Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Muse" kūrinys "Undisclosed Desires"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2010 m. birželio 19 d. 19:52:19
Bee-Myself rašė:
Su šita daina yra taip arba ji patinka arba nepatinka. Daug kas sako, kad tai labiausiai kabinanti daina iš naujojo albumo The Resistance, tačiau yra ir tokių, kurie sako, kad būten po šios dainos Muse smuko jų akyse.
Mano nuomone šita daina yra labai ne Muse'iška, bet kažkodėl kabina, pavyzdžiui man labai patinka dainos žodžiai ir Matthew balsas skamba taip įtaigiai. Kokia tavo nuomonė?

Aš irgi tą patį sakau.

Atsakyti
kinomane
2010 m. kovo 31 d. 12:58:19
nebloga daina

Atsakyti
Pwoper_music
2010 m. vasario 1 d. 00:24:35
aha, aš taip pat žinau ką reiškia "užknisti" kitus savo kalbom apie ta grupę.. vargšė mama.. ilgokai kentėjo, bet kantriai, ji moka išklausyt, žino kad greit praeis draugų stengiaus nekankint

2010 m. vasario 1 d. 00:19:23
Pwoper_music rašė:

pritariu beveik su viskuo džiaugiuos kad čia yra Muse fanų, mano aplinkoj jų labai nedaug. o kai kurie apie ta grupę net nėra girdėję..

malonu tai girdėt : )
mano aplinkoje apie juos taipogi nelabai daug kas žinojo, tol kol aš nepravėriau savo burnos ir neužknisau savo sapalionėm : D tai įsiminė ir žino, kad mano mėgstamiausia grupė čia ; D

2010 m. vasario 1 d. 00:15:20
Ji_Kvepuoja rašė:
Mačiau jau

Na, ką gi aš galiu pasakyt. Pirmosiomis sekundėmis priminė "Starlight". Toliau: toks futuristiškas sakyčiau. Jei tos šokančios merginos nebūtų, sakyčiau, kad klipas būtų per daug pilkas (neskaitant tų ekranų ir raudonų Matt kelnių), o jį įneša šiek tiek šviesos (vien jos apranga daug ką duoda). O šoka ji per greitai, galėtų būti sulėtinta jos versija. O dabar duodasi kaip kokiame klube ir tai iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tame 'klube' pirmą kartą. Ta širdis ekrane ir tos besisukančios gitaros man labai patiko . O man labiausiai juoką sukėlė ne Matt akiniai, o du mikrofonai : D.
Bendrai pasakyt galiu tik tiek, kad šitas klipas man pasirodė Mjūziška pamoderninta versija. O tai yra didelis pliusas. Drąsiai galiu sakyt, kad UD yra mėgstamiausia daina iš TR albumo. O dėl klipo tai net nežinau. Tiek šis, tiek "Uprising" man be galo patiko.

O ir paskaičius komentarus apie klipą (ar apskritai apie TR) kažkaip nesmagu darosi. Žmonės nesupranta, kad Muse eksperimentuoja/keičiasi Nemėgstu tokių žmonių, kurie užsiciklina ties vienu ir nori to visą gyvenimą.

pritariu beveik su viskuo džiaugiuos kad čia yra Muse fanų, mano aplinkoj jų labai nedaug. o kai kurie apie ta grupę net nėra girdėję..

2009 m. gruodžio 8 d. 19:22:54
Gerulis

2009 m. lapkričio 29 d. 22:01:57
Myliu šitą dainą. Nu man ji tokia nereali. O dėl video, tai taip: Juk tai Muse, ane? Jie visada buvo kitokie, išskirtiniai. ; D

2009 m. lapkričio 6 d. 18:25:26
Pastebėjau,kad daug kam tiek čia tiek Muse.mu video nepatiko. Na man asmeniškai tai patiko net labiau nei Uprising (uprising gal dar dėl to,kad daina nervina nlb patiko). Prie tos šokančios merginos kol pripratau teko kelis kartus peržiūrėti, ji šeip gražiai atrodė,tiek apranga,tiek makiažas,bet choreografiją galėjo kitokią parinkti. mano skoniui toks futuristinis video net labai gerai susižiūrėjo, pagyvino šmaikščios vietos (Matt su dviem mikrofonais ir akiniai visiškas LOL) spalvos,visi tie laidai ir mechanizmai tinka dainai.

Atsakyti
Gabux
2009 m. lapkričio 5 d. 23:45:39
Smagiai klausoma.

2009 m. lapkričio 5 d. 16:29:18
Aš juk nesakau, kad UD yra pigi.

Atsakyti
Ievaa
2009 m. lapkričio 5 d. 16:02:06
Problematique rašė:
Ievaa rašė:
Na man Undisclosed Desires tai iš tokių, kurių norisi klausytis ir klausytis, o paskui staiga atsibosta. Nežinau, čia blogai ar gerai...Tačiau labiau palaikau Uprising

Paprastai tokios dainos, kurios greit įtinka ir greit atsibosta yra 'pigios'. UD toli gražu man nėra pigi. Tiesiog brangenybė : ) Nors ir ją vos išgirdus pamilau (kas ypatingai retai būna) ir klausiau jau daugybę kartų, man jos meninė vertė yra labai didelė.

Nemanau, kad UD pigi gal kiekvienas interpretuoja savaip, kokie kriterijai jam nulemia dainos piguma. O video tikrai puikus

Atsakyti
ponfucijus
2009 m. lapkričio 3 d. 22:34:24
Labai jau keistas video... Bet man patiko

Atsakyti
Problematique
2009 m. lapkričio 3 d. 21:08:49
Ievaa rašė:
Na man Undisclosed Desires tai iš tokių, kurių norisi klausytis ir klausytis, o paskui staiga atsibosta. Nežinau, čia blogai ar gerai...Tačiau labiau palaikau Uprising

Paprastai tokios dainos, kurios greit įtinka ir greit atsibosta yra 'pigios'. UD toli gražu man nėra pigi. Tiesiog brangenybė : ) Nors ir ją vos išgirdus pamilau (kas ypatingai retai būna) ir klausiau jau daugybę kartų, man jos meninė vertė yra labai didelė.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. lapkričio 3 d. 20:38:02
O čia tiems, kas tingi ieškoti video:
https://vids.myspace.com/index.cf...deoID =100379364

2009 m. lapkričio 3 d. 20:36:24
Mačiau jau

Na, ką gi aš galiu pasakyt. Pirmosiomis sekundėmis priminė "Starlight". Toliau: toks futuristiškas sakyčiau. Jei tos šokančios merginos nebūtų, sakyčiau, kad klipas būtų per daug pilkas (neskaitant tų ekranų ir raudonų Matt kelnių), o jį įneša šiek tiek šviesos (vien jos apranga daug ką duoda). O šoka ji per greitai, galėtų būti sulėtinta jos versija. O dabar duodasi kaip kokiame klube ir tai iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tame 'klube' pirmą kartą. Ta širdis ekrane ir tos besisukančios gitaros man labai patiko . O man labiausiai juoką sukėlė ne Matt akiniai, o du mikrofonai : D.
Bendrai pasakyt galiu tik tiek, kad šitas klipas man pasirodė Mjūziška pamoderninta versija. O tai yra didelis pliusas. Drąsiai galiu sakyt, kad UD yra mėgstamiausia daina iš TR albumo. O dėl klipo tai net nežinau. Tiek šis, tiek "Uprising" man be galo patiko.

O ir paskaičius komentarus apie klipą (ar apskritai apie TR) kažkaip nesmagu darosi. Žmonės nesupranta, kad Muse eksperimentuoja/keičiasi Nemėgstu tokių žmonių, kurie užsiciklina ties vienu ir nori to visą gyvenimą.

2009 m. lapkričio 3 d. 19:50:30
Matėt jau Undisclosed Desires video? Kokios nuomonės apie jį?

Man jis keistas ir savotiškas. 'Muse'iškas' tiksliau. Jų video visada būna tokie, bet gan įdomūs. Iš pradžių, kai pamačiau Matt su akiniais, vos nepradėjau juoktis. Taip... keistai(?) atrodo. Video aplinka originali, bet paprasta šiek tiek, o ta šokanti mergina gal ir atrodo 'nė prie ko', bet manau, ji ten tinka. Dainos emocijas išreiškia. Patiko Dom filmavimo kampas : ) Tikra širdis irgi neprasta idėja, kaip ir parašyti dainos žodžiai pačiam klipe. Na, tikėjaus gal būt 'gilesnės minties' klipe, bet žinoma, jos neišeitų išreikšti taip, kaip melodijoje.

Atsakyti
Ievaa
2009 m. lapkričio 3 d. 15:49:22

Atsakyti
Lycanthropy
2009 m. lapkričio 3 d. 07:07:44
Žinant Muse ir perklausius jų albumus labai jau lengva suprasti,kad toks eksperimentas ne pirmas ir nepaskutinis,kiek jie per tą savo karjeros dešimtmetį jau pasikeitė,tikiu,kad su kitu albumu nestovės vietoj ir pasikeis dar labiau. Šita jų savybė man viena maloniausių,nes laukdamas naujo CD net neįsivaizduoji ko tikėti. Štai po ilgo laukimo atėjo ir The Resistance, su savo staigmenom,pliusais ir minusiais. Mano akyse Undisclosed desires yra vienas didelis pliusas. Vien žodžiai ko verti. Laukiu nesulaukiu video, tikiuosi vakare namo parėjus jau rasiu pasklidusį po interneto platybes,nes nenoriu iki ryt laukt kol į muse.mu įkels

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. lapkričio 2 d. 23:11:12
Ji_Kvepuoja rašė:
Tikiuosi, kad UD bus išleista kaip singlas

Ir visgi mano svajonė išsipildė
Rytoj jau bus video. O čia:
https://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs051.snc3/13836_169195933843_100297493843_2699792_5192159_n.jpg

2009 m. spalio 27 d. 12:02:03
Snabas rašė:
Man sita daina pasirode labai popsiska, labiausia tai beat'as. Jinai labai nepanasi i kitas Muse dainas, tai ir gerai, ir blogai. Jei jie norejo paeksperimentuoti, sukurti kazka naujo, tada viskas liux (na ir kas, kad exparimentas nepasisekes??), bet jei tik norejo uzkabint daugiau klausytoju, tada as labai Muse nepalaikau.
Jei kalbant apie visa nauja albuma, manau kad Muse smarkiai nusipopsejo, ju muzika pasidare kazkokia plokscia, be gylio..

Vieniems tas 'eksperimentas' "pasisekęs", kitiems - "ne". Banalu, bet juk visų nuomonės skirtingos. Pavyzdžiui man jis yra labai pasisekęs O dėl albumo 'nupopsinimo' naujų gerbėjų prisitraukimui aš abejoju. Muse taip nedarytų. Be to, jie turi eksperimentuoti, nes nusibostų tas pats per tą patį.

Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Leon Somov Leon Somov
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
13:06 - Silentist
Papa was a Rolling Stone,
Where ever he laid his hat was his home
and when he died, all he left us was alone
01:45 - Silentist
Juokaunu. Du slapti muzikos gerbejai & megejai-nevidonai is nevidoniskiu
01:38 - Silentist
Svetainej narso Silentist(+slaptas gerbejas) kaip ir kasnakt
11:04 - Silentist
Pere Ubu’s David Thomas Dies at 71
11:38 - Alvydas1
Ne, čia tu ne vienas. Nors asmeniškai man Nightwish - legenda.
09:20 - Silentist
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 738
  Iš viso užsiregistravę: 73574
  Naujausias narys: ScottyLenk
  Šiandien apsilankė: 84427