rugsėjo 27 d. 07:26:16
2004 m. rugsėjo 27 d. 06:55:07
kaliosas
čia skonio reikalas... man pvž ji viena iš tokių kurios nenusibosta. O apie muzikinę vertę...hmmm...o kas iš vis yra ta vertė? Iš kur tu žn kad Nirvanos dainos neturi muzikinės vertės?
?
taigi kai klausaus tai girdziu...
per viena daina vos keli akordai paskui kita tvarka pasikartojantys kitose dainose....nera nei jokiu soliaku nieko...
2004 m. rugsėjo 26 d. 21:13:52
2004 m. rugsėjo 26 d. 20:42:41
gerai kad supratai jog netai turima buvo galvoje;]]]
gal ir drastiškai nuskambėjo, bet tai buvo pasakyta be noro paneigti jos nuomonę. O su kita mintimi, ta kuri yra parašya komentare.
2004 m. rugsėjo 26 d. 20:39:23
čia skonio reikalas... man pvž ji viena iš tokių kurios nenusibosta. O apie muzikinę vertę...hmmm...o kas iš vis yra ta vertė? Iš kur tu žn kad Nirvanos dainos neturi muzikinės vertės?
?
2004 m. rugsėjo 26 d. 20:05:02
2004 m. rugsėjo 26 d. 20:04:18
O aš prieštarauju. Nirvana turi daug gražensnių dainų už tą hitą Smells like teen spirit. Aišku daugelis kas nesidomi žino tik šia dainą ir dar gal Lithium.Bet man "Where did you sleep last night" yra nerealiai graži daina... siaubingai...tookia liūūūdna...ech;/
aš ir turiu to hito live, bet turiu dar ir daug kitų. pvz "The man who sold the world" va ten tai daina...o Smells like teen spirit tik išgarsino šią nuostabią grupę. Veža ne Smeels like teen spirit o kitos dainos
Cia dabar as priestarauju,bet ne del to,kas 'tureta galvoj',o del to,kad tas 'as priestarauju' skamba taip pat kaip 'ne,tai nera graziausia daina ir nesigincykit'.Manau,kas kam graziausia,ir turi boot graziausia,cia tox abstraktus daluykas,priklausantis tik nuo zmogaus asmeninio skonio..Todel vietoj tokio priestatarvimo turetu but - 'o mano nuomone' ...
Gerai,mano nuomone,si daina zavi...Smeels Like Teen Spirit man patinka,bet tai nera ta daina,del kurios pamilau Nirvana..Man arciau sirdies All Apologies ar Man who sold the world...Bet vistiek 'where did you sleep last night' liudna ir man Asmeniskai - grazi dainele...
2004 m. rugsėjo 26 d. 19:00:03
2004 m. rugsėjo 26 d. 18:45:02
bet ji viena ish tokiu nusibostanchiu...
ishtikruju turinti menka muzikine verte....kaip ir visos nirvanos dainos...
2004 m. rugsėjo 26 d. 18:17:45
grazi dajna, nors ir ne nirvanos sukurta.. man asmeniskai yra geresniu ir uz smells like teen spirit
ir netgi labai daug.
2004 m. rugsėjo 26 d. 17:15:38
2004 m. rugsėjo 26 d. 17:14:10
2004 m. rugsėjo 26 d. 15:42:56
o kas nors girdejo tikra versija sios dainos?
.nes nirvana jug ja perdainavo.
man tai irgi nieko,bet tokia blues'iska
2004 m. rugsėjo 26 d. 15:20:17
nu viena geriausiu dainu atliktu nirvanos, bet labai jau liudna ir nu reik nuotaikos kad atitinkamos kad tokias klausyt...
pritariu
visi gali pritart bet reik ir savo nuomonę turėt;]]]
2004 m. rugsėjo 26 d. 15:10:27
nu viena geriausiu dainu atliktu nirvanos, bet labai jau liudna ir nu reik nuotaikos kad atitinkamos kad tokias klausyt...
pritariu
2004 m. rugsėjo 26 d. 14:02:08
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:05:49
O aš prieštarauju. Nirvana turi daug gražensnių dainų už tą hitą Smells like teen spirit. Aišku daugelis kas nesidomi žino tik šia dainą ir dar gal Lithium.Bet man "Where did you sleep last night" yra nerealiai graži daina... siaubingai...tookia liūūūdna...ech;/
aš ir turiu to hito live, bet turiu dar ir daug kitų. pvz "The man who sold the world" va ten tai daina...o Smells like teen spirit tik išgarsino šią nuostabią grupę. Veža ne Smeels like teen spirit o kitos dainos