Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2010 m. birželio 19 d. 19:52:19
Bee-Myself rašė: Su šita daina yra taip arba ji patinka arba nepatinka. Daug kas sako, kad tai labiausiai kabinanti daina iš naujojo albumo The Resistance, tačiau yra ir tokių, kurie sako, kad būten po šios dainos Muse smuko jų akyse.
Mano nuomone šita daina yra labai ne Muse'iška, bet kažkodėl kabina, pavyzdžiui man labai patinka dainos žodžiai ir Matthew balsas skamba taip įtaigiai. Kokia tavo nuomonė?
aha, aš taip pat žinau ką reiškia "užknisti" kitus savo kalbom apie ta grupę.. vargšė mama.. ilgokai kentėjo, bet kantriai, ji moka išklausyt, žino kad greit praeis draugų stengiaus nekankint
malonu tai girdėt : )
mano aplinkoje apie juos taipogi nelabai daug kas žinojo, tol kol aš nepravėriau savo burnos ir neužknisau savo sapalionėm : D tai įsiminė ir žino, kad mano mėgstamiausia grupė čia ; D
Na, ką gi aš galiu pasakyt. Pirmosiomis sekundėmis priminė "Starlight". Toliau: toks futuristiškas sakyčiau. Jei tos šokančios merginos nebūtų, sakyčiau, kad klipas būtų per daug pilkas (neskaitant tų ekranų ir raudonų Matt kelnių), o jį įneša šiek tiek šviesos (vien jos apranga daug ką duoda). O šoka ji per greitai, galėtų būti sulėtinta jos versija. O dabar duodasi kaip kokiame klube ir tai iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tame 'klube' pirmą kartą. Ta širdis ekrane ir tos besisukančios gitaros man labai patiko . O man labiausiai juoką sukėlė ne Matt akiniai, o du mikrofonai : D.
Bendrai pasakyt galiu tik tiek, kad šitas klipas man pasirodė Mjūziška pamoderninta versija. O tai yra didelis pliusas. Drąsiai galiu sakyt, kad UD yra mėgstamiausia daina iš TR albumo. O dėl klipo tai net nežinau. Tiek šis, tiek "Uprising" man be galo patiko.
O ir paskaičius komentarus apie klipą (ar apskritai apie TR) kažkaip nesmagu darosi. Žmonės nesupranta, kad Muse eksperimentuoja/keičiasi Nemėgstu tokių žmonių, kurie užsiciklina ties vienu ir nori to visą gyvenimą.
pritariu beveik su viskuo džiaugiuos kad čia yra Muse fanų, mano aplinkoj jų labai nedaug. o kai kurie apie ta grupę net nėra girdėję..
Pastebėjau,kad daug kam tiek čia tiek Muse.mu video nepatiko. Na man asmeniškai tai patiko net labiau nei Uprising (uprising gal dar dėl to,kad daina nervina nlb patiko). Prie tos šokančios merginos kol pripratau teko kelis kartus peržiūrėti, ji šeip gražiai atrodė,tiek apranga,tiek makiažas,bet choreografiją galėjo kitokią parinkti. mano skoniui toks futuristinis video net labai gerai susižiūrėjo, pagyvino šmaikščios vietos (Matt su dviem mikrofonais ir akiniai visiškas LOL) spalvos,visi tie laidai ir mechanizmai tinka dainai.
Ievaa rašė: Na man Undisclosed Desires tai iš tokių, kurių norisi klausytis ir klausytis, o paskui staiga atsibosta. Nežinau, čia blogai ar gerai...Tačiau labiau palaikau Uprising
Paprastai tokios dainos, kurios greit įtinka ir greit atsibosta yra 'pigios'. UD toli gražu man nėra pigi. Tiesiog brangenybė : ) Nors ir ją vos išgirdus pamilau (kas ypatingai retai būna) ir klausiau jau daugybę kartų, man jos meninė vertė yra labai didelė.
Nemanau, kad UD pigi gal kiekvienas interpretuoja savaip, kokie kriterijai jam nulemia dainos piguma. O video tikrai puikus
Ievaa rašė: Na man Undisclosed Desires tai iš tokių, kurių norisi klausytis ir klausytis, o paskui staiga atsibosta. Nežinau, čia blogai ar gerai...Tačiau labiau palaikau Uprising
Paprastai tokios dainos, kurios greit įtinka ir greit atsibosta yra 'pigios'. UD toli gražu man nėra pigi. Tiesiog brangenybė : ) Nors ir ją vos išgirdus pamilau (kas ypatingai retai būna) ir klausiau jau daugybę kartų, man jos meninė vertė yra labai didelė.
Na, ką gi aš galiu pasakyt. Pirmosiomis sekundėmis priminė "Starlight". Toliau: toks futuristiškas sakyčiau. Jei tos šokančios merginos nebūtų, sakyčiau, kad klipas būtų per daug pilkas (neskaitant tų ekranų ir raudonų Matt kelnių), o jį įneša šiek tiek šviesos (vien jos apranga daug ką duoda). O šoka ji per greitai, galėtų būti sulėtinta jos versija. O dabar duodasi kaip kokiame klube ir tai iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tame 'klube' pirmą kartą. Ta širdis ekrane ir tos besisukančios gitaros man labai patiko . O man labiausiai juoką sukėlė ne Matt akiniai, o du mikrofonai : D.
Bendrai pasakyt galiu tik tiek, kad šitas klipas man pasirodė Mjūziška pamoderninta versija. O tai yra didelis pliusas. Drąsiai galiu sakyt, kad UD yra mėgstamiausia daina iš TR albumo. O dėl klipo tai net nežinau. Tiek šis, tiek "Uprising" man be galo patiko.
O ir paskaičius komentarus apie klipą (ar apskritai apie TR) kažkaip nesmagu darosi. Žmonės nesupranta, kad Muse eksperimentuoja/keičiasi Nemėgstu tokių žmonių, kurie užsiciklina ties vienu ir nori to visą gyvenimą.
Man jis keistas ir savotiškas. 'Muse'iškas' tiksliau. Jų video visada būna tokie, bet gan įdomūs. Iš pradžių, kai pamačiau Matt su akiniais, vos nepradėjau juoktis. Taip... keistai(?) atrodo. Video aplinka originali, bet paprasta šiek tiek, o ta šokanti mergina gal ir atrodo 'nė prie ko', bet manau, ji ten tinka. Dainos emocijas išreiškia. Patiko Dom filmavimo kampas : ) Tikra širdis irgi neprasta idėja, kaip ir parašyti dainos žodžiai pačiam klipe. Na, tikėjaus gal būt 'gilesnės minties' klipe, bet žinoma, jos neišeitų išreikšti taip, kaip melodijoje.
Na man Undisclosed Desires tai iš tokių, kurių norisi klausytis ir klausytis, o paskui staiga atsibosta. Nežinau, čia blogai ar gerai...Tačiau labiau palaikau Uprising
Žinant Muse ir perklausius jų albumus labai jau lengva suprasti,kad toks eksperimentas ne pirmas ir nepaskutinis,kiek jie per tą savo karjeros dešimtmetį jau pasikeitė,tikiu,kad su kitu albumu nestovės vietoj ir pasikeis dar labiau. Šita jų savybė man viena maloniausių,nes laukdamas naujo CD net neįsivaizduoji ko tikėti. Štai po ilgo laukimo atėjo ir The Resistance, su savo staigmenom,pliusais ir minusiais. Mano akyse Undisclosed desires yra vienas didelis pliusas. Vien žodžiai ko verti. Laukiu nesulaukiu video, tikiuosi vakare namo parėjus jau rasiu pasklidusį po interneto platybes,nes nenoriu iki ryt laukt kol į muse.mu įkels
Snabas rašė: Man sita daina pasirode labai popsiska, labiausia tai beat'as. Jinai labai nepanasi i kitas Muse dainas, tai ir gerai, ir blogai. Jei jie norejo paeksperimentuoti, sukurti kazka naujo, tada viskas liux (na ir kas, kad exparimentas nepasisekes??), bet jei tik norejo uzkabint daugiau klausytoju, tada as labai Muse nepalaikau.
Jei kalbant apie visa nauja albuma, manau kad Muse smarkiai nusipopsejo, ju muzika pasidare kazkokia plokscia, be gylio..
Vieniems tas 'eksperimentas' "pasisekęs", kitiems - "ne". Banalu, bet juk visų nuomonės skirtingos. Pavyzdžiui man jis yra labai pasisekęs O dėl albumo 'nupopsinimo' naujų gerbėjų prisitraukimui aš abejoju. Muse taip nedarytų. Be to, jie turi eksperimentuoti, nes nusibostų tas pats per tą patį.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. birželio 19 d. 19:52:19
Su šita daina yra taip arba ji patinka arba nepatinka. Daug kas sako, kad tai labiausiai kabinanti daina iš naujojo albumo The Resistance, tačiau yra ir tokių, kurie sako, kad būten po šios dainos Muse smuko jų akyse.
Mano nuomone šita daina yra labai ne Muse'iška, bet kažkodėl kabina, pavyzdžiui man labai patinka dainos žodžiai ir Matthew balsas skamba taip įtaigiai. Kokia tavo nuomonė?
Aš irgi tą patį sakau.
2010 m. kovo 31 d. 12:58:19
2010 m. vasario 1 d. 00:24:35
2010 m. vasario 1 d. 00:19:23
pritariu beveik su viskuo
malonu tai girdėt : )
mano aplinkoje apie juos taipogi nelabai daug kas žinojo, tol kol aš nepravėriau savo burnos ir neužknisau savo sapalionėm : D tai įsiminė ir žino, kad mano mėgstamiausia grupė čia ; D
2010 m. vasario 1 d. 00:15:20
Mačiau jau
Na, ką gi aš galiu pasakyt. Pirmosiomis sekundėmis priminė "Starlight". Toliau: toks futuristiškas sakyčiau. Jei tos šokančios merginos nebūtų, sakyčiau, kad klipas būtų per daug pilkas (neskaitant tų ekranų ir raudonų Matt kelnių), o jį įneša šiek tiek šviesos (vien jos apranga daug ką duoda). O šoka ji per greitai, galėtų būti sulėtinta jos versija. O dabar duodasi kaip kokiame klube ir tai iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tame 'klube' pirmą kartą. Ta širdis ekrane ir tos besisukančios gitaros man labai patiko
O ir paskaičius komentarus apie klipą (ar apskritai apie TR) kažkaip nesmagu darosi. Žmonės nesupranta, kad Muse eksperimentuoja/keičiasi
pritariu beveik su viskuo
2009 m. gruodžio 8 d. 19:22:54
2009 m. lapkričio 29 d. 22:01:57
2009 m. lapkričio 6 d. 18:25:26
2009 m. lapkričio 5 d. 23:45:39
2009 m. lapkričio 5 d. 16:29:18
2009 m. lapkričio 5 d. 16:02:06
Na man Undisclosed Desires tai iš tokių, kurių norisi klausytis ir klausytis, o paskui staiga atsibosta. Nežinau, čia blogai ar gerai...Tačiau labiau palaikau Uprising
Nemanau, kad UD pigi
2009 m. lapkričio 3 d. 22:34:24
2009 m. lapkričio 3 d. 21:08:49
2009 m. lapkričio 3 d. 20:38:02
https://vids.myspace.com/index.cf...deoID =100379364
2009 m. lapkričio 3 d. 20:36:24
Na, ką gi aš galiu pasakyt. Pirmosiomis sekundėmis priminė "Starlight". Toliau: toks futuristiškas sakyčiau. Jei tos šokančios merginos nebūtų, sakyčiau, kad klipas būtų per daug pilkas (neskaitant tų ekranų ir raudonų Matt kelnių), o jį įneša šiek tiek šviesos (vien jos apranga daug ką duoda). O šoka ji per greitai, galėtų būti sulėtinta jos versija. O dabar duodasi kaip kokiame klube ir tai iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tame 'klube' pirmą kartą. Ta širdis ekrane ir tos besisukančios gitaros man labai patiko
O ir paskaičius komentarus apie klipą (ar apskritai apie TR) kažkaip nesmagu darosi. Žmonės nesupranta, kad Muse eksperimentuoja/keičiasi
2009 m. lapkričio 3 d. 19:50:30
Man jis keistas ir savotiškas. 'Muse'iškas' tiksliau. Jų video visada būna tokie, bet gan įdomūs. Iš pradžių, kai pamačiau Matt su akiniais, vos nepradėjau juoktis. Taip... keistai(?) atrodo. Video aplinka originali, bet paprasta šiek tiek, o ta šokanti mergina gal ir atrodo 'nė prie ko', bet manau, ji ten tinka. Dainos emocijas išreiškia. Patiko Dom filmavimo kampas : ) Tikra širdis irgi neprasta idėja, kaip ir parašyti dainos žodžiai pačiam klipe. Na, tikėjaus gal būt 'gilesnės minties' klipe, bet žinoma, jos neišeitų išreikšti taip, kaip melodijoje.
2009 m. lapkričio 3 d. 15:49:22
2009 m. lapkričio 3 d. 07:07:44
2009 m. lapkričio 2 d. 23:11:12
Tikiuosi, kad UD bus išleista kaip singlas
Ir visgi mano svajonė išsipildė
Rytoj jau bus video. O čia:
2009 m. spalio 27 d. 12:02:03
Man sita daina pasirode labai popsiska, labiausia tai beat'as. Jinai labai nepanasi i kitas Muse dainas, tai ir gerai, ir blogai. Jei jie norejo paeksperimentuoti, sukurti kazka naujo, tada viskas liux (na ir kas, kad exparimentas nepasisekes??), bet jei tik norejo uzkabint daugiau klausytoju, tada as labai Muse nepalaikau.
Jei kalbant apie visa nauja albuma, manau kad Muse smarkiai nusipopsejo, ju muzika pasidare kazkokia plokscia, be gylio..
Vieniems tas 'eksperimentas' "pasisekęs", kitiems - "ne". Banalu, bet juk visų nuomonės skirtingos. Pavyzdžiui man jis yra labai pasisekęs